2 HDMI ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ

I

iMAX 3D

Guest
Υπάρχει η δυνατότητα, προκειμένου να εκμεταλλευτώ τα νέα φορμά ήχου, να συνδέσω το PS3 μέσω HDMI, απευθείας στο βιντεοπροβολέα, για εικόνα κι επειδή δεν υπάρχει άλλη έξοδος HDMI στο PS3, να χρησιμοποιήσω HDMI SPLITTER, για να συνδέσω ταυτόχρονα και τον ενισχυτή; Θα λειτουργήσει η συνδεσμολογία;
Δοκίμασα την εξής σύνδεση: PS3 προς YAMAHA RXV3900 και από την έξοδό του με HDMI προς βιντεοπροβολέα. Δεν κατάφερα να πάρω ούτε εικόνα ούτε ήχο. (Άλλαξα τις ρυθμίσεις και στο PS3 και στον Yamaha). Κάπου διάβασα ότι μ' αυτό τον τρόπο, ακόμη κι αν τα καταφέρω (δεν ξέρω τί κάνω λάθος), δεν θα μπορώ να δω ταινίες 3D!
 

I

iMAX 3D

Guest
Τώρα που τον ξαναδιαβάζω, ο τίτλος του θέματος δεν είναι εύστοχος, σε αντίθεση ελπίζω με την ερώτησή μου.
 


Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις που δεν παίζει με τον avr σου; Δεν κλειδώνει καθόλου το HDMI?
 



I

iMAX 3D

Guest
Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο hdmi, από το ps3, στον ενισχυτή, είναι παλιό και μάλλον θα πρέπει να αγοράσω ένα hdmi 1.3, για να περάσει το σήμα. Προχθές το διάβασα κάπου στο forum και σκοπεύω να αγοράσω αυτό το καλώδιο, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα περνάει σωστά το σήμα για τις ταινίες 3D, τις οποίες βλέπω με τον Epson TW9000.
 

I

iMAX 3D

Guest
Τι ρυθμίσεις είπες ότι άλλαξες;
Άλλαξα την έξοδο του ήχου από το ps3, από οπτική που είχα, σε hdmi και την hdmi έξοδο της εικόνας, την άφησα όπως ήταν.
 

Μηνύματα
1.498
Reaction score
2.482
Δοκιμασε στα video settings του yamaha να βαλεις video>processing>Prog. Reprocessing και ξαναδοκιμασε το ps3. Επισης δοκιμασε και αλλες αναλυσεις απο το ps3 αν δεν δουλεψει το παραπανω. Βαλε 1080i π.χ. Και επισης δοκιμασε να απενεργοποιησεις ολα τα settings απο το ps3 που λενε για superwhite, deepcolor,κλπ.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.871
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top