Κληρωση ενισχυτη DIY ....

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Αψογα ..τα στοιχεια σου με πμ και το μηχανημα θα σου παραδωθει αυριο το μεσημερι για τρεις ημερες .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.944
Reaction score
20.445
Κανονες της κληρωσης ( παρακαλω την διαχειριση εαν κατι δεν διατυπωνω σωστα να με βοηθησουν να το κανω με τον σωστοτερο τροπο )

1) [...]
2) Δικαιωμα να ακροαστουν το μηχανημα εχουν μελη τα οποια βρισκονται μεσα στο νομο Αττικης εχουν ενεργη συμμετοχη στο Avsite με τουλαχιστον 100 ποστ πισω τους
3) [...]
4) [...]
5) [...]
6) [...]
7) [...]
8) [...]
Κανω εγω την αρχη.Ενδιαφερομαι
False start.

@east electronics: παραβλέπεις τον κανόνα 2; Δεν έχω πρόβλημα, δικός σου είναι ο ενισχυτής, ό,τι γουστάρεις κάνεις, απλά το τόνισα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
 

Μηνύματα
1.613
Reaction score
2.247
Δεν το εκανα με πονηρια.Μαλλον διαβασα βιαστικα τους κανονες.Ζητω συγγνωμη.Να προηγηθουν αλλοι.
 

ryk

Μηνύματα
2.112
Reaction score
925
Θα έκανα πρόταση να είμαι ο πρώτος αλλά σε λίγες μέρες φεύγω σε διακοπές (4/8) και υπάρχει περίπτωση να μου ξεμείνει και μην πάει στον επόμενο "δοκιμαστή" :D....
Για το Σεπτέμβρη ...... μέσα!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
@spmk Προς θεου δεν σου καταλογιζει κανεις κατι αλλα οταν απαντησα ουτε και εγω το προσεξα καν . Ας προσπαθησουμε να κρατησουμε τους κανονες οπου το νοημα εναι να μην γραφονται στο νημα μονο και μονο για να κερδισουν τον ενισχυτη ανθρωποι που καπου το ειδαν και γραφτηκαν χτες στο φορουμ για να παιξουν με τις πιθανοτητες .
@ryk
καλα να ειμαστε και το εξεταζουμε οταν γυρισεις με το καλο

Τελος μην ξεχναμε οτι ειναι Αυγουστος και πολυς κοσμος λειπει η θα λειψει οποτε σημαινει οτι μπορει να εχει ξεκινησει το θεμα σε λαθος εποχη οπου εαν χρειαστει απλα θα αλλαξουμε με μια ανακοινωση το Time line

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 

Μηνύματα
1.613
Reaction score
2.247
ΟΚ Αν δεις είμαι χρονια μελος απλα δεν γραφω πολύ.Σε κάθε περιπτωση παντως οι κανονες είναι για να τηρούνται...
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.944
Reaction score
20.445
@spmk, east electronics: Η επισήμανση δεν έγινε με κακή πρόθεση ούτε για να "επιπλήξω" κάποιον. Ήταν μια απλή επισήμανση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Όπως έγραψα και πριν, ο east electronics έχει το "γενικό πρόσταγμα" σε αυτό το θέμα, οπότε εκείνος αποφασίζει τι θα γίνει και με ποιον τρόπο. Εν κατακλείδι, όπως έγραψε ο east electronics, η προσπάθεια είναι να μην γράφονται μέλη μόνο και μόνο για να διεκδικήσουν τον ενισχυτή.
 


east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Μια και ειναι καλοκαιρι και δεν βλεπω να υπαρχουν συμμετοχες Εξεταζω την περιπτωση μετα και απο συμβουλη της διαχειρισης να αλλαξω τους ορους αλλα και το πιθανοτερο να μακρυνουμε την διαδικασια ωστε στην ουσια να ξεκινησει απο Σεπτεμβριο .
Στο ενδιαμεσο η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορω τον ενισχυτη σε φιλους και συνεργατες και θα εχω την αποψη τους σε μερικες μερες

