Panasonic DMP-BDT 700

Nelsy

Ιεράπετρα
Μηνύματα
5.204
Reaction score
2.874
EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2014-2015

Panasonic DMP-BDT700


Το κορυφαίο Blu-ray player της Panasonic είναι το DMP-BDT700, που συνδυάζει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου για να χρησιμοποιηθεί σε ένα αναλόγων επιδόσεων σύστημα home cinema. H συσκευή φοράει το τελευταίο και το πιο βελτιωμένο τσιπσετ UniPhier που διαχωρίζει την επεξεργασία των σημάτων ήχου και εικόνας. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί εντελώς τα κυκλώματα βίντεο για μουσικές αναζητήσεις. Παραδίδεται στις διακριτές 7.1 αναλογικές εξόδους audiophile ήχο. Πίσω από αυτές υπάρχουν μετατροπείς DAC επιπέδου 192ΚHz/32-bit, ενώ μπορούμε να «πάρουμε» ήχο και από ψηφιακές εξόδους. Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου μπορεί να ρυθμιστεί σε βάθος μέσω επιλογών, για παράδειγμα μπορούμε να ελέγξουμε το χρώμα και το gamma. Οι Full HD εικόνες του Βlu-ray παρουσιάζονται με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ενώ το DMP-BDT700 μπορεί να τις κάνει upscale σε ανάλυση 4Κ σύμφωνα με την πιστοποίηση THX. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά αυτού του κομψά σχεδιασμένου player είναι η ικανότητα του να παίζει αρχεία από εξωτερικά μέσα από τη USB, την υποδοχή κάρτας SD ή από το οικιακό μας δίκτυο (υποστηρίζει hi-res αρχεία FLAC και WAV), ενώ έχει και πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο της Smart TV πλατφόρμας Viera Connect της Panasonic. Συνολικά πρόκειται για ένα σύγχρονο, εξελιγμένο και μοναδικό player







http://www.eisa.eu/awards/home-theatre-display-video/6/european-blu-ray-player-2014-2015.html#award

http://www.fullhd.gr/home-cinema/players/item/16767-panasonic-dmp-bdt700.html
 





Μηνύματα
48
Reaction score
38
γιατί δυστυχώς;;
Η συσκευή αγοράστηκε στις αρχες του καλοκαιριού (2015) και δεν δούλεψε σχεδόν καθόλου το καλοκαίρι. Απο το φθινόπωρο που τέθηκε σε τακτική λειτουργία παρουσίασε άτακτες διακοπές στην εικόνα, παρεμβολές με την εμφάνιση λευκών γραμμών στην οθόνη και αστάθεια.
Το έστειλα πίσω για έλεγχο (στο e-shop), απ'όπου επέστρεψε με την γνωμάτευση οτι δεν έχει τίποτε.
Έκανα πολλές δοκιμές αλλάζοντας, καλώδια ρεύματος, HDMI, εισόδους, εξόδους, κλπ. Τα ίδια.
Το ξαναέστειλα πίσω, αυτή τη φορά και με βιντεοσκοπημένα πλάνα του προβλήματος. Το σέρβις του e-shop το έστειλε στο σέρβις της αντιπροσωπείας. Γύρισε πίσω με την ένδειξη, όλα καλά λειτουργεί μια χαρά.
Να πώ εδώ, οτι η συσκευή αγοράστηκε με δύο κριτήρια,
α. Οτι ο AV YAMAHA, που έχω είναι παλαιός (χωρίς εισόδους HDMI) και με βόλευαν οι δύο έξοδοι HDMI (υπάρχουν δύο συσκευές προβολής TV και Projector)
β. Καθώς επίσης και οι 7 pre-out έξοδοι για τον ήχο. Πέραν αυτών θα έκανε και χρέη ενός καλού (οχι κορυφαίου) cd player.

Προσπαθώντας να λύσω τον γρίφο, δεδομένου οτι, όταν η συσκευή "τρελαίνεται" (δεν το κάνει πάντα) οι παρεμβολές υπάρχουν παντού, είτε συνδέεται στο ασύρματο internet, είτε παίζει dvd, bluray, είτε είναι απλώς στα αρχικά μενού, κατάλαβα οτι δεν είναι πρόβλημα του player, αλλά, για κάποιο λόγο, της σύνδεσης της συσκευής. Έτσι, δοκίμασα σε μία άλλη οθόνη και ..μπούμ.. το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
Τώρα, απ'οτι φαίνεται πρέπει να αναβαθμίσω (νέες αγορές TV ή/και AV) κοινώς, πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος.
Μέχρι τοτε, το έχω να κάθεται και να το θαυμάζω.
Τελικά η σωστή διαδρομή θα ήταν, αναβάθμιση του AV, και στη συνέχεια η αγορά μιας πιο απλής και φθηνής συσκευής bluray.
 

Μηνύματα
3.189
Reaction score
774
Επειδη το "προβλημα" αφορά μαλλον την τηλεόραση σου , θες να μας πεις το μοντέλο της να ξέρουμε και εμείς ?
 


Μηνύματα
581
Reaction score
63
ειναι κανεις κατοχος του συγκεκριμενου πλειερ να μου πει τιποτα για ρυθμισεις ?
 


Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.867.928
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top