Λίγη βοήθεια σχετικά με επιλογή μετατροπέα USB σε coaxial ψηφιακό για dac

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Η αλήθεια είναι ότι αυτοσχεδίασα και παρήγγειλα στον κινέζο, οπότε θα ακολουθήσει εντός ολίγων ημερών το post των εντυπώσεων. Θα δούμε... Ελπίζω να μη κλαίω τα λεφτάκια μου!!
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Πάρε ένα hiface2 και άσε τα διάφορα άλλα... οι άνθρωποι είναι απλά μπροστά...

A, δεν σε πρόλαβα...
 

Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
οι αλλοι που αγοραζουν hiface και τους πουλανε κλαινε και ποσο λες περισσοτερο η λιγοτερο απο εσενα? :D

ποσο σου στοιχισε αληθεια? η θα πρεπει να ξερουμε και με τα τελωνεια τι θα πεχτει?
 


Μηνύματα
5.283
Reaction score
6.429
Αμα μας εξηγησετε τι ειναι η φαση χωρις ορους τριγωνομετριας θα σας το κανουμε δεκαρικα ;).
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Δεν είμαι σε φάση...:p


...αλλά δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια...τα βασικά...δεν θυμάμαι και τί ρώταγες...
 
Last edited:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Το σκέφτηκα με τον εξής τρόπο: Έχει τα ίδια υλικά με το hiface ( xmos chip για την usb και τα δύο, δυο κρυστάλους χρονισμού επίσης ), οι Κινέζοι πέραν του ότι αντιγράφουν καλά έχουν αρχίσει να βγάζουν καλά μηχανάκια γενικότερα ( τα smsl έχουν σαρώσει και προσωπικά έχω ακούσει το sanskirt ή όπως το λένε και του έβγαλα το καπέλο για τα λεφτά του) και έχει αυτό που η ίδια η m2tech σου λέει ότι θα χρειαστείς μετά, αυτόνομη τροφοδοσία. Αν το hiface δεν είχε περιθώρια βελτίωσης απο το ρεύμα, δεν θα υπήρχε αυτό το πρόσθετο, άρα - ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους - θα ψαχνόμουν μετά με μεγαλύτερο κόστος απο αυτό του κινέζικου. Απο την άλλη, το hiface συνδέεται απευθείας στον υπολογιστή, άρα δεν παρεμβάλεται καλώδιο που - χωρίς να έχω πρόθεση να πυροδοτήσω συζήτηση, αλλά - διαφοροποιεί το αποτέλεσμα. Επειδή όμως όπως προανέφερα, το furutech gt2 τα πάει αρκετά καλά σε αυτό το τομέα, προτίμησα Κινέζο, αν και τελικά αγόρασα το gustard u12 και όχι αυτό που αρχικά πόσταρα, επειδή διέκρινα διαφορές στο εσωτερικό τους και το u12 αναφέρεται ως τελευταίο μοντέλο. Τελωνεία δεν είχε γιατί ζήτησα απο τον πωλητή να μου στείλει με china post airmail και όχι fedex ή dhl που ως γνωστόν στέλνουν στο τελωνείο τα προϊόντα για να παίρνουν τα δικαιώματα κλπ κλπ κλπ. Άρα μου κόστισε 190$, ( 150€ περίπου, ζήτημα ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου, τώρα το βγάζει στα 148€ ). Απο aliexpress το δίνουν λίιιιγο πιο φθηνά ( καμιά δεκαριά ευρώ λιγότερο αν θυμάμαι καλά ), εκεί ομολογώ ότι βιάστηκα. Το παρέλαβα χθες, δεν είμαι σε θέση να κάνω δοκιμή με άλλα μηχανήματα τέτοιου τύπου ( δεν θέλω κιόλας ), αλλά με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά που μπήκε στο σύστημα κατά τα οποία ένιωσα λίγο την ανάγκη να κλάψω τα λεφτουδάκια μου ( μάλλον είχε να κάνει με τη δυσκολία να εγκαταστήσω τους οδηγούς στα πειραγμένα windows μου και το ξενέρωμα που έφαγα μέχρι να το δουν σαν κάρτα ήχου, Btw ήρθε με δισκάκι που περιέχει τους drivers ), στη συνέχεια με μάγεψε.Το συμπέρασμα απο τη σύντομη ( τρίωρη ) δοκιμή: Μέρα με τη νύχτα. Τρελά δυναμικά ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις, το δωμάτιο γέμισε με μουσική, φανταστική ανάλυση ακόμα και απο το spotify, χωρίς να γίνεται προβολικό ή ενοχλητικό.
Τώρα μένει να ψαχτώ λίγο με foobar και asio ( γιατί διαβάζοντας ό,τι γράφεται, έχω τη περιέργεια να ακούσω τί διαφορά μπορούν να κάνουν οι ρυθμίσεις που κάνουν μερικοί μερικοί!! :) )

Αυτά τα ολίγα με τη καλημέρα μου!!
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.680
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top