Ηλεκτρονικό τσιγάρο


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.619
Reaction score
94.554
Βάσεις ή αρώματα;

Βάσεις πάντως οι πιο γνωστές είναι:

UMAMI


Atmos Lab (καθαρές και μείγματα)

El Toro


Flavour Art
 
Last edited:

Μηνύματα
25
Reaction score
60
Βάσεις ή αρώματα;

Βάσεις πάντως οι πιο γνωστές είναι:

UMAMI


Atmos Lab (καθαρές και μείγματα)

El Toro


Flavour Art
Εγω περνω την Umami και μου αρεσει πιο πολυ απο ολες οσες εχω δοκιμασει.
Ατμιζα Atmos Lab , αλλα εδω και λιγο καιρο το χαλασε το θεμα ο Πανος.
Απο αρωματα κανω ακομα της Atmos Lab,αλλα και απο την After 8.
Δοκιμασα πολλα βεβαια και δεν μπορω να πω οτι εχουν και τρομερη διαφορα,αν και παλι με βλεπω να παω στην After 8

Kαι τα El Toro ειναι πολυ καλα και εχουν παρει και το πρωτο βραβειο σε διεθνη διαγωνισμο.

Yπαρχουν πολλες βασεις και αρωματα.
Υπαρχουν και εισαγωγης οπως μια απο τις κορυφαιες η Tottaly Wiked.

Το θεμα με την γευση ειναι οτι συνηθηζεις στο αρωμα αυτο και στη συνεχεια εχεις αυτο που αποκαλουμε ''μπουκωμα''.

Η καλυτερη λυση , δυστυχως ειναι κατι που μπορουν να το κανουν μόνο οσοι φτιαχνουν τα δικα τους υγρα και ειναι να φτιαξεις ενα υγρο χωρις αρωμα μεσα.
Το ατμιζεις για μια δυο μερες (λιγοτερο-περισσοτερο , αναλογα τον καθενα τι και πως του αρεσει) ή και για ωρες και μετα ατμιζεις παλι οτι σου αρεσει και θα εχει ξανα την σωστη γευση.

Οσο για το τι λενε στα καναλια............αν μπορουσα να βγω στην τηλ/ση , εγω προσωπικα θα ρωτουσα αυτα :

1) Ας μας πουν τα συστατικα του κ.τ. και γιατι δεν απαγορευεται αυτο το δηλητηριο , αφου η νικοτινη που ειναι οτι πιο αθωο εχει , θεωρειτε κακο για τον ανθρωπο .

2) Ας μας πουν γιατι δεν λενε οτι υπαρχουν αποδειξεις και μελετες για τα παντα πανω στο η.τ. και επιμενουν να λενε οτι δεν υπαρχουν . Ποιος εχει συμφερον απ' αυτο ;;;;

3) Ας μας πουν γιατι η Phillip Morris αγορασε την Ruyan (η πρωτη εταιρια η.τ. ευριας πωλησης και παρασκευαστρια υγρων .
Το πρωτο υγρο ηταν το ονομα της εταιριας RY4. ) και διαφορες αλλες καπν/νιες αλλες εταιριες κατασκευης η.τ. ;;;;;;;;;;
Θα γινει κατι στο μελλον που θα δειξει οτι το η.τ. ειναι αθωο μπροστα στο κ.τ. και δεν εχει τιποτα το ανησυχητικο και ετσι για να μην φαλιρισουν , αγοραζουν τις επομενες επιχειρησεις τους σημερα ;;;;;;;;;;

ΚΑΙ

3) Ποσο φορο θα παρει το κρατος και πόσα αλλα φορολογικα παραθυρακια θα ανοιξουν με το η.τ. αν μπει στα φαρμακα ;;;;

4) Ποσες μιζες θα παρουν οι ακολουθοι των καπν/νιων αν απαγορευθει ;;;;;;;;;;;;;;

Νέα μελέτη δε δείχνει κανένα κίνδυνο από τον ατμό των η.τ.
Πηγή: http://antithrlies.com/



Παραδοχη για οικονομικες ζημιες απο φορους κ.τ. λογο η.τ.

