Πανίσχυρος Ποιοτικός Ενισχυτής [Cav A8]

Μηνύματα
7
Reaction score
5
Πωλείται ολοκαίνουργιος (4-5 ώρες χρήσης-δοκιμής) τελικός ενισχυτής στο κουτί του , της CAV ο Α8. Για τους γνώστες του αντικειμένου τα λόγια είναι περιττά μιας και είναι από τους λίγους δυνατούς και ταυτόχρονα ποιοτικούς ενισχυτές της αγοράς.Τον είχα αγοράσει σε πολυ καλή τιμή από το κατάστημα ηλεκτρονικών στο οποίο μάλιστα και εργαζόμουν ,με την προοπτική να ''στήσω'' το τέλειο ηχοσύστημα για μοναδικές στιγμές απόλαυσης.Δυστυχώς με την κρίση η ιδέα και τα γενικότερα σχέδιά μου,δεν έγιναν ποτέ πράξη με αποτέλεσμα να μην έχω και αντίστοιχα ποιοτικά ηχεία για να συνδέσω και να την ''βγάζω'' με το παλιό μου ηχοσύστημα μιας και γύρισα στο πατρικό μου και λυπόμουν να έχω αυτό το θηρίο να λειτουργεί με απλά ηχειάκια...Γι αυτό και τον έβαλα στο κουτί του κ στην αποθήκη περιμένοντας να ΄'ερθει η ώρα που θα μετακομίσω σε νέο σπίτι (ανεξάρτητος) και θα αποκτήσει κ αυτός τη θέση του..Ο καιρός όμως περνάει και πλέον λόγω θεμάτων υγείας συνεπείας ατυχήματος,οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει και με ''μαύρη'' καρδιά πηρα την απόφαση να τον αποχωριστώ λόγω οικονομικής ανάγκης...Με απλή αναζήτηση στο g00gle θα βρείτε κατευθείαν τα χαρακτηριστικά του αλλά και την τιμή του αυτη τη στιγμή(μέση τιμή-1100€).Σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του όπως αναφέρονται και στους επίσημους αντιπροσώπους:
Ο πολυκάναλος ενισχυτής της CAV είναι σε θέση να αποδώσει ήχο που οι ενισχυτές αυτής της κατηγόριας μόνο να ονειρευτούν μπορούν. Με τέσσερις διόδους ανόρθωσης, τρανζίστορ SANKEN στην έξοδο, ποιοτικά υλικά και πλακέτες ο Α-8 είναι μια καθαρή HI-END συσκευή. Είναι κατασκευασμένος ως το απόλυτο εργαλείο για ένα ποιοτικό προσανατολισμένο, στην ηχητική απόδοση, πολυκάναλο σύστημα.Είναι 6.1 Hi-End Ενισχυτής Dolby Digital, DTS. Μπροστινά: 2 x160W Rms(),Κεντρικά: 2x100W Rms(),Πίσω: 2 x 100W Rms(8Ω).{ Ή 2x190W Rms() & 2x130W Rms() & 2x130W Rms(6Ω)}.Συχνότητες: 20-20Khz .Έχει 2 οπτικές εισόδους,1 coaxial,3 αναλογικές & 1 είσοδο 5.1 αναλογική.Επίσης εισόδους & εξόδους composite, component, s-video.Αυτόματη ανίχνευση πηγής και εισαγωγή δεδομένων καθώς και αυτόματη αναπαραγωγή.
Δύο μεγάλες οθόνες VFD με μέτρα (αναλογικούς δείκτες) και φωτισμό.Βάρος 35kg.
Συμπεριλαμβάνεται οπτική ίνα και το τηλεκοντρόλ για την ρύθμιση του ήχου στην θήκη του.
Τιμή : 680€-συζητήσιμη
Δεκτός φυσικά κάθε έλεγχος καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το κατάστημα που τον αγόρασα στη Γλυφάδα.
Ευχαριστώ
 

Attachments




Μηνύματα
7
Reaction score
5
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.Να σαι καλά!
Επειδή αν και έχω γραφτεί στο site απο το 2010 (που ζούσα και κοιμόμουν με οτι είχε να κάνει με εικόνα και ήχο) θα θελα να ρωτήσω αν πρέπει να σημειώσω και το τηλέφωνό μου κάπου...Στην σελίδα μου(διαχείρισης) δεν είδα πουθενα πεδίο για να το σημειώσεις και ρωταω απλά κ μόνο ενημερωτικά...Μήπως κάπου μου ξέφυγε,ή αν μπορω να το αναφέρω σε συνομιλίες στο forum (π.χ για κάποια αγγελία) ή αν δεν επιτρέπεται καθόλου...Ευχαριστώ...
 


Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.218
Reaction score
27.781
Το πιο σωστό είναι να το δώσεις μέσω pm σε όποιον τυχόν ενδιαφερόμενο και όχι εδώ φανερά.
Έχεις δικαίωμα να το κάνεις αλλά .................
 


Μηνύματα
7
Reaction score
5
συγνωμη θα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι ο Α8 η ο Α8Μ ευχαριστω
Πρόκειται για τον Α8 και Όχι τον Α8Μ. Ευχαριστώ και για την πληροφορία ως προς την εμφάνιση του αριθμού τηλεφώνου.
 

