YAMAHA RX-A 840


Μηνύματα
277
Reaction score
254
Καλημέρα στους φίλους του forum. Καθώς τρέχω με πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό θέλω να σας πω ότι μέχρι στιγμής έχω δει 4 ταινίες blu ray και έχω ακούσει καμιά 20αρια flac αρχεία, κυρίως soul και afrofunky. Λοιπόν ο ενισχυτής αυτός και στον πολυκάναλο ήχο και σε direct stereo mode είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει για τα λεφτά του μακράν. Μάλλον αναθεωρώ που μέχρι σήμερα δεν είχα δοκιμάσει ποτέ την Yamaha στις υλοποιήσεις AV και Stereo. Ακόμα και η ισχύς του που είναι μικρή σε all channel mode αυτό που σου αφήνει ως εντύπωση είναι ότι μόνο μικρή δεν είναι. Τα κεντρικά μου είναι τα 6ωμα dali concept 10 με 2 δεκάιντσα mid και tweetrer και το μηχανάκι τα έχει για πλάκα.

Επεται αναλυτική παρουσίαση του home cinema συστήματος μου για να έχετε και μια πληρέστερη εικόνα του τι έχω και βγάζω αυτό το συμπέρασμα. Λίγο υπομονή γιατί με 2 πιτσιρίκια είναι δύσκολος ο χρόνος.

RX-A 840 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Λοιπόν ο ενισχυτής αυτός και στον πολυκάναλο ήχο και σε direct stereo mode είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει για τα λεφτά του μακράν. Μάλλον αναθεωρώ που μέχρι σήμερα δεν είχα δοκιμάσει ποτέ την Yamaha στις υλοποιήσεις AV και Stereo.

RX-A 840 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πράγματι η σειρά Aventage της Yamaha είναι πάρα πολύ καλή ΚΑΙ στην μουσική, πράγμα δύσκολο για τους περισσότερους AV ενισχυτές.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.557
Μηνύματα
2.864.303
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top