Έκθεση Εικονα και Ηχος 2023

don

Μηνύματα
194
Reaction score
33
Τα Mofi μου άρεσαν κι εμένα αρκετά αλλά οι τιμές τους τσιμπημένες και με αποθάρρυναν..
Ρώτησα τον κ. Σάκη τιμές 3000€ το μικρό και 400€ οι βάσεις τους αν αγοραστούν πακέτο.
Τα μεγάλα 5000€.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.955
Reaction score
55.099
Καλώς ή κακώς η τεχνολογία θα μπεί στο σπίτι κάθε χαιεντά. Εκτός από τους κουφούς ξερόλες. Έχω 2.000 cd, σε πληροφορώ ότι πολλές από τις εγγραφές του Tidal τις ζηλεύω! Τα ίδια κομμάτια είναι απείρως καλύτερα. Δεν έχω βάλει streamer ακόμη αλλά το θεωρώ πλέον αναπόφευκτο. Δε νομίζω κανείς εδώ μέσα να αγοράζει ακόμη τα απαρχαιωμένα CD !
Πέρασα από ότι ενισχυτικό υπάρχει, έχω ξεχωριστό stereo σύστημα που άλλοι ονειρεύονται, αλλά δεν κλείνω τα μάτια στην τεχνολογία και κυρίως δεν μπορεί κάποιος να με δουλέψει!
Διάλογος στην έκθεση: με αυτό το καλώδιο ρεύματος των 5000€ θα δεις διαφορά 20% ! Μιλάμε για καλώδιο 3 μέτρα! Τα υπόλοιπα 80 μέτρα από πίνακα έως πρίζα, ακόμη και με απευθείας σύνδεση, (καλώδιο ηλεκτρικής κουζίνας από Καύκα στην καλύτερη), τα παρακάμπτουμε!!
Ε όχι ρε φίλε, συγνώμη αλλά τέτοιο High End δεν το δέχομαι πλέον! Είναι ελάχιστες οι εταιρείες που μπορούν να ακολουθήσουν την τεχνολογία, θέλει έρευνα, χρήμα και γνώσεις επιστημονικές! Ακόμη προσπαθούν μερικοί να μας πείσουν ότι οι χάρτινοι κώνοι παίζουν καλύτερα από το Kevlar, magnesium, beryllium κτλ. Και κάνουν κάτι υλοποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με όγκο αυτοκινήτου και σχεδίαση καμπίνας κουτάκια που τρώνε απίστευτο ξύλο από ηχειάκια των 7000 με το 1/10 του όγκου.
Αυτά εξαφάνισαν τα 3/4 των εταιρειών που μεσουρανούσαν προ internet. Και μείωσαν τον αριθμό επισκεπτών στις εκθέσεις κατα 90%. Το 90% των ηχείων της έκθεσης απευθύνονταν σε κουφούς ακροατές! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το θέαμα των εξωφρενικών μπάσων που δονούσαν τις ψευδοροφές δίχως απολύτως κανένα έλεγχο σε κανένα ακουστικό φάσμα. Ή τα ηχεία που για να μη ξευτιλιστούν έπαιζαν μόνο χαμηλή jazz. Να μη μιλήσω για την εικόνα του Sony των 81.000 !!!!!!!!! που ήταν χειρότερη από των απλών LCD των 3.000. Έλεος με κάτι τέτοια, φορτώνωωωωωωωω

Λάθος! εδώ τα πάντα: https://anthemarc.com/faq/how-does-arc-work.php#:~:text=ARC is simple to use: load the ARC,automatically adjusts equipment performance to suit your space.
Συμφωνώ ως προς το πνεύμα του ανωτέρω ποστ.
Επόμενη ερώτηση σχετική με το ARC - που είναι άλλωστε πιο σημαντικό.... Ξέρω ότι έχει ανώτερη απόδοση κι ευελιξία σε σύγκριση με το δημοφιλές Audyssey... Εφαρμόζει όμως διορθώσεις και σε φασική απόκριση του setup εκτός από την αντίστοιχη της συχνότητας απ'όσο γνωρίζετε;
 

