Ασύρματη μετάδοση ήχου

Μηνύματα
4.059
Reaction score
776
Καλησπέρα, σήμερα θέλω τη βοήθεια σας γιατί μόνος δέν έβγαλα και πολύ άκρη.

Ένας φίλος μου διαθέτει έναν ολοκληρωμένο πολυκάναλο ενισχυτή για να ακούει μουσική. Ο ενισχυτής αυτός ειναι πολυκάναλος όμως γίνεται να λειτουργήσει και ως πολυκάναλος-στέρεο.

Με λίγα λόγια όπως θα δεί όποιος διαβάσει το manual μπορεί κάποιος να συνδέσει 4 ηχεία και να έχει ας πούμε δύο συστήματα.

Το πρόβλημα του φίλου είναι οτι θέλει να περάσει την μία έξοδο σε κάποιες αναμονές καλωδίων που έχει στον τοίχο ετσι ώστε να μπορεί κάποιος να ακούει και στο υπνοδωμάτιο. Το βασικό όμως πρόβλημα είναι οτι οι αναμονές ... είναι στο δίπλα δωμάτιο και στη μέση είναι ένας πέτρινος τοίχος! Έλεγα μήπως και υπάρχει κάποια ασύρματη λύση...

Έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε να τον βοηθήσω? Ο ολοκληρωμένος είναι ο PIONEER VSX - 915 και τα σχετικά με το διπλό στέρεο θα τα βρείτε στην σελίδα 62 του manual.

Ένα ευχαριστώ για όποιον θέλει να βοηθήσει...
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.252
Reaction score
8.153
για ασυρματη μεταδοση ηχου υπαρχουν λυσεις.
αφου όμως τα ηχεια δεν είναι ενεργα θελει και ενισχυτή στο δευτερο δωματιο.
πεστου να ανοίξει τρυπα στον τοίχο... τι πέτρινος και κολοκύθια...
 


TGD

Μηνύματα
7.195
Reaction score
7.225
Αλλά πρέπει να αγοράσει έναν ασύρματο πομπό να συνδέσει στον ενισχυτή και έναν ασύρματο δέκτη για να συνδέσει τα ηχεία. Τα οποία βέβαια πρέπει να είναι ενεργά, ή να προσθέσει στο κόστος τον ενισχυτή.

Οι φτηνές λύσεις όπως αυτή:
http://www.skroutz.gr/s/3196166/Konig-2-4GHZ-Wireless-Audio-Video-Transmitter.html
μεταφέρουν σήμα από DVD ή TV, δεν είναι για ποιοτική μεταφορά ήχου. Στα ίδια λεφτά βρίσκεις και μικρά ηχειάκια με αναλογικό πομποδέκτη και line-in είσοδο. Είχα παλιά ένα ζευγάρι, αλλά τα παράσιτα πήγαιναν σύννεφο και η ποιότητα ήχου ήταν για ραδιοφωνάκι.

Μάλλον το καλώδιο είναι απλούστερη λύση, όπως είπε ο vet.
 

Μηνύματα
4.059
Reaction score
776
Νομίζω πάντως οτι δέν υπάρχει άλλη λύση απο το μηχάνημα της Crystal Audio.

Αν ενδιαφέρεται κανείς να το πουλήσει ας μου στείλει p.m. Οποιαδήποτε άλλη λύση ταιριάζει με την περίσταση με ενδιαφέρει!
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.715
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top