stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Ο καλιμπρεητορ απλα δινει αυτο που μπορει το καθε μασινι,οχι δεν αλλαξα θεση βρε!εμαθε να ρυθμιζει ο cal A η αλλαξες θεση στο sub ;
εγγυηση ο Μ.Κ.
Ο καλιμπρεητορ απλα δινει αυτο που μπορει το καθε μασινι,οχι δεν αλλαξα θεση βρε!εμαθε να ρυθμιζει ο cal A η αλλαξες θεση στο sub ;
εγγυηση ο Μ.Κ.
Front Leftκανένα σχεδιάκι... θα έχουμε από τις μετρήσεις...
Α,πολύ ωραία!Front Left
Front Right
Overlay All
Γειά σου Γιάννο φιλαράκι,(εξαιρετικό παιδί ο Γιάννος)ακόμα και οταν έφυγες μέχρι και οταν διάβασα εδω έριξα τρελό γελιο ... αυτή την παλιά φωτο που την βρήκες.. -πω,πω,οθονάρα, - στού Zizik έχεις πάει? -Οχι! -Α,γι'αυτό!ΘΕΜΑ: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Πρόλογος:
Αγαπημένη μου δασκάλα, παλιά στη Κυψέλη έβλεπαν έτσι:
Κυρίως θέμα:
Σήμερα κυρία, βλέπουν έτσι:
View attachment 35871
View attachment 35872
Επίλογος:
Όρε μανούλα μου, χρειάζεται fisheye για να φωτογραφηθεί αυτό το τέρας! Πολύ καλή εικόνα και μεγάλος ήχος πολύ ωραία εστιασμένος. Δουλεύει καλά το R1 σκέφτηκα αλλά το ξανασκέφτηκα. Ποιός R1 και αηδίες; Ο Στάθης έχει ρίξει σοβαρή δουλειά εκεί μέσα. Στο γιαπί, το πηλοφόρι και το μυστρί πήγε σύννεφο. Όπου και να κοιτάξεις είναι φροντισμένο. Δεν παίζουν τα μηχανήματα από μόνα τους. Τέλος.
Το PB13 βέβαια, είναι μια κατηγορία μόνο του, δεν ξέρει τι κάνει εκεί μέσα. Νόμισα πως ο καναπές είχε bass shakers. Στη σκηνή με το μεγάλο ρομπότ στο Salvation (πριν τη γέφυρα) μου φύγαν τα σφραγίσματα.
Μπράβο Σταθάρα, σπουδαία δουλειά!!!
Επίλογος 2:
Εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα τώρα, μην αποδεχθείς ενδεχόμενη πρόσκληση του Στάθη για να δεις ταινία. Θα έχεις πρόβλημα συνοχής των νευρώνων σου. Έφυγα από κει με αρχές συνδρόμου Tourette και έμφαση στην κοπρολαλία. Τώρα συνήλθα αναγνώστη μου...
ΥΓ: Με το ΡΒ13 να βαράει τη βουβωνική μου χώρα από τα 2 μέτρα, κόντεψαν να μου φύγουν και τα τσίσα αλλά το κρατώ κρυφό...
Α,πολύ ωραία!
Δεν καταλαβαίνω γρι βέβαια απ'όσα βλέπω,αλλά για να πήρε τόσα likes,
θα πρέπει να είναι κάτι καλό.Έτσι,έβαλα και εγώ.
Πφφ,παιχνιδάκι! (εδώ γελάμε που λέει και το νήμα,μιας και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το πετύχω )
Καλησπέρα σας.Βρε βρε... ο Μανωλάκης μας...
Α,εσύ θα πρέπει να τον γνωρίζεις καλά τον Cal.Περισσότερο για θεότρελους μας βλέπω παρά για μερακλήδες.....
Μην βγει παραέξω....Περισσότερο για θεότρελους μας βλέπω παρά για μερακλήδες.....
Αισθάνεσαι καλά; Να φέρω θερμόμετρο;Καλησπέρα σας.
Θα με βλέπετε συχνά.
Α,εσύ θα πρέπει να τον γνωρίζεις καλά τον Cal.
Τον έχεις και κάτω απο το νικ σου!
Δεν μας καλεσε και απροσκλητος μου εχουν πει να μην πηγαινω ,θα φαω πορτα χαχαΓειά σου Γιάννο φιλαράκι,(εξαιρετικό παιδί ο Γιάννος)ακόμα και οταν έφυγες μέχρι και οταν διάβασα εδω έριξα τρελό γελιο ... αυτή την παλιά φωτο που την βρήκες.. -πω,πω,οθονάρα, - στού Zizik έχεις πάει? -Οχι! -Α,γι'αυτό!
Για το pb,αλήθεια λεει!