To " Digital TV info " Αυγούστου στα περίπτερα!

Μηνύματα
213
Reaction score
84
Το Digital TV Αυγούστου στα περίπτερα!



Με πλούσια και αποκλειστική ειδησεογραφία και πάντα με πρωτότυπη ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχους Ιουλίου του Digital TV info, πάντα μαζί με το περιοδικό Security Report, ειδικό για τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας και πλέον όχι μόνο!
Μετά από συνεχόμενες αναβολές, τελικά το switch off της Αττικής κλείδωσε στις 1 Αυγούστου Ένα switch off που η επιτυχία του θα κρίνει το μέλλον των επόμενων switch off , όπως μας ενημερώνει στο ρεπορτάζ της, η Ματίνα Παπαχριστούδη.
Η ασθενής κωδικοποίηση είναι πολύ περιζήτητη τον τελευταίο καιρό, αφενός γιατί χρησιμοποιείται από τα ελληνικά κανάλια της Digea και ΝΕΡΙΤ και του ΟΠΑΠ, αφετέρου γιατί υπάρχουν πάρα πολλά ποιοτικά κανάλια, που χρησιμοποιούν το σύστημα αυτό. Ο Σωτήρης Χατζηστρατής γράφει για τα καλύτερα κανάλια που χρησιμοποιούν το σύστημα BISS, αλλά και για τα κλειδιά τους… που ξεκλειδώνουν την πόρτα της ποιοτικής τηλεθέασης.
Οι επεξεργαστές MSTAR χρησιμοποιήθηκαν ιδιαίτερα στους επίγειους ψηφιακούς δέκτες, αφού δεν ήταν λίγα τα μοντέλα που τον υιοθέτησαν. Ο Γιώργος Ζώτος πειραματίζεται με τα software των διαφορετικών μοντέλων MSTAR, περνάει το software του ενός δέκτη στον άλλο και μας καθοδηγεί ακριβώς για το πώς θα επιλύσουμε οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα συναντήσουμε σε ένα δέκτη με επεξεργαστή MSTAR.
Η αρθογραφία ολοκληρώνεται με την φωτογραφική εγκατάσταση ενός κατόπτρου Prodelin 1,80m. Οι νέοι συνεργάτες του περιοδικού Παράσχος Θεοδοσιάδης και Κώστας Ζιακάνας της εταιρίας MSG, παρουσιάζουν αποκλειστικά στους αναγνώστες του Digital TV info, ένα φωτογραφικό οδηγό για την εγκατάσταση του Prodelin 1,80m.
Μετά την εμπορική επιτυχία του switch off της Πελοποννήσου και ενόψει του επερχόμενου μεγάλου switch off της Αττικής, όπως είναι λογικό η αγορά προχώρησε σε εισαγωγές πολλών νέων επίγειων ψηφιακών δεκτών.
Πρώτα – πρώτα έχουμε τον Τ90 της πολωνικής Globo, με γρήγορα και μοντέρνα μενού που θυμίζουν Windows 8, τους δύο νέους δέκτες της Edision, Optimuss Teres HD και SD, πάντα σε προσιτή τιμή και με υψηλές επιδόσεις, τον Synaps THD-2900 RF, έναν υπερπλήρης επίγειο HD δέκτη με διαμορφωτή RF και χαμηλή τιμή και το πρώτο μοντέλο τυπικής ευκρίνειας SD-300 της PowerPlus, με ιδιαίτερα προσεγμένο σχεδιασμό.
Εξαιρετική θα χαρακτηρίζαμε την Vzenit, το τελευταίο μοντέλο της ισπανικής Televes, που έχει την ιδιαιτερότητα να αλλάζει το κανάλι αποκοπής LTE, ανάλογα με την ρυθμιζόμενη γωνία των ανακλαστήρων της.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνουμε στο νέο βιβλίο του Παντελή Βαφειάδη, Αναλογική Τηλεόραση και Βίντεο. Πρόκειται για ένα έργο ζωής, στο οποίο συγκεντρώνεται τα πάντα για την τεχνολογία τηλεόρασης, από την αναλογική TV, μέχρι το 4Κ – UHDTV και προτείνεται σε όλους όσους ψάχνουν για επιμόρφωση.
Τέλος, σε πιο επαγγελματικό επίπεδο σας παρουσιάζουμε τα linears SATLINK COFDM των 5, 20 και 100Watt, ιδανικά για ενισχύσεις αναμεταδοτών DVB-T, τύπου Gap Fillers.
Και όπως πάντα μαζί με το Digital TV info θα βρείτε και το περιοδικό Security Report, με θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες τεχνικούς των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τους υπεύθυνους ασφαλείας.
Φέρνοντας κάθε μήνα πρωτότυπα θέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα έντυπα μέσα, πλούσιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ από όλες τις εξελίξεις, καθώς και πλήρη και κυρίως έγκυρη σύνοψη της ειδησεογραφίας του μήνα, ελπίζουμε το νέο τεύχος του Digital TV info, να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EDITΟRIAL

MEDIA TRANSMITTER

NEWS

SAT&ZAP

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

Globo T90
Με φανταστικό μενού!