Μηνύματα
119
Reaction score
9
οκ σας ευχαριστω πολυ εαν θελετε επικοινωνηστε μαζι μου 6985563890 Γιαννης
 

Μηνύματα
7
Reaction score
5
οκ σας ευχαριστω πολυ εαν θελετε επικοινωνηστε μαζι μου 6985563890 Γιαννης
Ok Θα σε καλέσω αύριο (δηλαδη σήμερα μετα το μεσημερι) και τα λέμε τηλεφωνικώς.Ευχαριστώ!
 

Μηνύματα
7
Reaction score
5
Πωλείται ολοκαίνουργιος (4-5 ώρες χρήσης-δοκιμής) τελικός ενισχυτής στο κουτί του , της CAV ο Α8. Για τους γνώστες του αντικειμένου τα λόγια είναι περιττά μιας και είναι από τους λίγους δυνατούς και ταυτόχρονα ποιοτικούς ενισχυτές της αγοράς.Τον είχα αγοράσει σε πολυ καλή τιμή από το κατάστημα ηλεκτρονικών στο οποίο μάλιστα και εργαζόμουν ,με την προοπτική να ''στήσω'' το τέλειο ηχοσύστημα .Δυστυχώς με την κρίση η ιδέα και τα γενικότερα σχέδιά μου,δεν έγιναν ποτέ πράξη με αποτέλεσμα να μην έχω και αντίστοιχα ποιοτικά ηχεία για να συνδέσω και έτσι την ''βγάζω'' με το παλιό μου ηχοσύστημα μιας και γύρισα στο πατρικό μου και λυπόμουν να έχω αυτό το θηρίο να λειτουργεί με απλά ηχειάκια...Γι αυτό και τον έβαλα στο κουτί του κ στην αποθήκη περιμένοντας να ΄'ερθει η ώρα που θα μετακομίσω σε νέο σπίτι και θα αποκτήσει κ αυτός τη θέση του..Ο καιρός όμως περνάει και πλέον λόγω θεμάτων υγείας συνεπείας ατυχήματος,οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει και με ''μαύρη'' καρδιά πηρα την απόφαση να τον αποχωριστώ λόγω οικονομικής ανάγκης...Με απλή αναζήτηση στο g00gle θα βρείτε κατευθείαν τα χαρακτηριστικά του αλλά και την τιμή του αυτη τη στιγμή(μέση τιμή καινούργιου -950€).Σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του όπως αναφέρονται και στους επίσημους αντιπροσώπους:
Ο πολυκάναλος ενισχυτής της CAV είναι σε θέση να αποδώσει ήχο που οι ενισχυτές αυτής της κατηγόριαςμόνο να ονειρευτούνμπορούν. Με τέσσερις διόδους ανόρθωσης, τρανζίστορ SANKEN στην έξοδο, ποιοτικά υλικά και πλακέτες ο Α-8 είναι μια καθαρή HI-END συσκευή. Είναι κατασκευασμένοςως το απόλυτο εργαλείο για ένα ποιοτικό προσανατολισμένο, στην ηχητική απόδοση, πολυκάναλο σύστημα.Είναι 6.1 Hi-End Ενισχυτής Dolby Digital, DTS(ενσωματωμένη κωδικοποίηση για 6,1).Μπροστινά: 2 x160W Rms(),Κεντρικά: 2x100W Rms(),Πίσω: 2 x 100W Rms(8Ω).{ Ή2x190W Rms() &2x130W Rms() &2x130W Rms(}.Συχνότητες: 20-20Khz.Έχει 2 οπτικές εισόδους(οπτική ίνα),1 coaxial,3 αναλογικές & 1 είσοδο 5.1 αναλογική.Αυτόματη ανίχνευση πηγής και εισαγωγή δεδομένων καθώς και αυτόματη αναπαραγωγή.
Δύο μεγάλες οθόνες VFD με μέτρα (αναλογικούς δείκτες) και φωτισμό.Βάρος 35kg.
Συμπεριλαμβάνεται οπτική ίνα και το τηλεκοντρόλ για την ρύθμιση του ήχου στην θήκη του.Στο κουτί του.
Τιμή : 490€
Ευχαριστώ.
Υ.Γ.1 Ειναι στο κουτί του σαν καινούργιος με λειτουργία χρήσης περίπου 4-5 ώρες συνολικά(ουσιαστικά καινούργιος)Δεκτός φυσικά κάθε έλεγχος καθώς και πληροφορίες για το κατάστημα που τον αγόρασα στη Γλυφάδα. Υ.Γ.2 Παραθέτω photo με χαρακτηριστικά απο κάποιο site ηλεκτρονικών..
 

Attachments


Μηνύματα
7
Reaction score
5
Ο ενισχυτής (Cav A8) πουλήθηκε..Ευχαριστώ γενικά τους διαχειριστές του site αλλά και τα μέλη για την υποστήριξη και σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλές διακοπές(σε όσους τα καταφέρουν να κάνουν δηλαδή). Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει αφού δεν υπάρχει πλέον ο εν λόγο ενισχυτής και αν και έχω γραφτεί σαν μέλος εδώ και κάποια χρόνια στο site είναι η 1η φορά που χρειάστηκα κάτι απο αγγελίες και η ανταπόκριση ήταν παραπάνω απο άμεση κ φιλική..Πλέον το avsite.gr μπήκε στις πρώτες θέσεις των αγαπημένων μου ιστοσελίδων... :) Καλή σας συνέχεια κ σίγουρα θα τα ξαναπούμε...
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.559
Μηνύματα
2.865.570
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top