Μηνύματα
12.764
Reaction score
14.867
Συμφωνώ ως προς το πνεύμα του ανωτέρω ποστ.
Επόμενη ερώτηση σχετική με το ARC - που είναι άλλωστε πιο σημαντικό.... Ξέρω ότι έχει ανώτερη απόδοση κι ευελιξία σε σύγκριση με το δημοφιλές Audyssey... Εφαρμόζει όμως διορθώσεις και σε φασική απόκριση του setup εκτός από την αντίστοιχη της συχνότητας απ'όσο γνωρίζετε;
Τα πάντα όλα εφαρμόζει το ARC. Δεν είδες ποιά κεφάλια συμμετείχαν στην εξέλιξη του ; Ο @Ν.Κ. που εξαφανίστηκε ; Είπα ότι πάω Γερμανία και ότι θα ψάξω να τον βρώ και εξαφανίστηκε απο τότε. Πήγα, γύρισα, τίποτε .... άφαντος. Έχασε και τις συμβουλές που θα του έδινα για τη Γερμανίδα. :D 😍 ¨Εχω και ένα βίντεο ενός τύπου με ένα home theatre να του ποστάρω με καμιά 18 - 20 , δεκαπεντάινζα subs για να καταπιεί την γλώσσα του που με πειράζει ότι δεν έχω sub συγκριτικά με αυτουνού. :D Rock the Casbah. :D
 

Μηνύματα
175
Reaction score
219
Ακαταλληλος ο χωρος...ορισμενοι εκθετες νομιζω πως εκαναν αγγαρεια....ελαχιστα τα καλοστημενα συστηματα...κ 4 ευρω το καφεδακι take away γενικα....χαμενος χρονος...
Μια χαρά ήταν η έκθεση, πολύ βελτιωμένη απ' την αντίστοιχη περσινή, σε όλους τους τομείς. Μιλάμε για έκθεση προϊόντων και όχι για τους ψυχαναγκασμούς του κάθε "χομπίστα".
 


Μηνύματα
12.764
Reaction score
14.867
Μη το λες;)στο σπιτι του καλος ειναι ΑΛΛΑ εξω ειναι λιαν επικινδυνος:drinks:
Αφου όλοι λένε ότι είναι καλός. :D

 

Μηνύματα
1.747
Reaction score
2.505
Πάντως έχει δικιο σε ένα ο Δεκέμβριος. Όταν δεν έχει κάποιος σύστημα (καθόλου) πάς συχνότερα σε συναυλίες.

Εξαρτάται βέβαια και απο την νεότητα που νοιώθει κάποιος αλλά και άσχετα με την οικονομική του κατάσταση και πολλά χρήματα να έχει .... δεν έχει διάθεση για πολλούς λόγους που αυτή χάνεται όσο μεγαλώνεις σε ηλικία. Επίσης αποκτούν προτεραιότητα και άλλα πράγματα.

Για αυτό είναι σημαντικό όταν είσαι νέος να κάνεις κάποια πράγματα ...και ιδίως όσον αφορά την μουσική ... ο αντίκτυπος τους είναι πολύ μεγαλύτερος όταν είσαι νέος. Όταν γεράσεις έχεις άλλα προβλήματα που πρέπει να τρέχεις για να φροντίζεις. Επίσης ψάχνεις και για άλλα πράγματα ή μάλλον διαφορετικά. Οπότε και η ποσότητα των εμπειριών δεν μετράει εάν περάσεις μια ηλικία. Πρέπει αυτές να είναι στον καιρό τους. Και ο καιρός τους είναι κυρίως η νεότητα. Τουλάχιστον η πληθώρα τους και η μεγάλη ποσότητα. Τότε ο άνθρωπος έχει μεγαλύτερη ανάγκη και ας φαίνεται ή νομίζουμε το αντίθετο κοινωνικά. Χρειάζεται μια ανεμελιά, διάθεση, μια ελαφρότητα του είναι που λέει και ο συγγραφέας ... αλλιώς μουσική δεν μπορείς να ευχαριστηθείς. Μια στα νιάτα και μια στα γεράματα δηλαδή χα χα. Στο ενδιάμεσο ...υπάρχει πρόβλημα.
Δεν σου κάνω like που θα έπρεπε γιατί σου έκανε ο Μάρκου που δεν κάνει σε εμένα και του πάω κόντρα. :prankster:
 


