Αγορά νέας τιβι 50"!

Μηνύματα
460
Reaction score
2
Καλησπέρα! Μου ανατέθηκε από φίλους που δε ακολουθουν από τεχνολογία (άρα και οι ανάγκες τους περιοριζονται στην ποιότητα εικόνας και στο ντιζάιν χωρίς να θέλουν σμαρτ τιβι ή τρισδιάστατη λειτουργία) να τους βρω μια τηλεόραση γύρω στις 50“ με σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής και εικόνας σε ένα λογικό πλαίσιο χρημάτων, ας πούμε τα 700 ευρώ.. ίσως και παραπάνω αν πρόκειται για κάτι πιο ελκυστικό..Αν πάλι η τιμή αυτή δεν "αγοραζει" κάτι αξιόλογο αλλά μόνο ένα εισαγωγικό μοντέλο τότε είτε θα πέσουμε σε ίντσες ή θα τους πείσω για περισσοτερα χρήματα εφόσον και πάλι λέω αξίζει τα λεφτά της..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Μηνύματα
7.643
Reaction score
9.215
Εάν οι φίλοι σου δεν είναι της τεχνολογίας, είναι πολύ πιθανό να τους είναι αδιάφορες οι μικρές διακυμάνσεις στην ποιότητα εικόνας που υπάρχουν μεταξύ μοντέλων ανάλογης τιμής.
Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η διάσταση των 50" είναι σχετικά ασυνήθιστη στις LED, καθώς αυτές διατίθενται συνήθως σε 46"-48" και εν συνεχεία πηγαίνουν στις 55".

Δεδομένου ότι οι φίλοι σου μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για το κόστος και το σχεδιασμό της τηλεόρασης που θα αποκτήσουν, θα πρότεινα να δείτε κατά σειρά τις ακόλουθες:

 

Μηνύματα
460
Reaction score
2
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου! Η Samsung φαίνεται πολύ ωραία!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.608
Μηνύματα
2.867.772
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top