Tablet για παιδιά

Μηνύματα
8
Reaction score
1
Ο γιος μου είναι 9 ετών και σκέφτομαι να του αγοράσω κάποιο τάμπλετ ή κάποιο άλλο γκάτζετ για την ηλικία του. Τι προτάσεις έχετε;
 

Μηνύματα
85
Reaction score
61
Εννέα χρόνων ο μικρός έ; Πάρε του τον γκρινιάρη ή το φιδάκι και άσε τα gadgets.
Θα το κάψεις το παιδάκι.
:p
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
να μην του παρεις ενα γκατζετ που δεν θα του προσφερει κατι,εκτος απο το να παιζει παιχνιδια. Ειναι πολυ μικρος για κατι τετοιο,καλυτερα την ιδια ωρα που θα βγαζει τα ματακια του εκει,να βγει να παιξει καπου (παιδικη χαρα κλπ).Αν δεν εχεις κοντα μερος ασφαλες για παιχνιδι, να τον γραψεις στον δημο σου σε καποια δραστηριοτητα ή σε καμια σχολη για πολεμικες τεχνες.Γενικα μην τον κρατας σπιτι,αν δεν παιζει τιποτα απο τα παραπανω (δυσκολες εποχες δυστυχως) απλα να βγειτε παρεα για περπατημα. Ταμπλετα του αγοραζεις μετα τα 13-14 που θα μπορει να την αξιοποιησει οχι μονο για παιχνιδια αλλα και για τα μαθηματα του.Αν τωρα θελει σωνει και καλα να του παρεις (παιζει και αυτο το σεναριο και σε εχει ζαλισει) μην του παρεις καμια απο αυτες των 60 ευρω και "τυφλωθει" ο πιτσιρικας,αλλα να εχει ips οθονη.
 
Last edited:

Μηνύματα
8
Reaction score
1
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παρέλειψα να γράψω ότι το παιδί είναι άριστος μαθητής, με μεγάλη κλίση στις θετικές επιστήμες και εξαιρετικά φιλομαθής, να φανταστείτε ότι έχει διαβάσει ήδη δύο βιβλία του Στέφεν Χώκινγκ! Από δραστηριότητες πηγαίνει κολυμβητήριο και μπάσκετ, ενώ είναι και μέλος σε σκακιστικό όμιλο. Απλά τον "λυπάμαι" διότι βλέπει όλους τους φίλους του να έχουν τάμπλετ και θα ήθελε και αυτός, όχι τόσο για παιχνίδια όσο για διεύρυνηση γνώσεων. Μετά από μικρή έρευνα που έκανα βρήκα αυτά http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=ταμπλετ+για+παιδια αλλά δεν έχω καμία γνώση για να τα αξιολογήσω, εξάλλου μου φαίνονται πολύ "παιδικά", ενώ ο δικός μου μάλλον θα ήθελε κάτι πιο προχωρημένο.
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
να τον χαιρεσαι τον πιτσιρικα,ετσι οπως τα λες ειναι πολυ διαφορετικος (προς το καλυτερο) απο τον μεσο ορο των παιδιων στην ηλικια του,οποτε μαλλον θα πιασει τοπο μια ταμπλετα στα χερακια του. Εγω θα σου προτεινω αυτο (την εκδοση με τα 16gb)

http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_HD_7/

θα το βρεις λιγο κατω απο τα 150 ευρω,δεν ειναι φτηνο για 7" ,αλλα ειναι πολυ καλο.Το εχω ενα μηνα και με εχει βολεψει πολυ.
 

Μηνύματα
369
Reaction score
44
Έχω παραγγείλει και παραλάβει εδώ και ένα μήνα περίπου αυτό για την κόρη ενός φίλου.
Μου άρεσε πολύ, αν δεν θες οπωσδήποτε επώνυμο δες το.
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.867.541
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top