προβλημα με την εμφανιση των υποτιτλων με ts muxer

Μηνύματα
51
Reaction score
1
καλησπερα σε ολους! στο παρελθον μετετρεπα αρχεια mkv σε δισκακια blu-ray με το ts muxer. ξεκινησα παλι πριν λιγες μερες (με το νεο ts muxer 2.6.12) και ενω κανω σωστα (νομιζω) ολες τις ρυθμισεις υποτιτλων, οτι και να κανω, οι υποτιτλοι μου εμφανιζονται σαν κινεζικα. επειδη ξεχασα την διαδικασια, οποιος μπορει, ας με βοηθησει. (απολογισμος ως τωρα -5 δισκακια BR στον καδο). ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Attachments




Μηνύματα
51
Reaction score
1
εχω δυο εκδοσεις- την τελευταια (2.6.12) και αυτην που χαρη σε αυτο το φορουμ εμαθα να χρησιμοποιω στο παρελθον, την (1.10.6). ενω ρυθμιζω ολες τις παραμετρους να ειναι οι υποτιτλοι στα ελληνικα, συνεχιζω να βγαζω κινεζικους υποτιτλους, και δεν μπορω να βρω με τιποτα τι μου διαφευγει. επισης δοκιμασα και με το mkvtoolnix, αλλα και εκει παιρνω ακριβως ιδια αποτελεσματα. και, ναι, δεν εχω ξεχασει να αλλαξω τους υποτιτλους στο vlc media player.
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
δοκίμασε τους υπότιτλους πριν την ενσωμάτωση με το TsMuxer
μήπως πρέπει να αλλάξει το encoding από ansi σε utf-8 ή το αντίστροφο;
πριν κάψεις σε δισκάκι έλεγξε το αποτέλεσμα με τον vlc ή τον mpc-hc
 


Μηνύματα
51
Reaction score
1
λοιπον-με το mkvtoolnix (mkv merge GUI) την βρηκα την ρυθμιση και εδειξε κανονικα τους υποτιτλους. τι κανω απο εδω και περα? περναω το αποτελεσμα στο ts muxer?
 


Μηνύματα
51
Reaction score
1
δεν θα το πιστεψετε, αλλα παλι μου βγαζει κινεζικους τους υποτιτλους, και δεν εχω αλλαξει κατι! μηπως υπαρχει πουθενα πληρης οδηγος απο την στιγμη που εχουμε το αρχειο mkv, πως χρησιμοποιουμε το mkvtoolnix με υποτιτλους, και πως το περναμε στο ts muxer? ευχαριστω.
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.560
Μηνύματα
2.864.438
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top