Μηνύματα
37
Reaction score
25
Φροντίζω να απεχω απο τα δημοσίως γραφόμενα και να κρατώ πάντα μια θετική αν οχι ουδέτερη στάση προς αυτά. Φροντίζω επίσης πάντα να εκτιμώ και να εστιάζω στα θετικά του κάθε ενός που συναναστρέφομαι.

Ειναι όμως πλέον, χρονιά με τη χρονιά εξαιρετικά λυπηρό το πόσο πολύ, κάποιοι, αρέσκονται στο να βγάλουν το μάτι του άλλου, όποιου άλλου, χωρίς απαραίτητα να έχουν προσωπικό όφελος απο αυτή τη προσέγγιση.

Είναι πραγματικά κρίμα για όλους, ως χομπίστες και φίλους του θέματος, ως επαγγελματίες και ως εκθέτες, ή απο όποια άλλη σκοπιά, να μην χαιρόμαστε με το οτι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να στήσουν εκθέσεις, επαγγελματίες που προσπαθούν να μας δείξουν πράγματα και επισκέπτες που θέλουν να τιμήσουν όλους αυτούς για ολη αυτή τη δουλειά και κανένας να μήν εκτιμάει τη προσπάθεια του άλλου.
Εδώ και στο άλλο και στο τρίτο και στο πέμπτο φόρουμ, για αυτήν, για την άλλη, για την όποια έκθεση, για τον όποιο επαγγελματία, προσπαθούν μόνο, να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον σε "εξυπνάδα" και να εστιάσει μόνο σε φτηνό καυτηριασμό ατελειών, υπαρκτών ή πλασματικών.

Ένα χόμπι, μια ασχολία, αλλά και μία εργασία παροχής εσόδων για κάποιους (ναι πρέπει και αυτοί να βγάλουν λεφτά για τις οικογένειες τους), θα έπρεπε να μας ενώνει και να πυροδοτεί θετικές και ευχάριστες συζητήσεις, να ευνοεί συνεργασίες επαγγελματικές ή μη , ανταλλαγές απόψεων, ευχαρίστηση και χαρά, δουλεύοντας, πουλώντας, κατασκευάζοντας, βλέποντας και αγγίζοντας μηχανές που πιθανών μερικοί δε θα μπορούσαν ούτε να ονειρευτούν, και τοσα αλλα θετικα.

Παρόλα αυτά κάποιοι γεύονται μεγαλύτερη ευχαρίστηση απλά εξωτερικέυοντας ρηχές κακίες προς οποιονδήποτε στόχο.

Έχω την τύχη να έχω βρεθεί σε πολλές ανάλογες εκθέσεις του εξωτερικού, Ευρωπη, Ασια και Αμερικη, μεγάλες αλλά και μικρότερες που οι δικές μας δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν.

Δε μπορεί κάποιος να μην αντιληφθεί τη διαφορά στη προσέγγιση του μεγαλύτερου ποσοστού εμπλεκομένων.

Είναι κρίμα να περνάνε άτομα απο το εξωτερικό και να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις δικες μας εκθέσεις, για τις δικες μας προσπάθειες, για τη παρουσία όλων μας, είναι κρίμα Έλληνες σε όποιο πόστο να αποθεώνονται στο εξωτερικό, ομως εδω να υπάρχει αυτή η κατήφεια. Προφανώς ο καθε ενας είναι πιθανό να σταματήσει να προσπαθεί.

