Σε τροχιά σφοδρής σύγκρουσης ΟΤΕ TV και Νova

panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668


Πλήρης ανατροπή στο τοπίο της συνδρομητικής τηλεόρασης διαγράφεται στον ορίζοντα, με αλλαγή ισορροπιών και με την πλάστιγγα να γέρνει πλέον σαφώς προς τη μεριά του ΟΤΕ, μετά την εξασφάλιση των δυο μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου -Europa και του Champions League- από τον Οργανισμό.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων του Champions League και του Europa League της περιόδου 2015 - 2018, η διαγωνιστική διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας με την UEFA και ο ΟΤΕ προχωρά στον προγραμματισμό του, εδραιώνοντας πλέον με σιγουριά τη θέση του στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Πως διαμορφώνεται η αγορά
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα μπροστά για την τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, η οποία ωστόσο επί του παρόντος έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της να διανύσει μέχρι την ολοκληρωτική επικράτηση στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Το πρώτο εμπόδιο είναι η πολύ μεγάλη συνδρομητική βάση του ανταγωνισμού σε συνδυασμό με τον χρόνο που το δημοφιλές νεοαποκτηθέν περιεχόμενο θα αρχίσει να προβάλλεται από την πλατφόρμα του Οργανισμού. Εκεί θα εμφανιστεί το δεύτερο εμπόδιο που αφορά στο πόσα “συμβόλαια” τελικά θα περάσουν στον ΟΤΕ και πόσα θα μείνουν στη nova, με έναν τιμολογιακό πόλεμο που εκτιμάται ότι τότε θα βρεθεί σε πλήρη εξέλιξη.

Τιμολογιακός πόλεμος άνευ προηγουμένου στον ορίζοντα
Τα τηλεοπτικά προϊόντα του ΟΤΕ θα πέσουν στην αγορά, σε αρκετούς μήνες από τώρα και στο διάστημα που απομένει είναι βέβαιο ότι η nova δεν θα μείνει με “σταυρωμένα τα χέρια”.

Από την άλλη ότι τα περιθώρια ελιγμών για την nova είναι επίσης μικρά -επί της ουσίας ως όπλο για να κρατήσει τους συνδρομητές της έχει την δραστική μείωση τιμών- αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να αρχίσει ένας τιμολογιακός πόλεμος -για παλιούς και νέους πελάτες-, που μπροστά του οι εποχές του Alpha Digital και του χορού των εκατομμυρίων που τελικά κατάπιαν την δεύτερη συνδρομητική πλατφόρμα, θα θυμίζουν “φιλικό ποντάρισμα σε τοπικό καφενείο”. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση ο ισχυρός παίκτης -αυτός με τα περισσότερα χρήματα- φαίνεται να είναι ο ΟΤΕ.

Κερδισμένοι και χαμένοι
Στο πλαίσιο αυτό και όπως κι αν έχει "χαμένη" από την διαδικασία θα βγεί η ΕΙΤ, βασικός επί του παρόντος μέτοχος της nova, η οποία δεν “πρόλαβε” να πουλήσει, έστω και λίγο χαμηλότερα από ότι υπολόγιζε, υποτιμώντας ουσιαστικά τον ανταγωνισμό και την πρόθεσή του να “κάψει χρήμα” για να εδραιωθεί στην αγορά της συνδρομητικής.

Τα ποσά της επένδυσης του ΟΤΕ TV για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων, για τα οποία γίνεται λόγος, είναι ιλλιγγιώδη για την ελληνική αγορά και ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουν στο ταμείο. Αυτό το γνωρίζουν σαφώς στον ΟΤΕ, πράγμα που δείχνει την πρόθεσή των γερμανών, με ένα υψηλό ποντάρισμα χασούρας, να καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες την αγορά από τον ανταγωνισμό.

Χαμένοι είναι και οι άλλοι δυο εν δυνάμει εμπλεκόμενοι με τη nova παίκτες, η Vodafone και η Wind, οι οποίοι έχουν κάνει μια υψηλή προσφορά για μια πλατφόρμα που τελικά σε ένα χρόνο από τώρα, μπορεί να μην έχει ούτε τους μισούς συνδρομητές και το πρόβλημα δεν περιορίζεται εκεί. Περαιτέρω εστιάζεται κυρίως στο ότι, ουσιαστικά, για να αντεπεξέλθουν οι Vodafone και Wind, στα υπόλοιπα πεδία του ανταγωνισμού στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, θα πρέπει να κάνουν επένδυση στην τηλεόραση.