Optimuss Teres HD & SD
HD ή SD… Η επιλογή δική σας!

Synaps THD-2900 RF
HD με RF διαμορφωτή

Power Plus SD-300
Ιδανικός για παλαιού τύπου τηλεοράσεις

Televes Vzenit
“LTE Ready” με μηχανική προσαρμογή εύρους

Αναλογική-Ψηφιακή Τηλεόραση και Βίντεο
Η έγκυρη πηγή γνώσης για την τεχνολογία του κλάδου μας

Satlink COFDM
Ενισχυτές 5, 20 ή 100Watt για σήματα DVB-T


ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Δορυφορικά κανάλια με BISS
Κλειδιά… για ποιοτική τηλεθέαση

ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ!
Επιδιόρθωση επίγειων δεκτών με επεξεργαστή MSTAR

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΝΑ
Εγκατάσταση Prodelin 1,80cm


ΠΙΝΑΚΕΣ
ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ KU
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

Μηνύματα
213
Reaction score
84
Διαβάστε στο τεύχος Αυγούστου που κυκλοφορεί:

Δορυφορικά κανάλια με BISS



Δύο χρόνια σχεδόν μετά το προηγούμενο αφιέρωμα σε δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια που είναι κρυπτογραφημένα με την μέθοδο BISS, επανερχόμαστε για μία νεώτερη επισκόπηση στο πεδίο. Η αφορμή δόθηκε με το ξεκίνημα των νέων συχνοτήτων της Digea και της ΝΕΡΙΤ στις 3 μοίρες ανατολικά που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην ψηφιακή μετάβαση της Πελοποννήσου. Στο παρόν αφιέρωμα θα αναφερθούμε σε κανάλια που χρησιμοποιούν μονίμως κρυπτογράφηση BISS, ενώ δημοσιεύουμε και ορισμένα από τα ενεργά κλειδιά που χρησιμοποιούνται προς το παρόν από αυτά. Υπενθυμίζουμε ότι τα κλειδιά αυτά μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

Εγκατάσταση Prodelin 1,80cm



Απολαύστε μέσα απο ένα άρθρο γεμάτο φωτογραφίες και tips την εγκατάσταση ενός Prodelin 1,80cm των τεχνικών εγκαταστατών Παράσχου Θεοδοσιάδη και Κώστα Ζιάκανου της εταιρίας MSG. To κάτοπτρο είναι σταθερό και η χρήση του προορίζεται για λήψη του δορυφόρου Nilesat 7W.

Επιδιόρθωση επίγειων δεκτών με επεξεργαστή MSTAR MSD7818



Το chip αυτό διαδόθηκε στην αγορά με την έλευση της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Είναι ενσωματωμένο στους περισσότερους επίγειους δέκτες υψηλής ανάλυσης και θεωρείται ότι είναι υψηλότερης ποιότητας από τα αντίστοιχα της Ali για αυτό και είναι ακριβότερο (!). Αποτελεί απόγονο του MSD7828 και εκτός από ψηφιακούς δέκτες συναντάται και σε τηλεοράσεις LCD / LED να είναι υπεύθυνο για την ολική λειτουργία της συσκευής.

Αναλογική-Ψηφιακή Τηλεόραση και Βίντεο
Η έγκυρη πηγή γνώσης για την τεχνολογία του κλάδου μας




Το Internet, η Wikipedia και τα forum είναι σίγουρα εξαιρετικές πηγές γνώσης και ενημέρωσης. Τίποτα όμως από αυτά δεν συγκρίνεται με την εγκυρότητα αλλά και την αίσθηση ενός εξειδικευμένου βιβλίου. Για τον δικό μας κλάδο, το βιβλίο «Αναλογική-Ψηφιακή Τηλεόραση και Βίντεο» αποτελεί πηγή γνώσης και εγχειρίδιο αναφοράς, καλύπτοντας τον παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των τεχνολογιών της Τηλεόρασης. Η έβδομη έκδοση του βιβλίου του Παντελή Χρ. Βαφειάδη είναι πιο πλήρης από ποτέ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία του μαθήματος «ψηφιακής εικόνας», αλλά και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των τεχνικών του κλάδου.

και πολλά πολλά ακόμη ...

Υ.Γ Το Digital TV info θα κυκλοφορήσει με νέο τεύχος και τον Σεπτέμβριο με όλες τις τρέχουσες ειδήσεις, τις εξελίξεις απο το Switch off, με νέα τεστ και ένα κάτοπτρο 3.8μέτρων σε πρώτο πλάνο ... για να μη διαβάζετε μπαγιάτικες ειδήσεις.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.541
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top