Κλείνοντας και ζητώντας συγγνώμη για το μακροσκελές γραπτό μου, ως ενας πολύ μικρός, και ίσως απο τους νεότερους, κρίκος αυτής της μεγάλης αλυσίδας, προτρέπω όλους, θιασώτες, λάτρεις, χομπίστες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους και εκθέτες, να εστιάσουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε καλά και να αναδείξουμε το τι μπορεί να κάνει καλά ή καί καλύτερα ο αλλος. Θετική προσέγγιση και ειλικρίνεια. Τότε και μονο τότε θα χαρούμε πραγματικά το κοινό μας πάθος και θα το ανεβάσουμε επίπεδα στην Ελλάδα και σε ολο τον κόσμο.

Όλες οι τεράστιες εκθέσεις του εξωτερικού ξεκίνησαν απο μικρά, πιθανώς βρωμικα, με πιθανως ακριβό καφέ, ξενοδοχεία, απο μικρά μαγαζιά, μικρούς κατασκευαστές και σίγουρα με πολλές ατέλειες. Κάποιοι όμως υποστήριξαν κάποιους με αποτέλεσμα να εξελιχθούν χερι-χερι και οι προσπάθειες να γίνουν τεράστιες με αποτέλεσμα να κερδίσουν όλοι. Επαγγελματίες και καταναλωτές.

Δεν στοχοποιώ και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Αναφέρομαι στο γενικό φαινόμενο πού πραγματικά, προσωπικά με κάνει να λυπάμαι, καποιες στιγμες, για την όποια ελάχιστη προσπάθεια μπορεί και εγώ να εχω προσφέρει σε αυτή την όμορφη ιστορία.

Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, Στράτος Βήχος
 
Last edited:

Μηνύματα
15.156
Reaction score
21.056
Όλες οι τεράστιες εκθέσεις του εξωτερικού ξεκίνησαν απο μικρά, πιθανώς βρωμικα, με πιθανως ακριβό καφέ, ξενοδοχεία
Οι δικές μας πάλι ξεκίνησαν από το Hilton και το intercontinental.
Δεν είναι βέβαια το πρεστίζ του ξενοδοχείου το θέμα μας αλλά από την άλλη δεν γίνεται να στήνουμε έναν εκθεσιακό χώρο όπου στο κάθε δωμάτιο να στριμώχνονται 6ψηφια νούμερα σε συσκευές και να μην προσφέρουμε στο κοινό στοιχειώδεις συνθήκες φιλοξενίας.
Αν αδιαφορούμε για αυτό τότε το κοινό θα μείνει να απαρτίζεται από φανατικούς ακροαματικοφιλους που ενδιαφέρονται μόνο για το περιεχόμενό και γεμίζουν με το ζόρι δύο λεωφορεία.
Δεν ξέρω πως θα μπορούσε κανείς να φέρει έναν φίλο του με εισόδημα 100 και 200 χιλιάρικα που ενδεχομένως θα ενδιαφερόταν να φτιάξει κάτι στο σπίτι του και βλέποντας τον χώρο να παραμείνει ευδιάθετος.
Στο αντιπαράδειγμα έχουμε έναν προσεγμένο και φιλόξενο χώρο του Radisson park , που έχει τα θέματα του και αυτός με τα μεγέθη των δωματίων αλλά για τον μέσο επισκέπτη είναι μια ευχάριστη εμπειρία.
 



Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
7.166
Reaction score
8.169
Τα Mofi μου άρεσαν κι εμένα αρκετά αλλά οι τιμές τους τσιμπημένες και με αποθάρρυναν..
Ρώτησα τον κ. Σάκη τιμές 3000€ το μικρό και 400€ οι βάσεις τους αν αγοραστούν πακέτο.
Τα μεγάλα 5000€.
Σε αυτά τα κόστη υπάρχουν στον ανταγωνισμό, ουκ ολίγες παρόμοιες, ίσως και ανώτερες επιλογές!
Ο σκοπός είναι να έχουμε αυτήν την ποιότητα ήχου, σε πιο γήινες καταστάσεις .
 