Όπως γίνεται κατανοητό πλέον ουσιαστικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξουν και οι αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αν και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η υπόθεση δεν θα τελειώσει έτσι απλά.

Είναι σαφές πλέον σε όλους ότι ο ΟΤΕ TV όχι απλώς ήρθε για να μείνει, αλλά θέλει και την πρώτη θέση. Στην προσπάθεια αυτή, οι γερμανοί μέτοχοι του ΟΤΕ, είναι διατεθειμένοι να “κάψουν” πολύ χρήμα, το οποίο έχουν διαθέσιμο, μαζί βέβαια και με το κεντρικό δίκτυο υποδομών που διαθέτει ο Οργανισμός.

Το πρόγραμμα του ΟΤΕ για τα αθλητικά
Στο Champions League, ο OTE TV θα προβάλει αποκλειστικά τους 133 από τους 146 αγώνες και τους υπόλοιπους 13 σε παράλληλη μετάδοση με κανάλι ελεύθερης μετάδοσης, ως εξής:

Aποκλειστικά όλους τους αγώνες των Play off της διοργάνωσης και τις 2 αγωνιστικές ημέρες.

Αποκλειστικά, από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τρίτης.

Αποκλειστικά, από τη φάση των ομίλων μέχρι τον τελικό, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, πλην ενός κάθε φορά που θα προβάλλεται σε παράλληλη μετάδοση από τον OTE TV και ένα κανάλι ελεύθερης μετάδοσης (ο τελικός θα προβληθεί παράλληλα από κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα και τους 204 αγώνες της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (ο τελικός θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης).

Όπως περαιτέρω ανακοίνωσε η εταιρεία ο ΟΤΕ TV, σύντομα θα διαθέσει δυο νέα αθλητικά κανάλια και θα αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTESPORT σε high definition.

ΠΗΓΗ: mediacell.gr
http://www.doriforikanea.gr/newsite/news_article.php?id=13831&catid=6
 

Μηνύματα
1.096
Reaction score
149
Αν δεν κάνω λάθος η Nova έχει τα δικαιώματα της ΣΛ εως και το 2017. Οπότε εχει ακόμα χαρτιά σημαντικά στα χέρια της. Αντίθετα ο ΟΤΕ επαναδιαπραγματεύεται τα περισσότερα ξένα πρωταθλήματα το επόμενο καλοκαίρι
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.275
Reaction score
93.704
Με τις μέχρι τώρα τιμές, και μόνο με την Superleague και το γαλλικό σαν βαριά χαρτιά, η Nova φαίνεται χαμένη από χέρι.
Μόνη λύση επιβίωσης φαίνεται ο συνδυασμός απόκτησης μερικών από τα μεγάλα πρωταθλήματα, με δραστική μείωση τιμών.

Και επειδή φαίνεται ο πόλεμος να γίνεται κυρίως με βάση τα αθλητικά γεγονότα, όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους συνδρομητές, αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν ως εξής:
Nova: Superleague, Champions League (που το χάνει), Europa League (που το χάνει), Γαλλικό, Euroleague, Basketball League (πλην των εντός έδρας του Ολυμπιακού), Volley League.
OTE: Ισπανικό, Αγγλικό, Ιταλικό, Γερμανικό (όλα μέχρι το τέλος του χρόνου), Β' Εθνική, Κύπελλο Ελλάδας, ΝΒΑ, Formula 1, Moto GP, ATP Masters 100, προκριματικά Euro 2016 και Mundial 2018, εντός έδρας basket του Ολυμπιακού. Mε το Champions League και Europa League ισχυροποιείται πολύ.

Θα έχουν εδιαφέρον οι κινήσεις της Nova για απόκτηση αθλητικού περιεχομένου για την επόμενη χρονιά, και κυρίως πόσο θα θελήσει να ρίξει τις τιμές, ώστε να κρατήσει τους συνδρομητές της. Μέχρι τώρα τους (μας) είχε γραμμένους και έριχνε το βάρος στην απόκτηση νέων συνδρομητών. Τώρα που σφίγγουν οι κ... να δούμε.
 

ryk

Μηνύματα
2.112
Reaction score
925
"Τα ποσά της επένδυσης του ΟΤΕ TV για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων, για τα οποία γίνεται λόγος, είναι ιλλιγγιώδη για την ελληνική αγορά και ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουν στο ταμείο."