Χανουμε λεφτα απο φορους. Κατι πρεπει να κανουμε να τα παρουμε πισω . Τι ;;;;; Να απαγορεψουμε το η.τ. ωστε να γυρισει ο κοσμος στο κ.τ.

Τελικά η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια έστω και αργά.
Κάπως έτσι ο Ιταλός Ευρωβουλευτής Giancarlo Scottà κατέθεσε αυτό το εξαιρετικό γραπτό
σαν επερώτηση μια-δυο εβδομάδες πριν.

Θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση προς το Συμβούλιο σχετικά με ένα θέμα το οποίο έχει πρόσφατα προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί από τη σκοπιά που αναφέρεται παρακάτω.
Αναφέρομαι στα «ηλεκτρονικά τσιγάρα», συσκευές που θεωρούνται «προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη», οι οποίες εμπίπτουν στο άρθρο 18 της πρότασης οδηγίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προσέγγιση της νομοθεσίας, των κανονισμών και των διοικητικών διατάξεων των κρατών μελών σχετικά με την παραγωγή, την παρουσίαση και την πώληση των προϊόντων καπνού και συναφών προϊόντων (COM (2012) 0788-2012/0366 (COD)).
Η κατανάλωση των παραδοσιακών τσιγάρων παρέχει στα κράτη μέλη μεγάλα έσοδα, ως αποτέλεσμα των σημαντικών φόρων στους οποίους υπόκεινται.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του ANSA (ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων), της 21ης Απριλίου 2013, τους δύο πρώτους μήνες του 2013 και μόνο, τα ταμεία της Ιταλίας κατέγραψε ζημίες ύψους 132 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί σε μείωση των εσόδων από τον φόρο στον καπνό σε περίπου 7,6% . Φυσικά, αυτή τη διαφορά δεν μπορούμε να την αποδώσουμε αποκλειστικά στην αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά σίγουρα είναι εν μέρει υπεύθυνη.
Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, μπορεί το Συμβούλιο να αναφέρει ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για να αντιμετωπίσει τις απώλειες φορολογικών εσόδων των κρατικών ταμείων ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία επί του παρόντος φαίνεται να είναι απαλλαγμένα από κάθε μορφή φόρου;
(ακολουθεί ο σχολιασμός της κίνησης του ευρωβουλευτή από τον ιδιοκτήτη του blog, Dick Puddlecote - οι επισημάνσεις με κόκκινα μεταφέρθηκαν αυτούσιες από το πρωτότυπο κείμενο)

Τώρα, κάντε μια μικρή παύση και χωνέψτε το αυτό.

Φαίνεται πολύ αναστατωμένος που οι Ιταλοί διακόπτουν το κάπνισμα με τέτοιους ρυθμούς ώστε να στερούν την κυβέρνηση από έσοδα. Αυτό, από κάποιον που ασκεί ένα επάγγελμα που το 100% των μελών του υποστηρίζει ότι θα ήταν ευτυχείς αν ο καθένας στον κόσμο σταματούσε το κάπνισμα αμέσως.

Τι έκπληξη, λοιπόν, είναι ο υπαινιγμός του ότι πρέπει να φορολογηθεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο για τον αποκλειστικό λόγο ότι γίνεται αιτία να σταματήσουν πολλοί άνθρωποι το κάπνισμα και, ως εκ τούτου, να μειωθούν τα φορολογικά έσοδα του Ιταλικού κράτους!

Δείχνει ότι μάλλον αυτή είναι η ουσία, σωστά;

Τώρα, είναι εύκολο να καταδικάσουμε τον Scotta για την παράλογα υποκριτική ανησυχία του, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε το σπίτι σας ότι πιο έξυπνοι πολιτικά βουλευτές είχαν το ίδιο ακριβώς σκεπτικό από τότε που ξέσπασε η επανάσταση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και διατάραξε το βολικό στάτους κβο.