D

Deleted member 50795

Guest
Φροντίζω να απεχω απο τα δημοσίως γραφόμενα και να κρατώ πάντα μια θετική αν οχι ουδέτερη στάση προς αυτά. Φροντίζω επίσης πάντα να εκτιμώ και να εστιάζω στα θετικά του κάθε ενός που συναναστρέφομαι.

Ειναι όμως πλέον, χρονιά με τη χρονιά εξαιρετικά λυπηρό το πόσο πολύ, κάποιοι, αρέσκονται στο να βγάλουν το μάτι του άλλου, όποιου άλλου, χωρίς απαραίτητα να έχουν προσωπικό όφελος απο αυτή τη προσέγγιση.

Είναι πραγματικά κρίμα για όλους, ως χομπίστες και φίλους του θέματος, ως επαγγελματίες και ως εκθέτες, ή απο όποια άλλη σκοπιά, να μην χαιρόμαστε με το οτι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να στήσουν εκθέσεις, επαγγελματίες που προσπαθούν να μας δείξουν πράγματα και επισκέπτες που θέλουν να τιμήσουν όλους αυτούς για ολη αυτή τη δουλειά και κανένας να μήν εκτιμάει τη προσπάθεια του άλλου.
Εδώ και στο άλλο και στο τρίτο και στο πέμπτο φόρουμ, για αυτήν, για την άλλη, για την όποια έκθεση, για τον όποιο επαγγελματία, προσπαθούν μόνο, να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον σε "εξυπνάδα" και να εστιάσει μόνο σε φτηνό καυτηριασμό ατελειών, υπαρκτών ή πλασματικών.

Ένα χόμπι, μια ασχολία, αλλά και μία εργασία παροχής εσόδων για κάποιους (ναι πρέπει και αυτοί να βγάλουν λεφτά για τις οικογένειες τους), θα έπρεπε να μας ενώνει και να πυροδοτεί θετικές και ευχάριστες συζητήσεις, να ευνοεί συνεργασίες επαγγελματικές ή μη , ανταλλαγές απόψεων, ευχαρίστηση και χαρά, δουλεύοντας, πουλώντας, κατασκευάζοντας, βλέποντας και αγγίζοντας μηχανές που πιθανών μερικοί δε θα μπορούσαν ούτε να ονειρευτούν, και τοσα αλλα θετικα.

Παρόλα αυτά κάποιοι γεύονται μεγαλύτερη ευχαρίστηση απλά εξωτερικέυοντας ρηχές κακίες προς οποιονδήποτε στόχο.

Έχω την τύχη να έχω βρεθεί σε πολλές ανάλογες εκθέσεις του εξωτερικού, Ευρωπη, Ασια και Αμερικη, μεγάλες αλλά και μικρότερες που οι δικές μας δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν.

Δε μπορεί κάποιος να μην αντιληφθεί τη διαφορά στη προσέγγιση του μεγαλύτερου ποσοστού εμπλεκομένων.

Είναι κρίμα να περνάνε άτομα απο το εξωτερικό και να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τις δικες μας εκθέσεις, για τις δικες μας προσπάθειες, για τη παρουσία όλων μας, είναι κρίμα Έλληνες σε όποιο πόστο να αποθεώνονται στο εξωτερικό, ομως εδω να υπάρχει αυτή η κατήφεια. Προφανώς ο καθε ενας είναι πιθανό να σταματήσει να προσπαθεί.

