Αλλαγη ηχειων

Μηνύματα
870
Reaction score
238
καλησπερα φιλοι του φορουμ, λεω να αλλαξω τα ηχεια μου αρχιζοντας απο τα αριστερο-δεξι και πιο μετα καποιο κεντρικο. Θελω ηχειο βασης λογω χωρου κυριως.
Ειχα κλιπς RF52II-RC62II και λεω να παω σε b&w 685s2, αλλα τελευταια μετα απο ψαξιμο εχω δει κατι paradigm studio 20 πιο ακριβα βεβαια ή ισως κατι σε focal.
Τα paradigm μου γυαλισαν και λπγω design! Ξερει κανεις τιποτα για αυτα? Κατι ρεβιου που διαβασα λενε οτι ειναι παραπολυ καλα! Τα καινουργια 685 ειναι καλα? Κατι αντιστοιχο σε focal εχετε να προτεινετε?
Ευχαριστω :)
 

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
απο κλιπς σε b&w? πες αλευρι ..:D:D

σχετικα με hc ηχεια ειναι ποιο πανω, παντως εγω κρινωντας ως σημαντικοτερο το κεντρικο ηχειο απο εκει θα ξεκιναγα( η σειρα που θα επελεγα να εχει τριδρομο και καποιων διαστασεων μιας και πας για αναβαθμιση..) καλη συνεχεια
 

Μηνύματα
870
Reaction score
238
αν και δεν ακουω ιδιεταιρα μουσικη, θα παω διαφορετικα αυτη τη φορα: θελω ηχεια που να ειναι καλα στη μουσικη και οχι με βαση το χομε σινεμα που πηγα τβήν προηγουμενη φορα. Σε καθε περιπτωση ενα ηχειο που ειναι καλο στη μουσικη δε μπορει να ειναι κακο στο χομε σινεμα...περα απο τις σταθμες που μπορει να εχει ενα αλλο ηχειο...αν δεν ειναι ικανοποιητικη η ποιοτητα τι να τις κανω τις σταθμες:/ που εκει ψηλα φαινονται ακομα παραπανω τα οποια προβληματα...
Σωκρατη αυτο που ειπες για τα b&w δεν το πολυκαταλαβα!? Για το κεντρικο ειναι ή τιποτα άλλο?
 

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
ο αργυρης σε γυρευει:D:D..

μπορεις να βρεις να ειναι εξισου καλα και στην μουσικη σε σειρα που να εχει εξισου καλο κεντρικο, εμπαση περιπτωση οτι ακουσεις αλωστε σε μουσικη δικαναλου θα παιχτει για πρακτικα αδυνατου συγκριτικου κεντρικων, ομως παραλληλα τσεκαρισε τι δενει με αυτα σε κεντρικο, υπαρχουν πολλες επιλογες, αυτα απο μενα..
 



Μηνύματα
870
Reaction score
238
κωστα ασε τα σχολια για τον φιλο σου τον αργυρη και πες τιποτα για το θεμα:ρ εχεις ακουσει τιποτα τα paradigm αυτα? Αξιζουν τα παραπανω λεφτα απο το 685?κανενα αντιστοιχο φοκαλ ή κατι άλλο εχεις να προτεινεις?:)
 




Μηνύματα
870
Reaction score
238
Onkyo 805/rotel 1075
sub klipsch kw120

Σταθμες σχετικα δυνατα θα ελεγα -6 με -10 αναλογα την ταινια, μουσικη πιο νορμαλ εντασεις
 


Μηνύματα
870
Reaction score
238
-6 πολυ σπανια πρεπει να ειναι πολυ χαμηλη ηχογραφηση... red2 το εβλεπα στο μηδεν!(δεν μου εχει τυχει αλλη ταινια με τοσο χαμηλη μιξη!) Και ηταν πιο σιγα απο το dark knight rises στο -12 (απο τις πιο ψηλες ηχογραφηδεις που εχω ακουσει) -10 ειβαι το κλασσικο και δεν ειναι και ιδιεταιρα δυνατα:ρ εσυ που ακους δλδ?
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
kef q(r)300 & center 200q(r) προτιματε το r
και τα 685s2 με το htm61s2 μια χαρα ειναι.

πως ηταν τα κλιπς.......καμια σχεση.:D

ιδιες σταθμες παιζουν αυτες οι εταιριες...

