Bludac ή RX-V 367?????

Μηνύματα
832
Reaction score
1.033
Geia σας. Πρόσφατα αγόρασα το bludac tης crystal audio προκειμένου να ακούω μουσική από το λαπτοπ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος kai kyrίως η γυναίκα μου που πλέον δεν βλέπει καλώδια στο σαλόνι!!! Απλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο, να χρησιμοποιώ την ψηφιακή έξοδο του bludac οπότε την μετατροπή να την κάνει ο yamaha rx-v367 ή να προτιμήσω την αναλογική (rca) έξοδο του bludac???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 


Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.614
αν στελνεις σημα απο κινητο-ταμπλετα ή λαπτοπ χωρις δυαντοτητα apt-x , δεν εχει διαφορα με ποιον τροπο θα συνδεσεις του bludac.Θεωρητικα το dac του yamaha ειναι καλυτερο απο αυτο που φοραει το bludac αλλα η ποιοτητα του σηματος, που μεταφερει η bluetooth συνδεση (απλη), ειναι μετρια, οποτε αδικα σκοτιζεσαι.Αν ομως στειλεις σημα απο συσκευη με apt-x , τοτε εχει σημασια ο τροπος συνδεσης, γιατι η ποιοτητα του σηματος ειναι σημαντικα καλυτερη.Γιατι δεν δοκιμασες την νεα συσκευη της εταιρειας widac που μεταφερει με wifi to σημα απο κινητα ταμπλετες κλπ και δεν εχεις απωλειες στον ηχο,ενω δεν εχει και προβληματα οταν μεγαλωνει λιγο η αποσταση πηγης δεκτη οπως γινεται με το bluetooth.
 

Μηνύματα
832
Reaction score
1.033
Δυστυχώς δεν έψαξα όσο έπρεπε οπότε διαπίστωσαν την υπαρξη του widac κατόπιν εορτής....
Οπότε, αν αγοράσω bluetooth στικάκι με apt-x θα είμαι καλύτερα, σωστά; Σε αυτήν την περίπτωση που πλέον έχει σημασία ο τρόπος σύνδεσης τι να προτιμήσω;
Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.614
σε αυτη την περιπτωση την ψηφιακη με τον yamaha,ειμαι και εγω της αποψης οτι θα παιξει καλυτερα.Αν εβρισκες και κανενα μεταχειρισμενο dac φυσικα θα ειχες ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Αλλα αν ειναι να αγορασεις και εξτρα στικακι apt-x,πουλα το bludac και παρε το αλλο,μια η αλλη θα σου ερθει και θα εχεις αν μη τι αλλο καλυτερη μεταφορα ψηφιακου σηματος και με σημαντικα μεγαλυτερη εμβελεια.
 
Last edited:

Μηνύματα
832
Reaction score
1.033
Να ρωτήσω κάτι. Με το widac επιτυγχάνεται απευθείας σύνδεση λαπτοπ-widac ή πάει μέσω ρούτερ;
Στο σπίτι μου υπάρχει ενα range expander για να εχω σημα σε όλο το σπιτι, το ρουτερ βρίσκεται σε άλλο σπίτι οπότε δεν έχω και την καλύτερη ποιότητα σήματος (συχνά πυκνά αναβοσβήνω το expander, κάποιες φορές σέρνεται) με ότι αυτό συνεπάγεται.
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.614
γινεται και με τους δυο τροπους,μεσω ρουτερ αλλα και απευθειας το λαπτοπ με το widac.Στην δευτερη ομως περιπτωση δεν μπορει το λαπτοπ να ειναι συνδεδεμενο και στον ιντερνετ οποτε μπορεις να στειλεις μονο μουσικο υλικο που εχεις στο λαπτοπ ή σε καποιο δισκο αλλα οχι ιντερνετικο ραδιοφωνο κλπ. Για το αλλο που λες (το expander) δεν μπορω να πω κατι,απλα οτι για να μοιρασεις το σημα σε ολο το σπιτι καλυτερη λυση ειναι τα power line.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.912
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top