Κλείνοντας και ζητώντας συγγνώμη για το μακροσκελές γραπτό μου, ως ενας πολύ μικρός, και ίσως απο τους νεότερους, κρίκος αυτής της μεγάλης αλυσίδας, προτρέπω όλους, θιασώτες, λάτρεις, χομπίστες, επαγγελματίες, δημοσιογράφους και εκθέτες, να εστιάσουμε στο τι μπορούμε να κάνουμε καλά και να αναδείξουμε το τι μπορεί να κάνει καλά ή καί καλύτερα ο αλλος. Θετική προσέγγιση και ειλικρίνεια. Τότε και μονο τότε θα χαρούμε πραγματικά το κοινό μας πάθος και θα το ανεβάσουμε επίπεδα στην Ελλάδα και σε ολο τον κόσμο.

Όλες οι τεράστιες εκθέσεις του εξωτερικού ξεκίνησαν απο μικρά, πιθανώς βρωμικα, με πιθανως ακριβό καφέ, ξενοδοχεία, απο μικρά μαγαζιά, μικρούς κατασκευαστές και σίγουρα με πολλές ατέλειες. Κάποιοι όμως υποστήριξαν κάποιους με αποτέλεσμα να εξελιχθούν χερι-χερι και οι προσπάθειες να γίνουν τεράστιες με αποτέλεσμα να κερδίσουν όλοι. Επαγγελματίες και καταναλωτές.

Δεν στοχοποιώ και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Αναφέρομαι στο γενικό φαινόμενο πού πραγματικά, προσωπικά με κάνει να λυπάμαι, καποιες στιγμες, για την όποια ελάχιστη προσπάθεια μπορεί και εγώ να εχω προσφέρει σε αυτή την όμορφη ιστορία.

Με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό, Στράτος Βήχος
πολύ σωστά τα παραπάνω, αλλά αλήθεια τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα χώρο χωρισμένο στα δυο, όταν οι περισσότεροι καταναλωτές τους ακολουθούν και τους στηρίζουν? (τα 2 μέρη)

τι εξέλιξη «χέρι-χέρι» να περιμένει κάποιος , όταν μέσα σε 2 βδομάδες διοργανώνονται 2 εκθέσεις στο ίδιο μέρος, σε μια χώρα με τη δυναμική σαν τη δική μας?

το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι .

δεν αναιρώ ούτε μειώνω τα λεγόμενα σου , αλλά εκεί μέσα στο «γενικό φαινόμενο» που αναφέρεις, βρες και κάποιο χώρο για αυτό το «κεφάλι».
 

Μηνύματα
15.156
Reaction score
21.056
…. Όπως ?
όπως καθαριότητα , όπως να μην σέρνεσαι στους τοίχους του διαδρόμου όταν διασταυρωθείς με τους υπόλοιπους επισκέπτες, όπως όταν βρεθείς στο παράπηγμα της ταράτσας που καλώς έχει γίνει εκθεσιακός χώρος , να μην κινδυνεύεις να σκοτωθείς στο κλιμακοστάσιο επειδή λείπουν σκαλοπάτια.
ο χώρος καταχρηστικά πληροί κριτήρια ξενοδοχείου σε περιοχή που δέχεται κάτι εκατομμύρια επισκεπτών το χρόνο, ακόμα πιο δύσκολα θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός εκθεσιακού χώρου όπου θα πρέπει να κινηθεί πολλαπλάσιος κόσμος ταυτόχρονα στους κοινόχρηστους χώρους του από ότι στην κανονική πληρότητά του.
όποιος δεν τα βλέπει αυτά είναι ευτυχισμένος , μην έχει απαιτήσεις όμως να δει και κόσμο.
 