αν εισαι κοντα στα 3μ ακροασης οκ
 
Last edited:


Μηνύματα
870
Reaction score
238
ηχειο αυτί ειναι στα περιπου στα 3.75 μ κανει ιδιεταιρη διαφορα απο τα 3μ?
ωραίο φαίνεται το r300 πιο ακριβό βέβαια απο το 685 το οποίο είχα δεί ενα review με τα q300 & monitor audio rx2 που τα 685 & q300 ηταν περιπου το ίδιο (δεν ηταν τα s2 βεβαια). Τα r300αξίζουν τη διαφορά (3δρομα βλέπω)
πολύ καλή προταση θα τη μελετήσω thanks!
 

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.678
Reaction score
2.726
τσεκαρε και chario 520, δεν υπαρχει αλλο διδρομο οχταιντσο σε αυτη την τιμη
 
Last edited:

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
ωραια το εχουν κοψει το chario Παντελη στο κροσ ,οτι εχω ακουσει χαμηλα μου αρεσει, ομως με τι κεντρικο? το ιδιο?
παρομοια λιγο ποιο ακριβα ειναι τα rx2 που ομως τα δεινουν με κεντρικο που ειναι λαθος και στα χαρτια αλλα και ακουγεται (διαφορετικο κροσαρισμα με το κεντρικο) το rx1 ιδανικο αλλα μικρο το rx6 ειναι ο.κ. αλλα παμε αλλου βεβαια
η περιπτωση του κωστα ειναι πολυ ποιο δυσκολη αποσο φανταζεται και ο ιδιος πιστευω γιατι θελει σταθμες και ειναι συνηθισμενος στα κλιπς που δεν ξερω που θα τα βρει στο ευρος τιμης που εχει θεσει, σιγουρα παντως θα παιζουν διαφορετικα..

θα τολμησω να του κανω μια προταση, που ειναι εξω απο τα νερα του αλλα συμπεριφερεται κατα τα λεγομενα της εταιριας καλυτερα σε χωρους χωρις φροντιδες δηλ σπιτικους προσφερωντας υψηλο spl..
http://www.xtzsound.eu/cinema-series
ουσιαστικα αντεγραψαν κατι τετοιο http://www.lsound.eu/speakers/center-speaker/ken-kreisel-q125-center.html
σε ποιο προσιτη τιμη..
αν δεν εμπλεκα με τα ενεργα θα ηταν το πρωτο στη λιστα μου, μιας και θεωρω οτι πρεπει να παιζουν εξαιρετικα και σε χαμηλες σταθμες κατι που δεν ξερω ποσα ηχεια μπορουν να το πετυχουν αυτο..(υποψην δεν τα εχω ακουσει , απλα εδω πρωτοπαρουσιαστηκαν και τα σπεκς αυτο δειχνουν)
 

Μηνύματα
870
Reaction score
238
Σταθμες δεν ειναι το θεμα οσο η ποιοτητα...θελω κατι καλυτερο σε μουσικη σιγουρα και φανταζομαι οτι και οι ταινιες θα ειναι καλυτερας. Εκανα το λαθος τη προηγιυμενη φορα να παω με τις σταθμες και το οτι τα κλιπς ειναι σινεματζιδικα αλλα δε μου καθησε, εξαλλου σταθμες σηκωνε μονο το rc62 τα rf52 δε το ειχανε....και ας κοβοντουσαν στα 80Ηζ...σηκωνανε σταθμες αλλα η ποιοτητα δεν ηταν η ιδια με πχ στα 80 ή 90db με αυτη πχ σε σκηνες με εξαρσεις οταν φτανουν π.χ. στα 95-100 (ας πουμε -5 με -10)
 
Last edited:

Μηνύματα
870
Reaction score
238
Και οταν λεω λαθος δεν εννοω ακριβως λαθος γιατι σε σχεση με τα προηγουμενα ηχεια μου τα κλιπς ηταν μεγαλη αναβαθμιση σε καθε περιπτωση και ειδικα σε μεγαλυτερες σταθμες... αλλα κυριως εγω φταιω γιατι συνηθισα την ποιοτητα και θελω κατι καλυτερο ειδικα στα πριμα που με ενοχλουσαν κυριως οταν ακουγα δυνατα και γενικως δεν ηταν πολυωσωστα σε μουσικη(ακουσα αλλο σεταπ και καταλαβα οτι μπορω πολυ καλυτερα)
Σιγουρα φταιει και ο ενισχυτης και ο χωρος σε συνδυασμο με τα κλιπς
 
Last edited:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.531
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top