Pionner Kuro 5090H

Μηνύματα
39
Reaction score
1
Επαναφερω την αγγελια με μειωση τιμης!! Πωλειται η συγκεκριμενη τηλεοραση σε αριστη λειτουργικη κ εμφανισιακη κατασταση, καλιμπραρισμενη απο πολυ γνωστο ατομο στο χωρο. Θεωρειται συμφωνα με τις μετρησεις του μεσα στα 3 κορυφαια πανελ πανελλαδικα!! (σε αυτες που εχει καλιμπραρει, πριν παρεξηγηθω). Η βαση ειναι αχρησιμοποιητη στο κουτι της. Δεκτος και απαραιτητος οποιοσδηποτε ελεγχος. Τιμη 1500€
 

Μηνύματα
39
Reaction score
1
στα 1100 με δωρο playstation 3 με αρκετα παιχνιδια. (δν το εχω δει ακομα το ps3 για λεπτομερειες αλλα επειδη αγοραστηκε το ps4 ειναι στο υπογειο του αδερφου μου.)
 

Μηνύματα
3
Reaction score
1
Εάν ισχύει η αγγελία(γιατί τώρα τη διάβασα) , παρακαλώ να με ενημερώσεις....
Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
39
Reaction score
1
επειδη μου στειλατε π.μ χωρις το playstation για καλυτερη τιμη της τηλεορασης πεφτει ΣΤΑ 900€!!!. ειλικρινα χωμα για την ποιοτητα της. οποιος ξερει τον μανωλη ας ρωτησει να σας βεβαιωσει οτι ειναι το κορυφαιο πανελ!!
 

Μηνύματα
39
Reaction score
1
λογω αγορας νεας τηλεορασης πωλειται η συγκεκριμενη τηλεοραση σε αριστη λειτουργικη κ εμφανισιακη κατασταση,με μειωμενη τιμη καλιμπραρισμενη απο πολυ γνωστο ατομο στο χωρο. Θεωρειται συμφωνα με τις μετρησεις του μεσα στα 3 κορυφαια πανελ πανελλαδικα με τις καλυτερες μετρησεις. η τηλεοραση προσφατα ηταν στον μανωλοπουλο 1 εβδομαδα (μοναδικος αντιπροσωπος kuro στην αθηνα) για ελεγχο (δυστυχως ο απαιτητικος πελατης δεν εμφανιστηκε ποτε!!!) ειναι σε αριστη κατασταση κατι που μπορειτε να ρωτησετε οποιαδηποτε στιγμη.
Τιμη : 750€!!!!
Προηγηται μελος του site γιατι ειχε προτεινει αυτη τη τιμη του οποιου εχει σταλει μηνυμα. ευχαριστω πολυ.
 

Μηνύματα
39
Reaction score
7
Καλημέρα,
Σε ποια περιοχή είσαι ??
Πότε αγοράστηκε ???
Πόσες ώρες λειτουργίας έχει??
Ευχαριστώ,
 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.604
Μηνύματα
2.867.550
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top