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


Μηνύματα
121
Reaction score
7
Σάκη σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να μου εμπιστευθείς το μηχάνημα να το ακούσω πρώτος. Το μηχάνημα το άκουσα με ηχεία τα ACAPELLA FIDELLIO II MK III. Το μηχάνημα είναι πραγματικά απίστευτο!! Ο ήχος είναι βελούδινος σαν να προέρχεται απο λαμπάτο μηχάνημα. Τα δυναμικά είναι χαμηλά εάν δεν το χρησιμοποιήσεις με προενισχυτή και οι χροιές είναι ιδανικές για γυναικεία φωνητικά με εξαιρετικά ζεστό ήχο και πολύ καλή ατάκα. Το μηχάνημα κρύο δεν ακουγόταν. Στην αρχή με απογοήτευσε. Μετά απο περίπου 45 λεπτά ήταν κάτι το απίστευτο. Η αλλαγή τρομερή. Δεν πίστευα τα αυτιά μου.
Καλή η ταχύτητά του αλλά δεν μπορεί να φθάσει τα σημερινά σύγχρονα μηχανήματα. Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι αρχικά το εγχείρημα το κορόϊδεψα. Όμως τώρα αναλαμβάνω την ευθύνη να πώ ότι ντροπιάστηκα και οφείλω να παραδεχτώ ότι δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να υποτιμήσω το οτιδήποτε πρίν το δώ και το ακούσω ο ίδιος. Ποτέ μα ποτέ πλέον δεν θα εκτιμήσω το οτιδήποτε με το κόστος του.
Το μεράκι και η αγάπη για δημιουργία κάποιων σάν τον Σάκη μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αυτά απο μόνα τους μπορούν να υπερβούν σε ποιότητα μερικές φορές την έννοια του κόστους.
Δηλαδή κέφι + μεράκι + γνώση > χρήμα = κόστος.
Με ενδιαφέρει να συμμετάσχω στην κλήρωση.

Με εκτίμηση Ανδρέας Μαραμαθάς
 

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.284
Reaction score
853
Για άλλη μια φορά, μπράβο Σάκη. Θα ήθελα κι εγώ να έχω την εμπειρία της ακρόασης, αλλά προς στο τέλος του μήνα.
Με ενδιαφέρει και μένα να συμμετάσχω στην κλήρωση.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.725
Reaction score
7.505
Μπράβο Σάκη μαστορα και συγχαρητήρια και απο μένα.
Πολυ καλη η κινηση σου μιας και δεν κρυβω οτι κατι τετοιο στην εποχη μας δεν γινεται....κι ομως διαψευτηκα απο αυτην σου την προσφορα !!!!!!

Πολλα μπραβο φιλε!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θελω να μπω στην κληρωση μιας και πιστευω οτι καποιο φιλαρακι θα το εχει περισσοτερο αναγκη απο μενα και θα χαρω ιδιαιτερα να μπει στο ρακ του απολαμβανοντας αυτο που εφτιαξες με μερακι και φυσικα γνωση απο την πολυχρονη εμπειρια σου!!!!

Καλη τυχη στον τυχερο....ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ---ΤΥΧΕΡΟΣ---!!!!!!!!!!!:drinks::drinks::):):):):):)
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.725
Reaction score
7.505
Εξαιρετικα ειλκρινεστατη η τοποθετηση του φιλου του Forum μας Ανδρεα........λενε πολλες αληθειες οι κουβεντες του ας πουμε για την χομπστικη....ουτοπια μας!!!!!!!!
Μπραβο Αντρικο!!!!!!!:drinks::drinks:
 