Συνδυάζεται όμορφα και με τους φόβους του κλάδου ελέγχου του καπνού, έτσι δεν είναι; Βλέπετε, απελπισμένα σχεδιάζουν ασκήσεις περιορισμού των ζημιών, ενώ η δημοτικότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων καλπάζει και γελοιοποιεί τις κινήσεις τους ως αναποτελεσματικές, προσκολλημένες σε εταιρικά συμφέροντα φαρμακευτικών και - το καλύτερο κομμάτι – όχι τόσο υποκινούμενες από ενδιαφέρον για την υγεία μας όσο οι συναισθηματικές κορώνες τους έχουν κάνει τον κόσμο να πιστέψει.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι παρακολουθούμε μια ανίερη συμμαχία με εκπροσώπους των κρατών να κλαίνε όσο οι προϋπολογισμοί μειώνονται, ενώ ταυτόχρονα ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης - με τη μορφή του η.τ. – να φυσάει σαν αεράκι που χαλάει τον ήχο στο προσεκτικά κατασκευασμένο μουσικό πάρτι του συστήματος ελέγχου καπνού .

Οι νομοθέτες θέλουν τα χρήματα, οι ψυχαναγκαστικοί αντικαπνιστές θέλουν το εδώ και δεκαετίες κανάκεμα του εγώ τους να συνεχίσει να υφίσταται (όπως και τα μετρητά που τους παρέχει). Και μισούν όλοι το η.τ. που τους χάλασε τα σχέδια

Θα μπορούσε πολύ καλά να εξηγήσει γιατί η Linda McAvan - η πιο επικίνδυνη εν ζωή Ευρωπαία σήμερα - και τα άχρηστα φιλαράκια της επιστήμονες εγκρίνουν τα απόλυτα σκουπίδια ως γεγονότα κατά τη διάρκειαιντερνετικών τηλεσυσκέψεων εργασίας. Έχουμε δει την ίδια συμπεριφορά πριν, και έχω γράψει γι 'αυτό, αλλά ποτέ δεν έχει επιδειχθεί τόσο ειλικρινά στον δημόσιο τομέα.

Αποδεικνύει επίσης ότι - στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο – ότι η ικανότητα του η.τ. να βοηθήσει στη διακοπή του καπνίσματος είναι αποδεκτή ανεξάρτητα από το πόσο οι κύκλοι των υπηρεσιών ελέγχου καπνού προσπαθούν να το αρνηθούν.

Αν πραγματικά γινόταν όλα αυτά για την υγεία, οι συνοφρυωμένοι πολιτικοί που αγορεύουν ακατάπαυστα για το κόψιμο του τσιγάρου και η προσοδοφόρα βιομηχανία, η οποία έχει ωφεληθεί από την παραγωγή ολοένα και πιο ευφάνταστων, αλλά αναποτελεσματικών τρικ για να εκφοβίσει τους καπνιστές σε υποταγή - θα έπρεπε να καλωσορίσουν την έλευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και να του επιτρέψει να διαφημίζεται ως συσκευή διακοπής του καπνίσματος.

Όπως είπα, αυτό θα ήταν αν πραγματικά όλα γίνονταν για την υγεία μας, κάτι το οποίο δεν ίσχυε ποτέ.

Καλό εκ μέρους του κυρίου Scottà που το παραδέχτηκε
Πηγή: http://dickpuddlecote.blogspot.nl/2013/05/were-losing-revenue-quick-lets-tax-e.html
http://wivapers.blogspot.nl/2013/05/eu-politician-shows-what-governments.html




Αυτα ομως δεν τα λενε .........................

Συγνωμη για το σεντονι παιδες , αλλα καλο ειναι να διαβαζουμε αυτα τα θεματα και τις μελετες για να μπορουμε να ξερουμε που ειμαστε και τι κανουμε.

Υπαρχουν και πιο πολλα και πιο αναλυτικα και και και και και............το θεμα ειναι οτι ολοι τους προσπαθουν να απαγορευτει το η.τ. γιατι απλα χανουν λεφτα και ο φορος ειναι πολυ μεγαλος , αρα και μεγαλο μεριδιο.

