Ετοιμο HTPC προς αντικατασταση Xtreamer Ultra 2 !

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Καλησπερα και χρονια πολλα ! Καθως το μεχρι προτινος το HTPC που χρησιμοποιουσα ως media player (Xtreamer Ultra 2 + Openelec XBMC) μου αφησε χρονους και λογω του οτι απο οτι βλεπω εχει αποσυρθει πλεον απο την αγορα για να το ξαναπαρω) θα ηθελα να μου προτεινετε μια αντιστοιχη λυση "ετοιμου" HTPC , τουλαχιστον το ιδιο δυνατο με το Xtreamer Ultra 2, ετσι ωστε να μπορω να περασω παλι το Openelec και να απολαυσω τη μαγεια του XBMC οπως εκανα τοσο καιρο... Οπωσδηποτε χρειαζομαι να εχει SPDIF και εναν μικρο SSD για να περασω το openelec. Θελω ομως να ειναι τουλαχιστον το ιδιο δυνατο (αν οχι πιο δυνατο) για να παιζει νερο ακομα και τα πιο βαρια mkv, αλλα και βαρια skins του xbmc οπως το Ace και το Aeon Nox. Μεχρι τωρα εχω δει οτι κατι παρομοιο ειναι το Zotac ID18 (αν προσθεσω 4GB RAM και εναν 32GB SSD) αλλα θα πρεπει να βρω λυση και για remote καθοτι το Zotac δεν διαθετει IR...
Ακουω ιδεες και προτασεις σας.

Ευχαριστω

ΥΓ Maximum budget € 300
 

Μηνύματα
236
Reaction score
246
Δες ένα από τα καινούρια Intel NUC, όλα τα νέα έχουν IR Receiver. Βέβαια, δεν έχουν SPDIF αλλά μόνο HDMI. Εάν ο AV σου δεν έχει HDMI είναι θέμα. Εναλλακτικά βάζεις μια USB κάρτα ήχου για το SPDIF. Εγώ έχω ένα i3 NUC με το τελευταίο Openelec 3.9.5 και δουλεύει εξαιρετικά εδώ και 8 περίπου μήνες.
 

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Δυστυχώς ο AV μου έχει μόνο SPDIF. Εχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο και μαγαζί να το προμηθευτώ ? Επίσης υπάρχει κάρτα ήχου για να μου βγάλει spdif σε αυτές τις διαστάσεις ?
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.862
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top