Εκθεση Ηxos Εikona Show 2014

C

chrispo

Guest
...επειδή τόση ώρα, μάλλον δεν κατάλαβες, θα στο πώ σε απλά Ελληνικά.
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙΙΙΙ..

P.s. Σε παρακαλώ, απέβαλε το σύνδρομο της πρωτεύουσας και θυμίσου πως υπάρχουν καταναλωτές και εκτός αυτής..καταναλωτές και χομπίστες, που από ότι φαίνεται κανένας εκ των διοργανωτών, δε σέβονται και ούτε υπολογίζουν, (παρά μόνο το κέρδος και την πάρτυ τους).
Τέτοιου είδους συμπεριφορές, δυστυχώς ευδοκιμούν κατά κόρον σ´αυτή την χώρα.
Συμπεριφορές, που διχάζουν και χωρίζουν τον χώρο στα δύο, δίχως ενωτικό πνεύμα και συνεναιτικό χαρακτήρα.
Συμπεριφορές που υποθάλπουν την διχόνοια και αναπαράγουν το ¨Διαίρειν και βασίλευε¨, ως μέσα επιβίωσης, υπό το πρίσμα της ανταγωνιστικότητας και εθελοτυφλίας των γεγονότων.

...από εμένα ¨Τέλος¨, όποιος κατάλαβε...καλώς.
 
Last edited by a moderator:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
...επειδή τόση ώρα, μάλλον δεν κατάλαβες, θα στο πώ σε απλά Ελληνικά.
ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙΙΙΙ..
Μια χαρά κατάλαβα και τα έχω πεί απο παλαιότερα.
Εσύ δεν κατάλαβες οτι δεν μπορεί να γίνει μια.

Το PS δεν χρήζει σχολιασμού.
 

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
....ή θέλεις να προτείνω να βγάλουμε τους ¨highend´άδες έξω και να αφήσουμε τους πραγματικούς ¨consumer electronics¨, μέσα?
Αν , ναι τότε ....ΣΥΜΦΩΝΩ ...μαζί σου....γιατί τότε έχουμε μια πραγματική ¨consumer electronic¨, έκθεση, που επιτελεί και προασπίζεται τον λόγο ύπαρξή της, όπως διατείνεται πως υπηρετεί.
συμφωνώ κι εγώ.. να αποκλειστούν οι εισαγωγείς-αντιπρόσωποι hi-end και επίσης να αποκλειστούν οι συσκευές που κοστίζουν πάνω από 100άρικο.. και στην είσοδο της έκθεσης να μας υποδέχονται κορίτσια όπως την 'αεροσυνοδό' από την διαφήμηση της air bahal.. :sleep:
 

Y

Yiannis_B

Guest
Από την στιγμή που οι εκθέσεις βγαίνουν οικονομικά, δεν θα έπρεπε να μας πέφτει λόγος. Ας γίνονται και εκατό εκθέσεις το χρόνο. Ποιο είναι το πρόβλημα?
 

Μηνύματα
4.003
Reaction score
3.833
Από την στιγμή που οι εκθέσεις βγαίνουν οικονομικά, δεν θα έπρεπε να μας πέφτει λόγος. Ας γίνονται και εκατό εκθέσεις το χρόνο. Ποιο είναι το πρόβλημα?
Το sex.
Χρειάζεται πολύ προπόνηση για να αποδώσεις οοοοοοοοοοοοοοοοόταν ...κληθείς!

