συνδεση home cinema-tv

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.311
Reaction score
93.863
Καλησπερα, έχω κι εγώ προβλήματα με την σύνδεση της τηλεόρασης με τις υπόλοιπες συσκευές και είμαι παντελώς άσχετη. Η τηλεόραση είναι η LG 47lm640s και θελω να την συνδέσω με ένα blu-ray 3d (Samsung BD-F5500) και με ένα πάλιο home cinema(no name) που εχω.
Θα ηθελα αν γινεται να ακουω και τα (ψηφιακα) προγραμματα απο την tv, αλλά και τα blu ray απο τα ηχεία του home theatre.
Γίνεται;
Το home cinema έχει τις εξής εξόδους πίσω:
- component video out
- scart out
- s-video out
- video out
- digital out/coaxial
- line out
- aux in
Please help! Ευχαριστώ.
Βλέπω το no name home cinema να φεύγει, αν θέλεις να κάνεις δουλειά.
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
Γεια σας! Έχω μια tv sony kdl40-z4500 ένα home cinema sony DAV-DZ280 , ote tv & wd media player mini
και θέλω... ότι θέλουν όλοι χάχα! ήχο από το home cinema. Όταν πατάω στο κομπιούτερ της tv το sync τότε έχω ήχο από τα αναλογικά κανάλια στο home cinema άλλα μόνο αυτό.
 

Attachments


rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.311
Reaction score
93.863
Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που θέλεις με το συγκεκριμένο home cinema.
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
υπέθεσα ότι μπορεί να γίνεται λόγω του ότι έχω ήχο από τα αναλογικά κανάλια , άρα κάνει προώθηση ήχου.
Στο manual λέει ότι μπορείς να ακούς από άλλες πήγες αλλά δεν μπορώ να το καταφερω
Ευχαριστώ για την απάντηση
 


Μηνύματα
20
Reaction score
1
Δεν νομίζω ότι γίονεται με το συγκεκριμένο σύστημα. Αυτό είναι και το μειονέκτημα των all in one συστημάτων. Το μόνο που θα μπορουσες να κάνεις είναι με ένα διπλό rca καλώδιο που να καταλήγει σε jack 3,5 (κοινώς καρφί), να συνδέεις μία πηγή κάθε φορά στο audio in του sony. Βέβαια μην περιμένεις ποτέ 5,1 ήχο. Η άλλη λυση είναι να πας σε καινούργιο ενισχυτή.
 

Μηνύματα
16
Reaction score
0
καλησπερα παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. εχω ενα home cinema sony dav-sa30 και θελω να συνδεσω σε αυτο ωστε να εχω ηχο ps3 και tv lg47lb670v. συνδεοντας την tv με to h/c με scart ακουω κανονικα τον ηχο απο τα καναλια αλλα οταν συνδεω usb στην tv για να δω καποια ταινια τοτε δεν εχω ηχο. επισης δεν εχω ηχο απο το ps3. εχω δοκιμασει τα παντα απο ρυθμiσεις στην tv και στο ps3 αλλα δν βλεπω φως! ξερει καποιος τη ρυθμισεις πρεπει να κανω και τι καλωδια να χρησιμοποιησω? ευχαριστω...
 





Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Αν και κατά την προσωπική μου άποψη ήρθε η ώρα ν'αλλάξεις το home cinema σε κάτι πιο σύγχρονο για να χαρείς το ps3 και την tv,προσωρινή λύση να πάρεις έναν αντάπτορα σαν αυτόν:

 

Μηνύματα
16
Reaction score
0
Αν και κατά την προσωπική μου άποψη ήρθε η ώρα ν'αλλάξεις το home cinema σε κάτι πιο σύγχρονο,για να χαρείς το ps3 και την tv,προσωρινή λύση να πάρεις έναν αντάπτορα σαν αυτόν:

καποια στιγμη θα γινει και η αλλαγει του h/c (οταν βρεθουνε τα ευρω!!!).για προσωρινα θα εχω αποτελεσμα με αυτον τον ανταπτορα?
 


Μηνύματα
16
Reaction score
0
Θεωρητικά ναι,με τις σωστές ρυθμίσεις σε ps3 και home cinema δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.Θα βοηθήσουμε κι εμεις σε ότι δυσκολία.
Να μια πρόταση:http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=1664
με αυτο τον ανταπτορα θα συνδεσω την tv με το h/c, σωστα? το ps3 κανονικα με το hdmi στην tv.
 




Μηνύματα
16
Reaction score
0
Αφού συνδέεις ps3 σε tv με hdmi,τότε για τον ήχο θες κάτι ποιο φθηνό:http://www.vgs.gr/index.php?act=viewProd&productId=810
συγνωμη αν κουραζω lesarros. με το συγκεκριμενω καλωδιο συνδεω το ps3 με το h/c η με την tv? παντως δεν με ενδιαφερει τοσο ο ηχος απο το ps3(ας ακουω και απο την tv). περισσοτερο θελω να εχω ηχο στο h/c οταν βλεπω ταινια απο usb που συνδεω στην tv. εκει εχω το μεγαλυτερο προβλημα.
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
συνδέεις το ps3 με hdmi στην tv πάντα.Από τον αντάπτορα που προτείνω,τον συνδέεις στο ps3 στη θύρα multi av και στο home cinema το άσπρο και κόκκινο καλώδιο για τον ήχο.

Οσον αφορά την tv για ήχο από usb δίσκο,δοκίμασε με ένα απλό καλώδιο rca.
Εξοδος ήχου rca από την tv και είσοδο ανάλογη στο home cinema.
Κόκκινο άσπρο και στις 2 περιπτώσεις στις αντίστοιχες θύρες.

 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.707
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top