Να τολμήσω να ρωτήσω που τα βρήκε ο ΟΤΕ τα ποσά αυτά....
 


Μηνύματα
4.101
Reaction score
3.599
Με κέρδη πάνω από 250 μύρια τον χρόνο που έχουν αυξητικές τάσεις λόγω μείωσης του εργατικού κόστους και πολύ μικρό δανεισμό πλέον μπορεί να κάνει τέτοιες υπερεκτιμημένες επενδύσεις για να καθαρίσει τον ανταγωνισμό και μετά είναι σίγουρο ότι τα κέρδη θα επιστρέψουν μεγαλύτερα. Μαζί με το vdsl δεν βλέπω πως θα ανταγωνιστεί ο οποιοσδήποτε τον ΟΤΕ στα ίσα στο άμεσο μέλλον. Θα χρειαστεί να ρίξουν πολλά λεφτά οι ανταγωνιστές και να έχουν χασούρα για καιρό αν θέλουν να μην μείνουν πίσω.
 

Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Αυτό που ξέρω είναι ότι πλέον με έχουν μουρλάνει στα τηλέφωνα απο τον όμιλο forthnet-nova για προσφορές κλπ τέτοια....4-5 τηλέφωνα μέσα σε λιγότερο απο μια εβδομάδα.....
 

Μηνύματα
19.187
Reaction score
13.477
"Τα ποσά της επένδυσης του ΟΤΕ TV για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων, για τα οποία γίνεται λόγος, είναι ιλλιγγιώδη για την ελληνική αγορά και ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψουν στο ταμείο."

Να τολμήσω να ρωτήσω που τα βρήκε ο ΟΤΕ τα ποσά αυτά....
Ξοδεύει τα 208 εκατομμύρια που εισέπραξε πέρυσι από τη πώληση του Hellas Sat...
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.219
Reaction score
11.498
Εγώ είμαι της παλιάς σχολής,
GL στην καφετέρια ή σε κανένα φίλο για ατμόσφαιρα ,κουβεντούλα,μάτι συνοδευόμενο απο JBL
Johnnie Black Label;)
 


panosop

Συστημικός
Μηνύματα
5.571
Reaction score
668
όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...


Ο άξονας Vodafone - Wind ετοιμάζει απάντηση στον ΟΤΕ για τη Nova




Ολα δείχνουν ότι οι κινήσεις των Vodafone-Wind για την εξαγορά των μετοχών της Forthnet «χτίζουν» το αντίπαλον δέος του ΟΤΕ και πλέον το ζητούμενο είναι τα εργαλεία που θα διαθέτουν απέναντι σ’ αυτόν τον ισχυρό «παίκτη».



«Ρελάνς» στην προσφορά του ΟΤΕ για τη Nova φαίνεται ότι πραγματοποίησαν οι Vodafone και Wind. Αν και επισήμως τηρούν σιγήν ιχθύος, εντούτοις όλα δείχνουν ότι ο άξονας Vodafone-Wind Hellas έχει υποβάλει (ή ετοιμάζεται να υποβάλει) μια νέα προσφορά για το σύνολο της Forthnet. Η προσφορά αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στο ύψους των 500 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των δανείων τού υπό εξαγορά ομίλου, ύψους 330 εκατ. ευρώ.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, μετά την αναμενόμενη παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προς τη διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας. Εικάζεται δε ότι οι εταιρείες Vodafone και Wind, κάτοχοι του 39,5% της Forthnet, δεν είχαν υποβάλει χθες κάποιο αίτημα, υποχρεωτικής ή μη, δημόσιας πρότασης για την εξαγορά των μετοχών της Forthnet, δεδομένου ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν διέκοψε τη διαπραγμάτευση της μετοχής στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου. Ετσι η τιμή της τελευταίας, χθες, ανήλθε σε νέα υψηλότερα επίπεδα (+12,5% στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης), προσδίδοντας στον όμιλο Forthnet κεφαλαιοποίηση της τάξης των 190 εκατ. ευρώ.

