Πώληση του sacd player μου στο Ebay

Μηνύματα
1.063
Reaction score
737
Παίδες, επί χρόνια είμαι αγοραστής στο Ebay ... Είπα πρώτη φορά να πουλήσω κάτι (ένα sacd player (sony scd xa5400 es) ) που κάθεται .... με ενδιαφέρει να πουληθεί σε ευρωπαϊκές χώρες ...μπήκα στο ebay.com, μπήκα και στο ebay.co.uk, ακολουθώ μια χαρά τα βήματα, πλην στο τέλος που διαλέγω για την μεταφορά το standard international shipping ή και στην συνέχεια οποιοδήποτε service από την υπάρχουσα λίστα, δεν με αφήνει να προχωρήσω και επιμένει να προσδιορίσω κάποιο domestic service ... όπως είπα διαλέγω και άλλα υποτίθεται domestic (πχ. στο ebay.com το USPS, ή στο ebay.co.uk διάφορες μορφές του Royal Mail) πλην ότι και να κάνω η αγγελία δεν προχωράει και ξαναζητά να επιλέξω domestic service ... εννοείται ότι στα στοιχεία του λογαριασμού μου φαίνεται ότι είμαι από Ελλάδα όπου είναι και η shipping address μου, έχω κανονικά λογαριασμό paypal, κλπ. κλπ...

Ξέρεις κάποιος να βοηθήσει ;

Ευχαριστώ
 
Last edited:

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Επέλεξε Royal Mail, και ας τους να περιμένουν την Βασίλισσα να τους το φέρει....αφού είναι ηλίθιοι....
Στην περιγραφή του προϊόντος γράψε αναλυτικά που το στέλνεις και με ποιόν τρόπο.
 

Μηνύματα
1.063
Reaction score
737
Μα το επέλεξα και αυτό, όταν μετά διάφορες προσπάθειες δεν έβγαζα άκρη ... δεν το δέχεται ...
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Όντως υπάρχει μιά δυσλειτουργία εκεί που και εγώ έχω αντιμετωπίσει.
Εγώ την έλυσα, προσθέτοντας περίπου 50 λίρες στην τιμή που είναι η αποστολή σε Ευρώπη και έβαλα free postage. Στην ανάλυση του προϊόντος έγραψα free postage για Ευρώπη. Για άλλες χώρες παρακαλώ επικοινωνήστε. Γ@μώ την Βασίλισσά τους δηλαδή, πρέπει να είσαι Έλληνας για να σκέφτεσαι και καμμιά μαϊμουδιά για να ξεπεράσεις τα βλακώδη εμπόδιά τους.
 

Μηνύματα
1.097
Reaction score
1.168
Έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με την έκδοση του browser και διαφορά στην απεικόνιση από opera σε chrome & firefox όσο αφορά τις επιλογές αυτές.

Υπάρχει και μια επιλογή με τις min λειτουργίες(όσο αφορά το wizard Για την πώληση αντικειμένου) και ένα advanced options.
 

Μηνύματα
1.063
Reaction score
737
Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, είτε στο νήμα είτε μέσω ΠΜ ...

Το θέμα λύθηκε, τελικά έπρεπε πρώτα να επιλεγούν οπωσδήποτε οι ΗΠΑ ή το ΗΒ αντίστοιχα σαν προορισμός και στην συνέχεια με επιπλέον πεδίο οι λοιπές χώρες που μας ενδιαφέρουν ... Δηλ. εάν στο αγγλικό πχ. επιλέξεις απ' ευθείας EU, τρως πόρτα ...

Και πάλι ευχαριστώ !!!
 

Μηνύματα
4.690
Reaction score
1.815
Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις μια αγγελία στο ebay, κάνε login στο αμερικάνικο (ebay.com) και θα έχεις άμεσα ολες τις επιλογές, χωρίς τα προβλήματα του UK.
 

Μηνύματα
1.063
Reaction score
737
Ευχαριστώ για την συμβουλή ...

Να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα το μέλος nima που με βοήθησε αφιερώνοντας αρκετό πολύτιμο τηλεφωνικό χρόνο !
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.560
Μηνύματα
2.864.427
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top