δίλλημα rca---> καρφί

Μηνύματα
290
Reaction score
140
Καλησπέρα σας, έχω γενικώς πολλές απορίες περί καλωδίων, αλλά συγκεκριμένα θέλω να σας ρωτήσω το εξης: ποιό από τα 2 interconnect θεωρείται καλύτερο?
α/ Kimber Kable GQ Mini Cu
β/ Supra BILINE MP - RCA 1m

ξέρω ότι είναι πολύ περιοριστικό όπως το θέτω αλλά είναι τα μόνα καλώδια στην κατηγορία τιμής των 60 ευρώ που βρήκα από ελλάδα...Το σύστημά μου είναι ένα fiio x3 από την έξοδο line out οδηγώ τον little dot 3, ενώ τα ακουστικά είναι τα sennheiser hd650. Προς το παρόν χρησιμοποιώ ως interconnect ένα καλώδιο inakustik των 20 ευρώ.
Καταρχάς να πω ότι δεν ξέρω καν αν αξίζει να αγοράσω άλλο καλώδιο. Ισως για παράδειγμα η αλλαγή του stock καλωδιου των HD650 να ήταν πιο ωφέλιμη. Κατά δεύτερον δεν ξέρω αν το σύστημά μου θα αξιοποιησει τις διαφορές του καλύτερου καλωδίου και τις ΄΄μετατρέψει΄΄ και σε καλύτερο ήχο. Τρίτο και τελευταίο δεν ξέρω αν οι διαφορές θα είναι τέτοιες ώστε να δικαιολογείται το άλμα σε καλώδιο από τα 20 στα 60 ευρω...

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο ήταν άκαρπες ως προς τα συγκεκριμένα καλώδια, παρά μόνο μερικών γενικόλογων απόψεων. Επομένως ελπίζω σε εσάς! Εννοείται ότι θέλω οποιαδήποτε γνώμη έχετε σχετικά με το θέμα, πρόταση ή ένσταση. Δεν βιάζομαι να το αγοράσω, επομένως μπορώ να περιμένω για απαντήσεις σας...Ευχαριστώ!!
 


Μηνύματα
290
Reaction score
140
καθόλου καλά! ο ενισχυτής του fiio ειναι αδύναμος για τα hd650...όμως από το line out τα πάει εξαιρετικά, με διαυγή ήχο, κρυστάλλινο θα έλεγα. Αλλά δεν έχω δυνατότητα αυξομείωσης έντασης έτσι....
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.420
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top