Καλη σας μερα και παλι συγνωμη

 




Μηνύματα
640
Reaction score
535
Κι εγώ στην παρέα των ατμιστών (ξανά) από την Κυριακή.

Αυτή τη φορά επέλεξα εναλλακτική διαδρομή.

Κάπνιζα γύρω στα 10-12 στριφτά τσιγάρα τη μέρα.
Τις άλλες φορές που το προσπάθησα, πέταγα καπνούς και πήγαινα με ατμό all the way.
Αυτό μου δημιουργούσε έναν ψυχολογικό άγχος, δε μπορούσα να το χειριστώ.

Τώρα παίρνω μαζί τον καπνό. Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι, όποτε θέλω τσιγάρο το στρίβω.
Από την Κυριακή υποκύπτω 1-2 φορές τη μέρα, και συνήθως τα σβήνω μισά.

So far πάει καλά.

Από εξοπλισμό είμαι στα basic, αλλά λέω να ξοδευτώ αν δω φως μπροστά.
Ως τότε 2 vivi nova με τις απλές alter ego μπαταρίες και el greco ζουμιά.

Ίδομεν.
 

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Μηνύματα
802
Reaction score
1.438
Κι εγώ στην παρέα των ατμιστών (ξανά) από την Κυριακή.

Από εξοπλισμό είμαι στα basic, αλλά λέω να ξοδευτώ αν δω φως μπροστά.
καλώς ήρθες κ πάλι.
από τα 12 στο ένα ουσιαστικά είναι φως so...
πριν ξοδευτείς όμως πες κ τι προσδοκίες έχεις από τον εξοπλισμό που έχεις κατά νου να αγοράσεις,ώστε να πάρεις γνώμες,να μην ξοδευτείς άσκοπα κ το βασικότερο να μην απογοητευτείς.


Ζizik κοίτα τιμή που έχει το υγρό σου στο fasttech στα 30ml http://www.fasttech.com/products/1412/10004083/1297104

Εδώ έχει 12€, εκεί 3,80€!
σαν να βλέπω την επόμενη είδηση στα κανάλια...
"τοξικά υγρά αμφιβόλου προελεύσεως από τα βάθη της ανατολής...μπλαααα μπλα μπλα"
 

Μηνύματα
155
Reaction score
46
Kαλησπερα και σορυ βρε παιδια που οποτε γραφω σας ψιλομαυριζω την ψυχη,κρατιομουν ξανα μερες αλλα δεν αντεχω θα το γραψω.Τα liqua ειναι κινεζικα και ως γνωστον εκει δεν εχουν ποιοτικους ελεγχους οπως στον υπολοιπο κοσμο.Απο την αλλη με τετοια τιμη[ και χωρις να σκεφτουμε την διαφορα κερδους εδω] τι στι καλο βαζουν μεσα;
Μπορει να ειναι χρυσοι και αγιοι αλλα εμενα δεν με πειθουν και ας μου αρεσε το turkish tobacco που μου εδωσαν σαν πρωτο μου υγρο.
Οι πιο παλιοι και γνωστες μου συστηνουν αμερικανικα και αγγλικα υγρα,κατι διαβασα και για γερμανικα στο φορουμ τους,το ψαχνω....
Οι Ελληνες παλι.......
αχ αθανατοι
ο ενας τα χαλασε,ο δευτερος αντιγραφει κατα παραγγελια κινεζικα με τον λογοτυπο του μαγαζιου του,ο αλλος τα γραφει στο χερι τα μπουκαλακια χωρις να αναγραφει συστατικα,χωρις σταθερο μαγαζι και διευθυνση,χωρις αποδειξη,αντε να τους εμπιστευτω και να εισπνευσω τα υγρα τους.
 

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Μηνύματα
802
Reaction score
1.438
λίγο οξύμωρο από την στιγμή που καπνίζαμε αλλά σε καταλαβαίνω.
οι κινέζοι έχουν ποιοτικούς ελέγχους για αυτά που εξάγουν,η εσωτερική τους αγορά είναι ό,τι να'ναι. μαμουνιές γίνονται σε όλες τις αγορές δεν φταίνε οι κινέζοι.