Αφού τα ξέρσ, τι να στα λέω:gamer:
 


Μηνύματα
4.003
Reaction score
3.833
Για πες, τι είδους προπόνηση? :rolleyes:
Κοίτα, εγώ ξέρω τα γενικά σε αδρές γραμμές...για εξατομικευμένα προγράμματα ...μουμπλε μουμπλε...οκ, έχω ένα νέημ: μί ή αλλέως Μ(απο μένα πές του κ θα σε προσέξει):fuckyou:
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.100
Reaction score
20.576
Το Μόναχο είναι μια μεγάλη πόλη με συνολικό πληθυσμό λίγο πάνω από δυόμισυ εκατομμύρια. Είναι πανέμορφο, έχει ξενοδοχεία από καλά έως έξοχα, εξαιρετικό φαγητό -κι ακόμα καλύτερη μπύρα- και ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του Μαΐου. Έχει και συγκοινωνία άριστα οργανωμένη, όπως οργανωμένη είναι και η έκθεση αυτή καθ' εαυτήν, που πραγματοποιείται εκεί. Ο μελλοντικός επισκέπτης γνωρίζει τόπο και χρόνο μήνες πριν, όχι "σε γνωστό χώρο/χώρους" κι άλλα τέτοια, επισκεπτόμενος δε την έκθεση, θα τα δει όλα (αν προλάβει, κι αν αντέχουν τα πόδια του). Το κόστος της επίσκεψης της εκεί αντιστοίχου έκθεσης κυμαίνεται περί τα 200 ευρώ, αν κάποιος προνοήσει να κλείσει θέση στο αεροπλάνο από ενωρίς.

Αντιστοίχως, αν κάποιος κάτοικος της ελληνικής επαρχίας θελήσει να επισκεφθεί κάποιο από τα εδώ show, χρειάζεται κατ' ελάχιστον 100 ευρώ (καύσιμα, διόδια, εισιτήρια, ταξί, φαγητό κλπ.), άρα 200 δι' αμφοτέρους τις εκθέσεις. Το πρόβλημα είναι τα υπόλοιπα 100 ευρώ έως τα 200, τα τσιγάρα ενός μηνός δηλαδή, τέλος πάντων, κουμάντο για ακόμα μια κατοστάρα σε διάστημα 4-5 μηνών. Όχι ακατόρθωτα πράγματα δηλαδή.

Συνελόντι ειπείν, οι λόγοι ύπαρξης των ελληνικών show είναι τρεις:
  1. Οι αθηναίοι, που έτσι κι αλλιώς δεν τους νοιάζει αν θα γίνουν δύο, τρεις ή πενήντα εκθέσεις. Δίπλα τους είναι.
  2. Ο φόβος των επαρχιωτών (κι να πέσει το αεροπλάνο, ωχ, τώρα δηλαδή θα πρέπει να μιλήσω αγγλικά);
  3. Η ξεροκεφαλιά και η εσωστρέφεια των επαρχιωτών (καλά είμαι εδώ, τί θέλω εγώ με τους παλιογερμανούς)...
Αν ο έλλην επαρχιώτης προσπεράσει αυτά τα -επίπλαστα- εμπόδια, οι ελληνικές εκθέσεις του είναι άχρηστες.
Ακριβώς -μα ακριβώς- τα ίδια ισχύουν και στην περίπτωση που κάποιος δεν θέλει απλώς να περιδιαβεί μια έκθεση, αλλά να αγοράσει κάτι, είτε πρόκειται για ένα κινητό τηλέφωνο των 150 ευρώ, είτε για ηχεία των 100.000 ευρώ.

Αυτά.-
 


Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
το σωστο ειναι μια εκθεση ....

