Sonus Faber Cremona

Μηνύματα
29
Reaction score
5
Το καλύτερο Cremona κατά την γνώμη μου, με το gold pin ring radiator της Scan Speak σε άριστη κατάσταση , 3500 ευρώ από 8.300 τρέχον μοντέλο (Μ). Δεκτές ακροάσεις στον χώρο μας κατόπιν ραντεβού.
τηλ. 6999101110
sonus cremona.jpg
 


Μηνύματα
29
Reaction score
5
Οχι, Απλά στον χώρο μου εκθέτω δικά μου προϊόντα και προϊόντα φίλων προς επίδειξη.
 

Μηνύματα
29
Reaction score
5
Είστε κατάστημα... αν επιτρέπετε... ?
Θα ήθελα να ρωτήσω εφόσον ΔΕΝ είμαι κατάστημα γιατί το συγκεκριμένο post μεταφέρθηκε στα καταστήματα ; Εξ αιτίας πιθανώς της φωτογραφίας η οποία είναι από κατάστημα. ΔΕΝ πουλώ ηχεία ως κατάστημα.Τα ηχεία είναι στο σαλόνι μου και ανήκουν σε ιδιώτες.
 


Μηνύματα
29
Reaction score
5

Φυσικά αλλά επειδή επρόκειτο να αρθρογραφώ κατα καιρούς στην νέα αυτή ιστοσελίδα, θεωρούμαι μαγαζί ή ιδιώτης ? Δεν νομίζω όποιος αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες και συμμετέχει πχ σε ένα forum ή μια ιστοσελίδα να θεωρείται από την σελίδα σας Μαγαζί ή έμπορος. Οι αγγελίες της ιστοσελίδας προφανώς είναι μικτές, Δεν επιθυμώ να εκθέσω αντικείμενα καταστημάτων στην ιστοσελίδα σας διότι αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο ας γίνει στο συγκεκριμένο χώρο σας από τους ίδιους ή στις υπόλοιπες γνώριμες σελίδες πχ των περιοδικών κτλ. που ασχολούνται αναλόγως με το hiendnews ποικιλοτρόπως. Δεν εχω την ιδιότητα του εμπόρου αντικειμένων ήχου. Επίσης ότι ανέβασα -με απόδειξη αν επιθυμείτε- είναι αντικείμενα προσωπικά ή κολλητών φίλων που δεν είναι αντιπρόσωποι και υπάρχουν στο σαλόνι μου. Τώρα πάλι αν αυτό δεν ακούγεται πιστευτό, ας postάρω ό,τι ενδεχομένως προσωπικό στο "Καταστήματα" .Φιλικά.
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.865.567
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top