Το «μπαλάκι» πλέον μεταφέρεται στην πλευρά των Αράβων μετόχων της Forgento, η οποία ελέγχει το 44% του μετοχικού κεφαλαίου της Forthnet. Οι Αραβες πλέον, μετά και τη λήψη της πρότασης αυτής από την πλευρά των Vodafone-Wind, θα πρέπει να απαντήσουν οριστικά και στον ΟΤΕ, ο οποίος έχει υποβάλει πρόταση εξαγοράς της Nova από την 1η Ιούλιου, ύψους 250 έως 300 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται δε ότι οι Αραβες καθυστέρησαν να απαντήσουν στον ΟΤΕ καθώς ανέμεναν την «αντιπρόταση» των Vodafone-Wind Hellas.

Πάντως, η απάντηση των Αράβων θα καθορίσει ώς ένα μεγάλο βαθμό το μέλλον των ελληνικών τηλεπικοινωνιών. Ολα δείχνουν ότι οι κινήσεις των Vodafone-Wind «χτίζουν» το αντίπαλον δέος του ΟΤΕ και πλέον το ζητούμενο είναι τα εργαλεία που θα διαθέτουν απέναντι σ’ αυτόν τον ισχυρό «παίκτη». Μια πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης αναμφίβολα συνιστά ένα ισχυρό ανάχωμα στη σημαντική υποχώρηση των εσόδων του κλάδου από τις τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητές τους. Εξάλλου η πορεία μέχρι σήμερα έδειξε ότι τα τηλεπικοινωνιακά προϊόντα γίνονται περισσότερο ελκυστικά όταν συνοδεύονται και από διευρυμένο περιεχόμενο π.χ. ένα κάποιο πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης. Επίσης, η άθροιση των 500.000 πελατών τηλεπικοινωνιών της Forthnet στο πελατολόγιο των δύο επιχειρήσεων αναμφίβολα διευρύνει τις οικονομίες κλίμακας. Ο ΟΤΕ πάντως φαίνεται να βγαίνει ο πιο κερδισμένος, αφού οποιαδήποτε εξέλιξη και να υπάρξει, δημιουργεί προϋποθέσεις χαμηλότερου ανταγωνισμού λόγω συγκέντρωσης της αγοράς και πιθανής εξόδου του από το καθεστώς της ρύθμισης αρκετών δραστηριοτήτων του, στο οποίο υπάγεται σήμερα.

http://www.kathimerini.gr/776518/ar...-wind-etoimazei-apanthsh-ston-ote-gia-th-nova
 

Μηνύματα
7.364
Reaction score
2.554
Άγγλοι εναντίον Γερμανών...
Όταν στο βάλτο παλεύουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια.
 

Μηνύματα
357
Reaction score
290
Απο την στιγμή που δεν μπορείς να σηκώσεις την υπηρεσία Νova Go τι την κάνεις την προσφορά μέσο εφημερίδας για το σημερινό παιχνίδι?
Εδώ και πολύ ώρα πρόσβαση στην υπηρεσία μηδέν και τσάμπα τα 4,5 ευρώ που έδωσα στην εφημερίδα.

Ένα ολόκληρο ημίχρονο μωρέ???
Δεν πειράζει βέβαια καλή και η Γαλλική περιγραφή. Ε μα αυτό σας χρειάζεται..
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.275
Reaction score
93.704
Ιταλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα ανανέωσε ο OTE TV. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για Ισπανικό και Αγγλικό.
Από την άλλη, η Nova επέκτεινε τη συμφωνία με την Superleague μέχρι το 2019.

Με το Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, τι να πούμε; Ο Ολυμπιακός στον ΟΤΕ, ο Παναθηναϊκός στη Nova...:headbang:

Αν ο ΟΤΕ κρατήσει Αγγλικό και Ισπανικό, με βλέπω να μετακομίζω σε ΟΤΕ. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, καλό είναι και το live streaming, δεν χρειάζεται HD. :D
 

Μηνύματα
7.230
Reaction score
4.613
Εγώ πάντως που έχω φουλ πακέτο νοβα στα 25 ευρώ θα το δώσω σε άλλον η θα το κόψω ...
 