ετσι μπορει ο καθενας να κανονισει να δει τα παντα και να αποφασισει τι θα κανει...
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Δύο εκθέσεις -διαφοροποιημένες χωρικά και χρονικά- θα είχε ενδεχομένως νόημα αν είχαμε πολύ πιο μεγάλη εσωτερική αγορά και ζήτηση. Με μερικές εκατοντάδες ενδιαφερόμενους, άντε λίγες χιλιάδες (βαριά) δεν βλέπω το νόημα. Μάλλον υποδηλώνει αυτά που γράφει ο φίλος πιο πάνω...αδυναμία συνεργασίας και επιδίωξη καθαρά ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων.
Σιγά μη δεν έφτανε ο χώρος ή σιγά μη μπερδευόντουσαν οι καταναλωτές τώρα αν είχε και consumer και hi-end...θα τα είχαν χωρίσει ωραία εκεί ανά ορόφους, τομείς δωματίων κλπ και θα ταν μια χαρά...και θα δημιουργούνταν ενδεχομένως και spill over effects από τη μία αγορά στην άλλη...γιατί έτσι προσελκύεις έξυπνα νέο κόσμο...αυτόν που θα πάει για το φθηνόhomecinemaδάκι του και θα δει και κάτι λίγο καλύτερο και λίγο ακριβότερο πιο δίπλα και θα πάρει ίσως την απόφαση...
Τώρα θα δουν πάλι τους ίδιους και τους ίδιους στη χάι ενδ...για αυτό προσωπικά μου κάνει περισσότερο για απόφαση των consumerάδων να κάνουν χωριστά...μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
 
Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.873
Reaction score
34.214
ρε παιδια , σκεφτηκατε το πολυ απλο οτι απλα, ειναι 2 διαφορετικα περιοδικα, διαφορετικες ομαδες, διαφορετικοι επιχειρηματιες?

ε?
 


Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
ρε παιδια , σκεφτηκατε το πολυ απλο οτι απλα, ειναι 2 διαφορετικα περιοδικα, διαφορετικες ομαδες, διαφορετικοι επιχειρηματιες?

ε?
Προφανώς, για αυτό λέμε για πιθανή αδυναμία συνεργασίας...
 

Μηνύματα
376
Reaction score
221
Πολλες φορες εχω ερθει αθηνα για εκθεση ηχου & εικονας και παντα ηταν για μενα μια πολυ ευχαριστη εμπειρια. Αν και καποτε στην καλογρεζα χαιδεψα ενα jeff rowland και μου ειπε ενας ιλουστρασιον κυριος ''ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ'' κι εγω για να του τη σπασω του ειπα οτι θα το αγοραζα για να το ακουω κι οχι να το χαιδευω (παρολο που ποτε δεν θα μπορουσα να το αγορασω). Και τοτε που δεν ειχε γινει η εκθεση στην helexpo palace ετρεχα στο Κεφαλαρι σε ενα ξενοδοχειο με τα high-end (τι το'θελα?) τσαντισμενος γιατι εφαγα το χρονο μου για το τιποτα.
 

Μηνύματα
361
Reaction score
221
αντε μετα να πιστεψεις οτι κανουν σοβαρα τεστ στα περιοδικα και δεν τα παιρνουν απο αντιπροσωπους,εδω χωριστηκαν μη τυχον και ξεφυγει κανα ψιχουλο σε αλλον...ε ρε πεινα που χει πεσει!
τεσπα αντε να παμε να ακουσουμε κανα πανελ μπας και συνεχισουμε να ονειρευομαστε...
 

Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
Tελικά θα είναι 2 οι εκθέσεις , με διαφορά δυο εβδομάδων μεταξύ τους.
Ποια είναι η δεύτερη έκθεση βρε παιδιά;
Εδώ δεν λέει τίποτα ακόμα για το 2014:

http://www.avshow.gr/

Και να θυμίσω πως το 2011 δεν είχε πραγματοποιηθεί...
 


Μηνύματα
4.041
Reaction score
1.720
kαι 102 να γινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι πανε [μαζι και ο γραφων] Οποτε δεν μπορω να καταλαβω που υπαρχει προβλημα.
Αντι για μια φορα γευμα στο γνωστο σουβλατζηδικο , θα φαμε δυο. Ε..και; λες θα ειμαστε και ολοι μαζι! :p
 

Μηνύματα
6.454
Reaction score
205
Οι εκθέσεις είναι απαραίτητες απ' τη στιγμή που οι εταιρείες δεν μπορούν πάντα να μας διαθέτουν ολοκληρωμένα συστήματα προς ακρόαση στο χώρο μας.
Επίσης, η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική, ούτε απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει κάποιος άποψη για τις επιλογές των άλλων.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.544
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top