ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Winter & Winter samplers (CD)

Μηνύματα
4
Reaction score
6
Καλησπέρα σε όλους.

Στο τεύχος του ΗΧΟΥ Σεπτεμβρίου υπάρχει ένα αφιέρωμα σε μία δισκογραφική εταιρία από το Μόναχο, την Winter & Winter. Στα πλαίσια του αφιερώματος προσφέρουμε σε όλους 2 samplers-συλλογές της εταιρίας, μία αφιερωμένη στην Κλασσική και μία στην Jazz. Για να αγοράσει κάποιος τα samplers μπορεί να το κάνει είτε μέσω του site της greenway είτε μέσω 3 συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Ότι και να επιλέξει ο καθένας, το κόστος απόκτησης των sampler είναι 5 ΕΥΡΩ έκαστο και στην τιμή συμπεριλαμβάνουμε και τα μεταφορικά με ACS ή ταχυδρομείο (και από τα μαγαζιά χρεώνονται προς 5 ΕΥΡΩ). Το μόνο που χρεώνεται επιπλέον μέσω του site είναι η αντικαταβολή για όποιον δεν θέλει ή δε μπορεί να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα ή paypal (χρεώνεται 2,50 ΕΥΡΩ ανά παραγγελία).

Όσον αφορά την Winter & Winter, το σήμα κατατεθέν της εταιρίας είναι οι εκπληκτικές δουλειές που κάνουν στην συσκευασία με χοντρό χρωματιστό χαρτόνι και ανάγλυφα στοιχεία, κάθε CD είναι ένα μικρό έργο τέχνης. Οι ηχογραφήσεις της εταιρίας, αν και σε CD, θεωρούνται τεχνικά άρτιες. Τα 2 τελευταία χρόνια βγάζουν και βινύλια (αυστηρά από αναλογική πηγή) τα οποία γίνονται sold out σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία τους.

Πληροφορίες για την Winter & Winter μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:
http://www.winterandwinter.com/

Για να αγοράσετε τις 2 συλλογές ή για να βρείτε πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα κατάστηματα ακολουθείστε το παρακάτω link:
http://shop.green-way.gr/ww-samplers/

Γενικά για την εταιρία Winter & Winter
http://shop.green-way.gr/winter-winter/

Στα πλαίσια του αφιερώματος και της προσφοράς των sampler δίνουμε και έκπτωση 10% σε όλο τον κατάλογο της Winter & Winter για παραγγελίες μέχρι και 31/10

Για οποιαδήποτε ερώτηση είμαι στην διάθεσή σας.

Θοδωρής Μπαφαλούκας
2104838004
6942554188
 

nima

Banned
Μηνύματα
1.015
Reaction score
618
Πήρα και τα δύο, ένα διπλό cd με κλασσική και δύο βινύλια, όλα είναι πολύ καλά. :thumbsup:
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.716
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top