Μηνύματα
300
Reaction score
322
Και θα ήθελα και εγώ να πω ενα-δυο πράγματα για την έκθεση. Μου άρεσε συνολικά. Καλή αύρα, όρεξη Από πλευράς εκθετών, ήχος για τα δικά μου αυτιά από αξιοπρεπής έως τόσο «καλος», ωστε να με παραπέμπει στην ατάκα ενός φίλου, ενώ βλέπαμε ένα έργο με ωραίες πρωταγωνίστριες: «να γυρνάς σπίτι και να θες να πλακώσεις τη γυναίκα σου στα χαστούκια». Να γυρνάς λοιπόν εν προκειμενω σπίτι και να θες να τα πουλήσεις όλα! Η ψυχοπαθολογία του φίλου είναι άλλο θέμα βέβαια που δεν θα αναλύσω εδώ. Μπράβο λοιπόν στους διοργανωτές και εκθέτες, αλλά και σε εμάς με την μικρή ή μεγάλη τρελλα μας, που συμβάλλουμε στο να περνάμε καλά. Κλείνοντας, μια μικρή ένσταση. Δεν θεωρώ ιδανικό το να παρουσιάζονται Συσκευές του ιδιου αντιπροσώπου, οι οποίες παρά τις όποιες αρετές πιθανώς να μην «Παντρεύονται», χαλώντας ίσως το συνολικό αποτέλεσμα. Προσωπική άποψη, το επιχείρημα αυτές έχω, αυτές ταιριάζω, μπορεί να έχει πρακτική ισχύ, Δεν εξασφαλίζει ωστόσο πάντα το θεμιτό αποτέλεσμα. Αντιπρόσωποι με μεγαλύτερη γκάμα μηχανημάτων αντίθετα έχουν την ευχερεια να κάνουν το σωστό πάντρεμα.
 

Μηνύματα
113
Reaction score
120
όπως καθαριότητα , όπως να μην σέρνεσαι στους τοίχους του διαδρόμου όταν διασταυρωθείς με τους υπόλοιπους επισκέπτες, όπως όταν βρεθείς στο παράπηγμα της ταράτσας που καλώς έχει γίνει εκθεσιακός χώρος , να μην κινδυνεύεις να σκοτωθείς στο κλιμακοστάσιο επειδή λείπουν σκαλοπάτια.
ο χώρος καταχρηστικά πληροί κριτήρια ξενοδοχείου σε περιοχή που δέχεται κάτι εκατομμύρια επισκεπτών το χρόνο, ακόμα πιο δύσκολα θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις ανάγκες ενός εκθεσιακού χώρου όπου θα πρέπει να κινηθεί πολλαπλάσιος κόσμος ταυτόχρονα στους κοινόχρηστους χώρους του από ότι στην κανονική πληρότητά του.
όποιος δεν τα βλέπει αυτά είναι ευτυχισμένος , μην έχει απαιτήσεις όμως να δει και κόσμο.
Τα συμπεράσματα από τα σχόλια όσων πήγαν/με στην συγκεκριμένη έκθεση Φέτος…. ως χομπίστες έρχονται σε αντίθεση με την τοποθέτησή σου. Πολύ πιθανό να σε βοηθούσε εάν διάβαζες προσεκτικά το #349.
 

Μηνύματα
15.156
Reaction score
21.056
όχι καλέ μου άνθρωπε έρχονται από την περσυνή προσωπική μου εμπειρία.
δεν έχω την όρεξη να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε εγχειρήματα που δεν το αξίζουν.
ο χρόνος μου είναι πολυτιμότερος από όλα αυτά, προτιμώ να τρέξω 20-25 χλμ παρά να ξαναμπώ σε αυτόν τον χώρο.
 

Μηνύματα
12.764
Reaction score
14.867
όχι καλέ μου άνθρωπε έρχονται από την περσυνή προσωπική μου εμπειρία.
δεν έχω την όρεξη να δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε εγχειρήματα που δεν το αξίζουν.
ο χρόνος μου είναι πολυτιμότερος από όλα αυτά, προτιμώ να τρέξω 20-25 χλμ παρά να ξαναμπώ σε αυτόν τον χώρο.
¨Αλλο "χόμπι" και αυτό. :D :D Ακριβό και αυτό ; :D Έκθεση έχει αυτό ; :D
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.739
Μηνύματα
2.874.570
Members
37.941
Νεότερο μέλος
pounentis
Top