Άτιμο πράγμα ο ρομαντισμός!!! (Παρουσίαση)





nima

Banned
Μηνύματα
1.015
Reaction score
618
Από τις κεφαλές που γράφεις οποιαδήποτε από τις 2 Ortofon, αν μπορείς να πας στην Black ακόμα καλύτερα, είναι υψηλό έξοδες στα 5 mV, αν δεν έχεις αυτό το πρόβλημα πάρε την Sumiko Blue Point Special Evo III που είναι στα 2.5, γενικά δεν θα σου πρότεινα υπέρ αναλυτικές-κλινικές αλλά με περισσότερα ηχοχρώματα λόγω του υπόλοιπου συστήματος σου.
 

Μηνύματα
9.110
Reaction score
8.905
Στον βραχίονα σου θα έβαζα (προσωπική άποψη και δοκιμασμένη σε έναν Κορίνθιο, που μας το παίζει ψηφιακός...:tongue:) μια μεταχειρισμένη κεφαλή JVC Z1S με Jico SAS βελόνα... δεύτερη επιλογή Shure M97 + SAS βελόνα ;) και μακριά από AT κεφαλές σε αυτόν!
 
Last edited:

AriPetro

Ears of Gold
Μηνύματα
937
Reaction score
1.629
Στον βραχίονα σου θα έβαζα (προσωπική άποψη και δοκιμασμένη σε έναν Κορίνθιο, που μας το παίζει ψηφιακός...:tongue:) μια μεταχειρισμένη κεφαλή JVC ZIS με Jico SAS... δεύτερη επιλογή Shure M97 + SAS ;) και μακριά από AT κεφαλές σε αυτόν!
Βασίλη σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή.
Καμμιά φορά, οι συμπτώσεις σε τρελαίνουν. Χθες, μερικές ώρες πριν γράψεις το μήνυμα, μου έδωσε ένας φίλος μια Audio Technica να δοκιμάσω και διαπίστωσα αυτό που μου γράφεις.:-(
Δε βαριέσαι...εμπειρίες
 



Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.390
Reaction score
74.657
Υπάρχει κι άλλος Κορίνθιος, ο Βλάσης δεν εχει πικάπ και ασχολείται αποκλειστικά με ψυχρά σαχλοπιντιέφ που μετράνε 0 στο σηκωμαροτριχόμετρο.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.608
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top