τι χάλασε ο έλληνας δεν έχουμε μάθει ακόμα απλά ρώτησα.

τα πράγματα δεν είναι κ τόσο σκούρα,κ από άποψη υγείας κ οικονομικά
π.χ του rose του βγαίνουν τα 10ml 1 ευρώ?κάτι τέτοιο.(flavor art το έχει γράψει πιο πίσω )
ή δύο βάσεις el toro κ άρωμα turkish blend της totally wicked θα είναι περίπου 2.5ευρώ τα
10ml.αξιόπιστες εταιρίες κ οι δύο.

οπότε αν βγάλεις απο την μέση τελωνεία φόρους κτλ κτλ κτλ ... λογική μου φαίνεται η τιμή.θα αγόραζα απο εκεί υγρό?οχι. δεν υπάρχει λόγος.

αυτό για τις ειδήσεις το λέω γιατί θα προτιμούσα να υπάρχει ένας κάποιος έλεγχος ώστε να μην έχει πάτημα κάθε καραγκιόζης να βγαίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να λέει ό,τι του κατέβει.
ή πχ κάτι άλλα ξεφτέρια που κάνανε έλεγχο τοξικότητας σε υγρά αναπλήρωσης που περιέχουν κανέλα,κ επειδή δεν έχουν ιδέα τα 5 απο τα 10 δείγματά τους ήταν συμπυκνωμένα αρώματα κ όχι υγρά πρός άτμισμα.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.619
Reaction score
94.554
θα αγόραζα απο εκεί υγρό?οχι. δεν υπάρχει λόγος.
Αν έκανες ένα συγκεκριμένο υγρό, όπως αυτό που έβαλα για παράδειγμα;
 

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Μηνύματα
802
Reaction score
1.438
με επιφύλαξη θα πω όχι.
το γιατί έχει όμως σημασία..

1)θα έψαχνα να βρώ ένα άρωμα που να το πλησιάζει,δεν νομίζω πως κάποιο υγρό είναι τόσο μελετημένο κ με τόσο ισορροπημένη γεύση κτλ ώστε να θέλω μόνο αυτό.
2) θα είχα άγχος για το τι έχει μέσα,αδικαιολόγητο αλλά θα το είχα,όπως εδώ κ καιρό ψάχνω τεστ μολύβδου για το νερό στο σπίτι μου επειδή έχει παλιές σωληνώσεις.εμμονές.(τα ντουλάπια που θέλω να τρίψω κ έχουν παλιές μπογιές τα τσέκαρα)
3)το τσιγάρο ήταν χάλια...μπορώ να ζήσω με κάτι λίγο διαφορετικό από ένα συγκεκριμένο υγρό.
4)για κάποιον που κάπνιζε αρκετά κ πάλι η ελληνική τιμή είναι καλύτερη από το κανονικό τσιγάρο.
5)οι υποδοχείς στην γλώσσα χωρίζονται σε κατηγορίες,όποιο υγρό κ να κάνεις δεν θα έχει την ίδια γεύση όλη μέρα γιατί θα μπουκώνουν συγκεκριμένοι υποδοχείς,θα έχει μια οικεία γεύση απλά.(είδες πόσο κομπλεξικός είμαι...θα πείσω εσένα πως δεν θα αγόραζα πρίν πείσω εμένα :D:p)

τα βασικά για εμένα είναι είναι τα 2 πρώτα.
για κάποιον άλλο είναι άλλα τα βασικά κριτήρια...κ το καλύτερο υγρό απ'όλα είναι αυτό που σε κρατάει μακριά από το κανονικό τσιγάρο.
 