Μηνύματα
837
Reaction score
68
Ιταλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα ανανέωσε ο OTE TV. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για Ισπανικό και Αγγλικό.
Το αγγλικό το έχει ο ΟΤΕ μέχρι το 2016, δηλαδή τουλάχιστον και τη σαιζόν που αρχίζει τον προσεχή Αύγουστο.
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.275
Reaction score
93.704
Ιταλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα ανανέωσε ο OTE TV. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για Ισπανικό και Αγγλικό.
Από την άλλη, η Nova επέκτεινε τη συμφωνία με την Superleague μέχρι το 2019.

Με το Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, τι να πούμε; Ο Ολυμπιακός στον ΟΤΕ, ο Παναθηναϊκός στη Nova...:headbang:

Αν ο ΟΤΕ κρατήσει Αγγλικό και Ισπανικό, με βλέπω να μετακομίζω σε ΟΤΕ. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, καλό είναι και το live streaming, δεν χρειάζεται HD. :D
Το αγγλικό το έχει ο ΟΤΕ μέχρι το 2016, δηλαδή τουλάχιστον και τη σαιζόν που αρχίζει τον προσεχή Αύγουστο.
Και το Ισπανικό πρωτάθλημα για 3 ακόμα χρόνια στον ΟΤΕ.
http://www.gazzetta.gr/stili/media-cafe/article/776356/i-episimi-anakoinosi-toy-ote-gia-tin-primera


Εκτός από το Ισπανικό: Με 11 αθλητικά κανάλια, αλλά και τα νέα κανάλια OTE SPORT 7HD και OTE SPORT 8HD που θα φιλοξενούν τις παράλληλες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από τη νέα σεζόν, ο ΟΤΕ TV προσφέρει περισσότερες από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα από κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο (πχ Barclays Premier League, Bundesliga, Serie A ΤΙΜ, Football League ΟΠΑΠ), μπάσκετ (NBA, Eurobasket 2015, εντός έδρας αγώνες Ολυμπιακού Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εντός έδρας αγώνες AEK Basket League ΣΚΡΑΤΣ & Eurocup, Liga Endesa ACB, Lega Basket Serie A), τένις (ATP World Tour Finals, ATP Tour Masters 1000, ATP Tour 500, 250, Australian Open, Roland Garros, US Open) και μηχανοκίνητο αθλητισμό (Formula 1, MotoGP, WRC, FIA World Rallycross).

Επίσης, από τον Αύγουστο και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ο ΟΤΕ TV θα μεταδίδει όλους τους αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης, UEFA Champions League και UEFA Europa League.

Μέσα στην εβδομάδα βάζω και ΟΤΕ Tv. :dance2:
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
Μέσα στην εβδομάδα βάζω και ΟΤΕ Tv. :dance2:
Για μάθε ρε γείτονα πόσο θέλουν για τα sports μόνο, γιατί το 3ple play , με ελεύθερα σταθερά-κινητά μ έχει βολέψει.
Αν θέλουν πολλά, θα κάνουμε κολλητή παρέα το χειμώνα.:D:D
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.275
Reaction score
93.704
O νέος τιμοκατάλογος:

Από τις 20 Αυγούστου 2015, στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του περιεχομένου, ο ΟΤΕ TV προχωρά
σε αναδιαμόρφωση των τιμών για τα Full Pack και Sports Pack για νέους και υπάρχοντες πελάτες.

Συγκεκριμένα, οι Νέες τιμές για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ θα είναι:

για το Sports Pack: € 22,90/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή € 24,90/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: € 24,90/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή € 26,90/μήνα για 12μηνη δέσμευση

Οι Νέες τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ θα είναι:

για το Sports Pack: € 28,63/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή € 31,13/μήνα για 12μηνη δέσμευση
για το Full Pack: € 31,13/μήνα για 24μηνη δέσμευση ή € 33,63/μήνα για 12μηνη δέσμευση

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.275
Reaction score
93.704
Για μάθε ρε γείτονα πόσο θέλουν για τα sports μόνο, γιατί το 3ple play , με ελεύθερα σταθερά-κινητά μ έχει βολέψει.
Αν θέλουν πολλά, θα κάνουμε κολλητή παρέα το χειμώνα.:D:D
Τελικά να σε περιμένω; :D
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.578
Μηνύματα
2.864.817
Members
37.931
Νεότερο μέλος
kowalski
Top