Διάφορα

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
Δεν πρόκειται να δώσω 20.000 ευρώ για ένα νυφικό, ούτε σκοπεύω να ξοδέψω 50.000 ευρώ για μία μέρα.Θα βρω κάποιον να τα κάνει για μένα Προτιμώ, χίλιες φορές, με αυτά τα χρήματα να αγοράσω μια γκαρσονιέρα και να παίρνω ένα εισόδημα από την χρήση της σαν.........:rolleyes:και από τα ενοίκια»
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Κατερίνα Στικούδη: «Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»

Δεν πρόκειται να δώσω 20.000 ευρώ για ένα νυφικό, ούτε σκοπεύω να ξοδέψω 50.000 ευρώ για μία μέρα.
Από πότε πάει 20.000 ευρώ το νυφικό και 50.000 ευρώ τα υπόλοιπα έξοδα του γάμου; Ας της πει κάποιος ρε παιδιά ότι μπορεί να παντρευτεί με πολύ λιγότερα... Αλλά ξέχασα, γίνεται να μην πάρει νυφικό από σχεδιαστή και να μη δώσει 200 ευρώ το άτομο στο τραπέζι; Δε γίνεται. Οπότε σου λέει, αφού δεν μπορώ να τον κάνω όπως θέλω, δεν παντρεύομαι καθόλου!
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377
Κατερίνα Στικούδη: «Για μένα ο γάμος είναι πεταμένα λεφτά»


Οπως και οι γέννες στα μαιευτήρια.

Μην κανεις ούτε το ενα ούτε το άλλο.Αγοραζε...."αγρούς" κοπελια...!:rolleyes:
 


Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Έχει δίκιο το κορίτσι. Σου λέει, εμείς ...μιόμαστε για να τα βγάλουμε που λέει ο λόγος :D , δεν θα πάω να τα πετάξω αέρα στους αετονύχηδες. :beach:
 









Nelsy

Ιεράπετρα
Μηνύματα
5.204
Reaction score
2.874


Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού 2014 National Geographic Traveler! Η τέχνη της φωτογραφίας στα καλύτερα της !


Η National Geographic ανακοίνωσε πρόσφατα τη νικήτρια φωτογραφία του Διαγωνισμού Ταξιδευτικής Φωτογραφίας για το 2014. Ανάμεσα σε 18,000 συμμετοχές, η φωτογραφία ενός μαινόμενου ανεμοστρόβιλου, τραβηγμένη από τον Marko Korošec από τη Sezana (Σλοβενία), κέρδισε τις θετικότερες εντυπώσεις, αλλά και μια εξόρμηση 8 ημερών στην Αλάσκα για 2 άτομα.


Ο νικητής ονόμασε τη φωτογραφία του “Ημέρα Ανεξαρτησίας” αφού η δίνη που στέκει απειλητική πάνω από τον αυτοκινητόδρομο σαν …διαστημόπλοιο, του θύμισε την ταινία του 1996. Συμπληρώνει πως τον συγκίνησε αυτή η μαγευτική “κατασκευή” της φύσης και του υπενθύμισε πόσο μικρός και ασήμαντος νιώθει ο άνθρωπος μπροστά στα φυσικά φαινόμενα.

Στη δεύτερη θέση, η Πολωνή φωτογράφος Agnieszka Traczewska, από την Πολωνία, ονόμασε τη φωτογραφία της, “Πρώτη φορά.”. Το βραβείο για τη δεύτερη θέση προβλέπει ένα ταξίδι στη Santa Fe του Νέου Μεξικό.

Η φωτογραφία “Δύτης στο Μαγικό Βασίλειο” του Marc Henauer από τη Geneva, Ελβετία, κέρδισε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό και μαζί μια κρουαζιέρα 6 ημερών στο Maine, με ένα τεράστιο ιστιοφόρο.

Άλλοι 7 διαγωνιζόμενοι κέρδισαν την επαγγελματική εκτύπωση και επεξεργασία της φωτογραφίας τους, ένα πιστοποιητικό Φωτογραφίας και μαθήματα με αντικείμενο την Ταξιδιωτική Φωτογραφία μέσω DVD της National Geographic.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν: Ταξιδιωτικά πορτρέτα, Υπαίθριες σκηνές, Αίσθηση του χώρου και Αυθόρμητες στιγμές. Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γύρους με βασικά κριτήρια τη δημιουργικότητα και τη φωτογραφική ποιότητα. Αρκετοί από τους κριτές θα παραθέσουν συνέντευξη στον αέρα μέσω google, στις 4 Αυγούστου, σχετικά με τα παρασκήνια του διαγωνισμού, ενώ μερικοί από τους νικητές θα συμμετέχουν με ερωτήσεις και απόψεις τους περί φωτογραφίας.

http://fumara.gr/οι-10-καλύτερες-φωτογραφίες-του-διαγωνι/
 

Nelsy

Ιεράπετρα
Μηνύματα
5.204
Reaction score
2.874
Οδοιπορικό της Daily Mirror: Εικόνες εγκατάλειψης 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικές εικόνες εγκατάλειψης στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας

Οδοιπορικό της βρετανικής Daily Mirror στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας, όπου διαπιστώνει εγκατάλειψη.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2014 ήταν αξέχαστοι, όπως είχε πει ο Ζακ Ρογκ αλλά οι εν λόγω εικόνες, αναφέρει η Daily Mirror είναι σοκαριστικές.

Τα στάδια του σοφτμπολ και του βόλεϊ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ οι πισίνες έχουν καταστραφεί και αποτελούν μόνο εστίες μικροβίων και βρωμιάς.

Στο γήπεδο του χόκεϊ, υπάρχουν σκουπίδια παντού, ενώ έξω από το στάδιο της τοξοβολίας, τα κάγκελα ελέγχου είναι παραπεταμένα στην πίσω πλευρά.













http://news247.gr/eidiseis/odoipori...nia_meta_toys_olympiakous_agwnes.2961061.html
 







Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.091
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top