Επιτέλους, το home cinema του Στάθη

Reaction score
8.905
κανένα σχεδιάκι... θα έχουμε από τις μετρήσεις...8-)

Last edited:

Reaction score
15.543
πεστου να ανεβασει κλιμακα ανα 10db απο 20hz -20khz και 1/6 για να καταλαβουμε...

εκει στους 40-50 υπαρχει τρελη διαφορα db....τι σου ειπε ?

ρτ σουδειξε ?

Reaction score
6.988
ΘΕΜΑ: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Πρόλογος:
Αγαπημένη μου δασκάλα, παλιά στη Κυψέλη έβλεπαν έτσι:

Κυρίως θέμα:
Σήμερα κυρία, βλέπουν έτσι:

φωτογραφία 3.JPG

φωτογραφία 4.JPG

Επίλογος:
Όρε μανούλα μου, χρειάζεται fisheye για να φωτογραφηθεί αυτό το τέρας! Πολύ καλή εικόνα και μεγάλος ήχος πολύ ωραία εστιασμένος. Δουλεύει καλά το R1 σκέφτηκα αλλά το ξανασκέφτηκα. Ποιός R1 και αηδίες; Ο Στάθης έχει ρίξει σοβαρή δουλειά εκεί μέσα. Στο γιαπί, το πηλοφόρι και το μυστρί πήγε σύννεφο. Όπου και να κοιτάξεις είναι φροντισμένο. Δεν παίζουν τα μηχανήματα από μόνα τους. Τέλος.

Το PB13 βέβαια, είναι μια κατηγορία μόνο του, δεν ξέρει τι κάνει εκεί μέσα. Νόμισα πως ο καναπές είχε bass shakers. Στη σκηνή με το μεγάλο ρομπότ στο Salvation (πριν τη γέφυρα) μου φύγαν τα σφραγίσματα.

Μπράβο Σταθάρα, σπουδαία δουλειά!!!

Επίλογος 2:
Εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα τώρα, μην αποδεχθείς ενδεχόμενη πρόσκληση του Στάθη για να δεις ταινία. Θα έχεις πρόβλημα συνοχής των νευρώνων σου. Έφυγα από κει με αρχές συνδρόμου Tourette και έμφαση στην κοπρολαλία. Τώρα συνήλθα αναγνώστη μου...

ΥΓ: Με το ΡΒ13 να βαράει τη βουβωνική μου χώρα από τα 2 μέτρα, κόντεψαν να μου φύγουν και τα τσίσα αλλά το κρατώ κρυφό...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.565
σε βλεπω να μπαινεις στα εξοδα λεμεεεεεεεεεε........

στειλλε πιεμι με mail να σου στειλλω τις φωτος!!!!!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
ΘΕΜΑ: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Πρόλογος:
Αγαπημένη μου δασκάλα, παλιά στη Κυψέλη έβλεπαν έτσι:

Κυρίως θέμα:
Σήμερα κυρία, βλέπουν έτσι:

View attachment 35871

View attachment 35872

Επίλογος:
Όρε μανούλα μου, χρειάζεται fisheye για να φωτογραφηθεί αυτό το τέρας! Πολύ καλή εικόνα και μεγάλος ήχος πολύ ωραία εστιασμένος. Δουλεύει καλά το R1 σκέφτηκα αλλά το ξανασκέφτηκα. Ποιός R1 και αηδίες; Ο Στάθης έχει ρίξει σοβαρή δουλειά εκεί μέσα. Στο γιαπί, το πηλοφόρι και το μυστρί πήγε σύννεφο. Όπου και να κοιτάξεις είναι φροντισμένο. Δεν παίζουν τα μηχανήματα από μόνα τους. Τέλος.

Το PB13 βέβαια, είναι μια κατηγορία μόνο του, δεν ξέρει τι κάνει εκεί μέσα. Νόμισα πως ο καναπές είχε bass shakers. Στη σκηνή με το μεγάλο ρομπότ στο Salvation (πριν τη γέφυρα) μου φύγαν τα σφραγίσματα.

Μπράβο Σταθάρα, σπουδαία δουλειά!!!

Επίλογος 2:
Εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα τώρα, μην αποδεχθείς ενδεχόμενη πρόσκληση του Στάθη για να δεις ταινία. Θα έχεις πρόβλημα συνοχής των νευρώνων σου. Έφυγα από κει με αρχές συνδρόμου Tourette και έμφαση στην κοπρολαλία. Τώρα συνήλθα αναγνώστη μου...

ΥΓ: Με το ΡΒ13 να βαράει τη βουβωνική μου χώρα από τα 2 μέτρα, κόντεψαν να μου φύγουν και τα τσίσα αλλά το κρατώ κρυφό...
Γειά σου Γιάννο φιλαράκι,(εξαιρετικό παιδί ο Γιάννος:hi:)ακόμα και οταν έφυγες μέχρι και οταν διάβασα εδω έριξα τρελό γελιο :roflmao:... αυτή την παλιά φωτο που την βρήκες.. :lol: -πω,πω,οθονάρα, - στού Zizik έχεις πάει? -Οχι! -Α,γι'αυτό!:prankster: :lolsign:
Για το pb,αλήθεια λεει! :p

Α,πολύ ωραία!
Δεν καταλαβαίνω γρι βέβαια απ'όσα βλέπω,αλλά για να πήρε τόσα likes,
θα πρέπει να είναι κάτι καλό.Έτσι,έβαλα και εγώ. :D
Πφφ,παιχνιδάκι! (εδώ γελάμε που λέει και το νήμα,μιας και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το πετύχω :roflmao:)
:roflmao::roflmao:

Last edited:

Christiana

Muzik
Reaction score
10.299
γιατί γελάει πάλι μαζί μου;

Ειλικρινά πάντως,εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι διαβάζω.Σε τι γλώσσα μιλάτε;
Ποιος είναι αυτός ο cal που ρυθμίζει;Να ξέρω να τον φωνάξω και εγώ αν τον χρειαστώ. :roflmao:

Πέρα από την πλάκα,αυτό που σίγουρα μπορώ να καταλάβω,είναι η αγάπη που
έχετε για το αντικείμενο και το μεράκι που βάζετε σε αυτό.Και το αποτέλεσμα,το αποδεικνύει.

Reaction score
46
Γειά σου Γιάννο φιλαράκι,(εξαιρετικό παιδί ο Γιάννος:hi:)ακόμα και οταν έφυγες μέχρι και οταν διάβασα εδω έριξα τρελό γελιο :roflmao:... αυτή την παλιά φωτο που την βρήκες.. :lol: -πω,πω,οθονάρα, - στού Zizik έχεις πάει? -Οχι! -Α,γι'αυτό!:prankster: :lolsign:
Για το pb,αλήθεια λεει! :p

:roflmao::roflmao:
Δεν μας καλεσε και απροσκλητος μου εχουν πει να μην πηγαινω ,θα φαω πορτα χαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.351
Members
38.174
Νεότερο μέλος
dinio