Διάφορα




Μηνύματα
27.267
Reaction score
25.272
Πάντως εγώ δεν είδα να έχει 8 έλικες. Γενικά δεν έχω δει ελικόπτερο με 8 στροφεία.
ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ελικόπτερα στον κόσμο έχουν ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΕΙΑ. Τώρα αν το κάθε στροφείο είναι 2πτερο ή 2πτέρυγο η έχει δίφυλο έλικα είναι άλλο θέμα. Καλό θα ήταν να έβαζε μια κάλτσα στο στόμα του ο δημοσιογράφος , πριν ξεστομίσει και γράψει τέτοιες βλακείες.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
πολυ καλο
να βαλει μια καλτσα στο στομα του , :gotcha:
μα καλα με το στομα γραφει βλακειες :rofl:
και με τα χερια τι κανει ? ρεβεται ? :thumbsup:
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.593

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.758
Reaction score
83.593
Η Γαύδος ανάμεσα στα 12 καλύτερα "άγνωστα" νησιά του κόσμου.

Gavdos
Greece
Island appeal: Marking Europe's southernmost border, Gavdos is closer to Africa than Athens. With fewer than 50 locals, free camping, and lax nudie laws, the island attracts all forms of hedonism. It's particularly popular among backpackers, naturalists, and a group of Russian scientists bent on discovering the key to immortality (so far they've built a temple to Apollo).
Why it's so secret: Gavdos is way off the beaten path and accessible only by ferry. Most tourists opt for the more popular (and closer) Crete.

Ειδικά αυτό την κάνει ερωτεύσιμη! Zizik, πότε θα πάμε είπαμε; :p

It's particularly popular among backpackers, naturalists, and a group of Russian scientists bent on discovering the key to immortality (so far they've built a temple to Apollo).
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.413
Reaction score
74.722
Κιθαρίτσα, φωτχιά στην παραλία, καρπούζι δεμένο στην ακρογιαλιά, φεγγαράκι και ζζζλίπινγκ μπαγκ!
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.324
Reaction score
93.910
Ιδανικό μέρος και για τους δυό σας. :D

...πείτε μου να σας στείλω παρέα τον Παπακωνσταντίνου. :laugh:
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.651
Reaction score
94.628
Τι έγινε ρε παιδγιά; :o

Πότε τα φτιάξατε εσείς οι δύο; :sneaky:
 



indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.049
Reaction score
4.021


Το Hotel Cruise Sun εσωτερικά αλλά και εξωτερικά μοιάζει με ένα τεράστιο 5 αστέρων κρουαζιερόπλοιο μόνο που δεν βρίσκεται μέσα στην θάλασσα αλλά πάνω σε ένα λόφο. Δωμάτια με θερμαινόμενα πατώματα, καταπράσινοι κήποι, πισίνες, υπέροχη θέα στην θάλασσα και τα καλύτερο ηλιοβασίλεμα στη Νότια Κορέα αποτελούν μερικά μόνο από τα ατού του πρωτότυπου ξενοδοχείου.


http://english.esuncruise.com/
 


indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.049
Reaction score
4.021
Αν προσπάθησες να επισκεφτείς το Pirate Bay από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, ο κόπος σου ήταν μάταιος. Η σουηδική αστυνομία έκανε... ρεσάλτο στη φυσική διεύθυνση του siteκαι κατέσχεσε servers, υπολογιστές και γενικώς ό,τι βρήκε μπροστά της, βγάζοντας το TPB από την πρίζα. Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το TorrentFreak, είναι πιθανό το site να επανεμφανιστεί με αέρα... λατινοαμερικάνικο, καθώς αναμένεται να αποκτήσει κοσταρικάνικο domain. Μέχρι να ξαναδούμε το δημοφιλές τορεντάδικο στον αέρα, είπαμε να «ξεσκονίσουμε» τις πέντε σημαντικότερες ειδήσεις που το αφορούσαν και απασχόλησαν τον κόσμο των geeks στα 11 χρόνια λειτουργίας του.


http://www.protothema.gr/city-stories/article/433629/oi-peripeteies-tou-pirate-bay/
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.651
Reaction score
94.628

Ίχνη ζωής στον Άρη φέρεται να εντόπισε η NASA

Σημάδια ζωής στον Άρη υπάρχει περίπτωση να εντόπισαν με τη βοήθεια του ρομποτικού οχήματος Curiosity οι ερευνητές της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Οι ειδικοί ανακοίνωσαν ότι ένα όργανο του Curiosity κατέγραψε κατά τόπους υψηλά επίπεδα μεθανίου, την πηγή του οποίου δεν έχουν ακόμα καταφέρει να ανιχνεύσουν.

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όχημα εντοπίζει μεθάνιο στον «Κόκκινο Πλανήτη», σε αυτή την περίπτωση είναι δεκαπλάσια απ΄ ότι συνήθως. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα χαμηλά επίπεδα μεθανίου εξηγούνται από την αποσύνθεση οργανικής ύλης που έφτασε στον Άρη από μετεωρίτες. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, και τα υψηλότερα επίπεδα. Οι επιστήμονες της NASA εξηγούν ότι η ύπαρξη μεθανίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς στη Γη το 95% του αερίου αυτού προέρχεται από τα μικρόβια. Υπάρχουν, όμως, και άλλες πηγές που παράγουν το αέριο αυτό.

Παρότι η ερευνητές συνεχίζουν να είναι επιφυλακτικοί μέχρι να επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα των μετρήσεων του Curiosity, δηλώνουν ενθουσιασμένοι με αυτή την εξέλιξη.

http://www.zougla.gr/kosmos/article/ixni-zois-ston-ari-ferete-na-entopise-i-nasa-1113494
 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.403
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top