Popcorn Hour A-410

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.158
Reaction score
93.278
Πάμε πάλι: Η smart tv σου μπορεί να πάρει περιεχόμενο μόνο από pc, nas μέσω δικτύου ή εξωτερικό σκληρό από usb.

Δουλειά του 410 δεν είναι να μοιράζει περιεχόμενο μέσω δικτύου, αλλά να παίρνει περιεχόμενο.Το περιεχόμενο το προβάλλει στην tv μέσω hdmi, άρα μόνο στην tv του σαλονιού..
 

Μηνύματα
255
Reaction score
48
Δεν ειναι server το popcorn.Τι θες να δεις απο το popcorn που δεν βλεπεις ηδη απο το δικτυο σου στη smart tv?Αν εχει η τηλεοραση σου το plex media server και το εγκαταστησεις και στο popcorn θα μπορει να streamarei το popcorn περιεχομενο αλλα δε βλεπω το λογο.Η tv σου αυτη τη στιγμη δε βλεπει τους δισκους και κατα συνεπεια το περιεχομενο των δισκων στο δικτυο;Και εφ´οσον ειμαι και player να τα αναπαραγει;
 

Μηνύματα
13
Reaction score
0
Ok, οπότε βάζω ένα εξωτερικό σκληρό ή ένα usb στην smart TV και τέλος. Ευχαριστώ για την βοήθεια και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
22.818
Reaction score
40.984
αν εννοείς να βάλεις ένα σκληρό δίσκο στη usb θύρα του popcorn και να βλέπεις το περιεχόμενο του δίσκου από την τηλεόραση μέσω του δικτύου τότε αυτό νομίζω γίνεται, απλά στήσε τα έτσι και περιηγήσου στο δίκτυο από την τηλεόραση και λογικά κάτω από το popcorn θα δεις το σκληρό δίσκο και το περιεχόμενο του.
 



Μηνύματα
13
Reaction score
0
Μάλλον αλλά μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος και εγώ. Υπενθυμίζω ότι είναι το πρώτο μου media player και δεν έχω ιδιαίτερη γνώση οικιακού δικτύου.
 




gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
από όσο γνωρίζω τα media pleyers κάνουν share τους δίσκους με το πρωτόκολλο SMB, τουλάχιστον αυτό κάνουν τα Dune, οι τηλεοράσεις δεν υποστηρίζουν αυτό το πρωτόκολλο, μπορούν να δουλέψουν μόνο με DLNA.
Δες αν υπάρχει εφαρμογή DLNA server για το popcorn στο store της εταιρίας ή σε κάποιο forum.
 



Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.456
Στο popcorn αν κατεβάσεις τα nmt apps πρέπει να έχει dlna server αν θυμάμαι καλά από παλιότερο μοντέλο.
 


Μηνύματα
5.775
Reaction score
1.186
H smart tv είναι μία Sony KDL 32W705 η οποία νομίζω έχει τη δυνατότητες media player. To A-410 το βλέπω από τη Sony αλλά δεν μπορώ να κάνω λήψη περιεχομένου.Μήπως δεν έχω κάνει κάτι στον Α-410?
Τι είδους είναι αυτό το περιεχόμενο που δεν μπορείς να κάνεις λήψη στην Sony;
Σε ρωτάω γιατί οι «εγκέφαλοι» στην Sony έχουν φάει κάτι κολλήματα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να λένε πως οι τηλεοράσεις τους έχουν δυνατότητα media player αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σε αφήσουν να βλέπεις και ότι γουστάρεις...
 




Μηνύματα
139
Reaction score
24
To A410 χρησιμοποιεί το ihome media server για χρήση dlna.
Είναι μέσα στα nmt applications οπότε πρέπει να τα εγκαταστήσεις (πχ σε μιά κάρτα sd) και θα έχεις όλο το υλικό του σκληρού παντού όπου υπάρχει δίκτυο, η μέσω samba η μέσω dlna.Mόνο στα υπ' όψιν ότι το πρωτόκολλο dlna δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους,αλλά λύνεται ενσωματώνοντας τους με το mkvmerge (MKVToolNix).
Βέβαια καμμία σχέση σε ποιότητα εικόνας το sigma του pch με τους player των tv.Για το υπνοδωμάτιο όμως είναι μια χαρά.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.326
Μηνύματα
2.858.606
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top