Οταν οι ΗΘΟΠΟΙΟΙ τραγουδουν...







cosmarpan

Underground
Μηνύματα
4.085
Reaction score
7.484
Steven Seagal


Το εχει ρίξει στην μουσική τα τελευταία χρόνια, μιας και το βάρος του πλέον ειναι ίσο με το budget κάθε ταινίας του. Για λύπηση, σε μια απο τις τελευταίες του ταινίες τον είχαν περικυκλώσει 5-6 κ@λοπαιδα σε ένα parking, και μιας θέλει ένα στρέμμα πλέον για να στρίψει και δεν τον πιάνει η κάμερα, έβγαλε την πιστωτική του απο την κωλοτσεπη, την πέταξε σαν frisbee και τις ξέκανε όλους! ΘΕΟΣ.
Τα ήθελε ο κ@λος σας, με βάλατε να γράψω και σε αυτό το νήμα, για αυτό λοιπόν απολαύστε τον :lolsign::D
 






Μηνύματα
121
Reaction score
72
Ωραίο θέμα,

Δεν θα βάλω ηθοποιούς που δούλεψαν σε musical ή σε ταινία που έπερεπε να τραγουδήσουν και εκ των πραγμάτων τραγούδησαν αλλά θα παραθέσω καθαρά 2 ηθοποιούς που είτε τραγούδησαν σε κάποιο event και με εξέπληξαν (ευχάριστα), είτε έχουν δισκογραφική δουλειά.

Πρώτος ο Bruce Willis που επειδή μου άρεσε στο Moonlighting πήρα και τον δίσκο που είχε βγάλει τότε και δεν μετάνοιωσα καθόλου. Κάποια Soul stds με κανα δυο original αν θυμάμαι καλά. Με παραγωγή που βρωμάει 80ίλα αλλά οκ, λογικό και ψέματα δε λέω, me likes anyway. Έβγαλε κι άλλο άλμπουμ αλλά δεν το έχω ακούσει όλο.

Μια ωραία προσπάθεια απομίμησης του Springsteen από τον Adam Sandler σε ένα προσωπικό του τραγούδι από τα 2-3 άλμπουμ που έβγαλε. Κι αυτό μου αρέσει. Όπως και κανα δυο άλλα.

Παραθέτω και μια καταπληκτική μίμηση του Sting από τον Robert Downey Jr.
 
Last edited:






Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.554
Μηνύματα
2.864.237
Members
37.929
Νεότερο μέλος
stergiosgk
Top