Πηγή αυτοκινήτου + πίσω ηχεία

Μηνύματα
238
Reaction score
19
Sony CDX-GT500 + δώρο JBL GTO-937 = 95€

Τα είχα αγοράσει 260 + 120 = 380€

Το Sony έχει κάτι ελαφριές γρατζουνιές κ δύο κουμπιά, το on-off και ο εναλλαγέας μνημών όταν τα πατιούνται δεν κάνουν κλικ. Το τηλεκοντρόλ λειτουργεί άψογα. Ο ήχος του είναι το κάτι άλλο, δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Απογειώνει οποιοδήποτε μεγάφωνο ακόμα κ εργοστασιακό, δεν κάνω πλάκα. Όποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να βρεθούμε για να το διαπιστώσει. Μπορεί να οδηγήσει τα JBL χωρίς τελικό ενισχυτή απροβλημάτιστα. Δίνω μαζί δωρεάν κ καλώδιο RCA σε βύσμα ακουστικών γύρω στο ένα μέτρο αν θυμάμαι καλά που μπορεί κάποιος να συνδέσει πάνω του εξωτερική πηγή. Το είχα αγοράσει περίπου 10€ νομίζω. Εγώ ακούω από το κινητό μου FLAC, οπότε έχω κ επιπλέον EQ εκτός αυτών που έχει το Sony κ σε εισερχόμενη κλίση σταματάει η μουσική, ακούω σε ανοιχτή ακρόαση από τα μεγάφωνα του αυτοκινήτου κ μιλάω από το μικρόφωνο του κινητού.

Στο ένα από τα JBL έχω την εντύπωση ότι είναι καμένο το tweeter, αλλά κατ αρχίν δεν ακούγεται καμία διαφορά κ κατα δεύτερο tweeter στα πίσω ηχεία είναι άτοπο κατά την γνώμη μου. Το κουμπί που έχει για +3db στα tweeter είναι παντελώς άχρηστο, χαλάει τον ήχο. Τα ηχεία συνοδεύονται από καινούρια καλώδια σύνδεσης.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να ανεβάσω φωτογραφίες.


Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
238
Reaction score
19
Και μία φωτογραφία

Επίσης να πω ότι προσωπικά, χωρίς να έχω όμως ιδιαίτερη εμπειρία από πηγές αυτοκινήτων, δεν έχω δει συσκευή στην ζωή μου που να ανεβάζεις την ένταση στο 95% κ να μην ακούς την παραμικρή παραμόρφωση...

By night...
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Μηνύματα
238
Reaction score
19
85€ κ τέλος. Μετά δεν αξίζει, θα το βάλω στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου.

Η πηγή ναι μεν δεν δέχεται USB, αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν αγοράζει κανείς ούτε ήχο, ούτε πηγή που να μπορεί να οδηγήσει σωστά 4 μεγάφωνα.

Πλέον δεν είναι εγκατεστημένο, βρίσκεται μέσα σε κουτί, οπότε η πρόταση της ακρόασης είναι άκυρη.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.716
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top