Μηνύματα
6
Reaction score
11
Το setup που έπαιξε ο ενισχυτής είναι το εξής: Προενισχυτής ο Sanyo Plus C55, ηχεία Ruark και πηγές πικάπ, CD player SONY πειραγμένο (επιτυχημένα) από το Σάκη και υπολογιστής με DAC 24/192.
Αυτό που καταλαβαίνει κανείς αμέσως είναι η καθαρότητα των ακρων, τα δυναμικά/μικροδυναμικά, διαχωρισμός οργάνων και καλή γενικά εικόνα, δηλαδή ένα άκουσμα με πολλές αξιώσεις.Για την ισχύ του έχει πολύ καλό έλεγχο και σε σύγκριση με άλλους ενισχυτές (bryston 2blp, sanyo plus p55) μπορεί να πει κανεις ότι έχει και καλύτερα επι μέρους χαρακτηριστικά αλλά ίσως λιγότερο φυσικές χροιές (από τον bryston μόνο).
Στην πορεία λοιπόν και όταν έγινε δοκιμή με πικαπ ξεδιπλώθηκαν οι αρετές του ενισχυτή στο συχνοτικό φάσμα των μεσαίων αφού από ότι φανηκε τελικά το θέμα των χροιών ήταν περισσότερο ουδετερότητα και μάλλον οφειλόταν στην ποιότητα των ψηφιακών ηχογραφήσεων.

Περαιτέρω σχόλια του panel : Έχει πολύ ωραίο και ελεγχόμενο μπάσο και αναλυτικά πρίμα. Προσφέρει ανάλυση και καθαρότητα σε ολόκληρο το φάσμα και η εικόνα είναι ευμεγέθης. Οι μεσαίες συχνότητες είναι καθαρές χωρίς να υπερτονίζονται.

Ο ενισχυτής δοκιμάστηκε και με την ενσωματωμένη παθητική προενίσχυση απευθείας με τις πηγές. Εκεί υπήρξε μια ελάττωση των άκρων και των δυναμικών, με αποτέλεσμα την ανάδειξη περισσότερο των μεσαίων συχνοτήτων και λίγο πιο flat εικόνας.Γενικά το αποτέλεσμα με την ενεργή προενίσχυση ήταν καλύτερο και φάνηκε να του ταιριαζει.
Με μεγαλύτερο ηχείο ίσως να παίξει και ακόμα πιο πλατυά και με μεγαλύτερο όγκο απλώς δεν είχαμε κάτι τέτοιο.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ότι τον ταίσεις παίζει και αυτό είναι πολύ καλό στοιχείο αφού σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις παιχνίδι μόνο με τις πηγές και τα ηχεία, που αυτός είναι και ο σωστός τρόπος στο χτίσιμο ενός συστήματος.

Οι αρετές του ενισχυτή πρέπει να προέρχονται από την minimal κατασκευή του (πραγμα που ακούγεται) και την επέμβαση σε κρίσιμα σημεία (τροφοδοσία κλπ.)

Πιθανές βελτιώσεις : Ίσως λίγο πιο "φυσικό" ήχο και λίγο πιο ζεστές φωνές με πιο "στρογγυλές" μεσαίες συχνότητες, ίσως και λίγα βατ παραπάνω, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας στα χρήματα αυτά και με την προέλευση του νομίζω ότι έχουμε ένα πολύ καλό μηχάνημα που μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο.

Πολλά συγχαρητήρια για την κατασκευή καθώς απέδωσε πολύ καλά σε μια ποικιλία μουσικού προγράμματος και έπεται η συνέχεια.....
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια ... Το προτζεκτ συνεχιζει και παιζει μεταξυ φιλων ακροατων μεχρι να περασει ο αυγουστος και να εμφανιστουν αναλογες προθεσεις και συμμετοχες ..
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Επιστρεψαμε υποθετω οι περισσοτεροι απο τις διακοπες οποτε το Project επανεκινει . Στην διαθεση σας

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
το ερωτημα ειναι πολυ σχετικο ... Εχει κατασκευαστει με ολους τους κανονες ασφαλειας που υπαρχουν για αυτα τα πραγματα πλην ομως δεν παυει να ειναι ενα μηχανημα DIY
Ειδικοτερα οταν η κατασκευη απο την μανα της θελει να ειναι μινιμαλ και περιλαμβανει μονο προστασια για βραχυκυκλωμα, θερμοστατες , και ασφαλεια ..Οπως πολλα αλλα μηχανηματα φιλοσοφιας HIend δεν εχει εξελιγεμενες προστασιες το keep things simple .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.865.457
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top