Μηνύματα
25
Reaction score
60
Αυτο που ειπα οτι ''' το χαλασε ''' ειναι το εξης :

Πριν δυο νομιζω χρονια που ξεκινησε ο Atmos Lab να παρασκευαζει υγρα ατμισης , αν και ειχα ξεκηνισει ηδη τα DIY (Do It Yourself) υγρα , αλλαξα απο Tottaly Wiked (μια απο τις κορυφαιες) και αγοραζα αποκληστικα απο τον Παναγιωτη.

Εδω και πολυ καιρο αυτο που ειδα και δεν μου αρεσε ηταν οτι πολλες βασης νικοτινης που αγοραζα , ειχαν και διαφορετικο χρωμα.
Τι μια ηταν ροζ , την αλλη ηταν διαφανες (οπως πρεπει δηλαδη).

Αυτο ομως που ειναι και ενα σημειο αναφορας στις βασεις , ειναι και η μυρωδια (μαζι με το χρωμα/αχρωμο).
Οι βασεις ειχαν κια μυρωδια σαν χορταριλα και αυτο δεν ειναι καλο.
Αν βεβαια δεν εχει αυτο το χρωμα και την μυρωδια , η βαση ειναι μια χαρα.

Οσο για τα Κινεζικα , απλα να πω οτι αν οχι ολοι οι παρασκευαστες , παρα πολλοι χρησιμοποιουν Κινεζικης προελευσης προϊοντα. Ειτε γλυκερινες , ειτε νικοτινες .
Ιδιαιτερα για νικοτινη , μπορει να ειναι 100% εισαγωγη απο Κινα , λογο κοστους. Μιλαω για ολο τον κοσμο και οχι μόνο για Ελλαδα.

Τωρα για τα Ελληνικα υγρα , τα λογια ειναι περιττα........Εχουν παρει βραβεια σε ολο τον κοσμο σε διαγωνισμους και βρισκονται αν οχι σε ολα , στα πιο πολλα μαγαζια η.τ. σε ολο τον κοσμο.


Για τις τιμες παιδες , ειναι πολυ μεγαλη η κουβεντα. Υπολογηστε τα δικα μου και βγαλτε συμπερασμα μονοι σας :

Αγοραζω 16 € την βαση Suave απο UMAMI 40 mg νικοτινη 100 ml
----------- 6.15 € το αρωμα των 10 ml.
----------- 5 € γλυκερινη απο φαρμακειο ( VG 99.7 minimum καθαροτητα) Kertus 1 κιλο (δεν ειναι λιτρο,ειναι κιλο)
----------- 1.5 - 2 € νερο απιονισμενο φαρμακευτικης καθαροτητας/χρησης ή wfi (water for injection) ενεσιμο νερο 1 λιτρο. Και τα δυο δεν ειναι ποσιμα γιατι δεν εχουν μεσα τιποτα που θα κανει καλο στον οργανισμο μας. Οχι οτι αμα το πιουμε θα παθουμε κατι , αλλα ειναι λες και δεν ηπιες τιποτα
Οχι αυτο που λεει 9%. Αυτο ειναι φυσιολογικος ορος και δεν κανει γιατι εχει αλατα


Αυτα λοιπον ειναι σαν τιμη της ταξης των 30 €. Ατμιζω καθε μερα πανω απο 12 ml. Bαλτε τα κατω και θα βρειτε το κοστος.

Σαν βοηθεια να πω και τις αναλογιες :

Για 20 ml υγρο ατμισματος

16 ml γλυκερινη
3 ml νερο
10 σταγονες αρωμα.

Για να κανουμε 20 ml υγρο με 10 mg νικοτινη θελουμε :

5 ml νικοτινουχα βαση με 40 mg νικοτινη.
3 ml νερο
10 σταγονες αρωμα
11 ml καθαρη γλυκερινη φαρμακειου χωρις νικοτινη.

Να πω εδω οτι τα μπουκαλακια των αρωματων της Atmos Lab , σαν μετριτη εχει το στομιο που ειναι 20 σταγονες = 1 ml.

Δεν ειναι κατι δυσκολο και ειναι τρομερα οικονομικο.
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Ζizik κοίτα τιμή που έχει το υγρό σου στο fasttech στα 30ml http://www.fasttech.com/products/1412/10004083/1297104

Εδώ έχει 12€, εκεί 3,80€!
Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..


Kαι κάτι γενικό με τις τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα:
Πολλές εταιρίες έχουν προτεινόμενη (υποχρεωτική είναι βασικά) τιμή λιανικής πώλησης.Αν δούνε ότι κάποιος την ρίχνει βγάζουν μια ωραία ανακοίνωση(ala Innokin) όπου και τον κόβουν από επίσημο διανομέα.
Το ftech έχει μερικές εταιρίες που κάνουν μαζικές αγορές αντ' αυτού σε μεγάλες ποσότητες και πετυχαίνει τιμές χονδρικής χώμα.
Αν το καταλαβαίνουν αυτό οι κατασκευάστριες;
Φυσικά αλλά σιγά μην τους κόψουν.Μιλάμε για τεράστιο τζίρο.

Στη μέση φυσικά όλου αυτού είναι ο έρημος καταναλωτής που από τη μία θέλει να αγοράζει κάτι με ''εγγύηση'' ή να πάρει το ρίσκο του αγορά εξ' ανατολών.

Υ.Γ.Στην ίδια λογική κινούνται και 2-3 άλλα παρόμοια καταστήματα..
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Κατάστρωμα εμπειριών:


Εντάξει λέω,το έχω..

Που πα ρε κακομοίρη.Ενώ η αντίσταση μου έβγαινε άψογη(έπαιζα και με τις σπείρες:D) δεν μπορούσα με τίποτα να το φέρω στη θέση που πρέπει να είναι ή να υπολογίσω σωστά το βαμβάκι>:(
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..


Kαι κάτι γενικό με τις τιμές από το συγκεκριμένο κατάστημα:
Πολλές εταιρίες έχουν προτεινόμενη (υποχρεωτική είναι βασικά) τιμή λιανικής πώλησης.Αν δούνε ότι κάποιος την ρίχνει βγάζουν μια ωραία ανακοίνωση(ala Innokin) όπου και τον κόβουν από επίσημο διανομέα.
Το ftech έχει μερικές εταιρίες που κάνουν μαζικές αγορές αντ' αυτού σε μεγάλες ποσότητες και πετυχαίνει τιμές χονδρικής χώμα.
Αν το καταλαβαίνουν αυτό οι κατασκευάστριες;
Φυσικά αλλά σιγά μην τους κόψουν.Μιλάμε για τεράστιο τζίρο.

Στη μέση φυσικά όλου αυτού είναι ο έρημος καταναλωτής που από τη μία θέλει να αγοράζει κάτι με ''εγγύηση'' ή να πάρει το ρίσκο του αγορά εξ' ανατολών.

Υ.Γ.Στην ίδια λογική κινούνται και 2-3 άλλα παρόμοια καταστήματα..
Kαι κάτι λίγο πιο αναλυτικό επί των παραπάνω.
 


abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.619
Reaction score
94.554
Που πα ρε κακομοίρη
Μην το παρατήσεις!

Κάνε δοκιμές, χάλασε 1-2 χιλιόμετρα σύρμα και 52-53 κιλά βαμβάκι:D και θα το πετύχεις είμαι σίγουρος.

Μετά θα έχει πάρει αέρα το χέρι σου και θα τις φτιάχνεις για πλάκα!

Nαι αλλά δεν μπορείς να εισάγεις υγρά και μπαταρίες από Fasttech..
Για μπαταρίες το 'ξερα αλλά για τα υγρά όχι. :oops:
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Μην το παρατήσεις!

Κάνε δοκιμές, χάλασε 1-2 χιλιόμετρα σύρμα και 52-53 κιλά βαμβάκι:D και θα το πετύχεις είμαι σίγουρος.

Μετά θα έχει πάρει αέρα το χέρι σου και θα τις φτιάχνεις για πλάκα!
Έρχονται άλλα κόλπα..;)

Μεταξύ μας περιμένω πως και πως αυτό.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.590
Μηνύματα
2.866.724
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top