Σύνδεση Tablet με Ethernet...γίνεται;


Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.053
Reaction score
20.466
Απάντηση: Σύνδεση Tablet με Ethernet...γίνετε ;

Θα πρέπει να βρεις driver για Android. Υπάρχει;
 


Μηνύματα
2
Reaction score
6
Για να μην ανοίγω νέο θέμα αφού υπάρχει ήδη, θέλω να πω ότι ναι γίνεται να συνδέσουμε με καλώδιο τη θύρα του usb του tablet κατευθείαν με ethernet χρησιμοποιωντας ανταπτορα. ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν πάτε και ρωτήσετε στα μαγαζιά, ακόμα και στα γνωστά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σας που πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δε γίνεται. Συνέβη κατ επανάληψη σε μένα και μάλιστα σε κεντρικά μεγάλα καταστήματα της Αθήνας πολύ γνωστών αλυσίδων.
Οπότε εσείς μην αναφέρεται τίποτα για tablet, απλά πες τε πως θέλετε ένα ανταπτορα ethernet σε usb για να συνδέεται ένα παλιό κομπιούτερ στο διαδίκτυο. Η τιμή του στα μαγαζιά είναι από 15 μέχρι 30 ευρω περιπου. Μετά αγοράζετε και ένα άλλο καλώδιο micro usb σε usb και είσαστε έτοιμοι.
Αυτά τουλάχιστον έκανα εγώ με ένα ταμπλέτες samsung tab 4 lte που στις συνδέσεις έχει ήδη και αυτή του ethernet, ώστε ακόμα και αν όταν το συνδέσω, συμβεί να μη το αναγνωρίσει αμέσως πατάω πατώ εκεί που γράφει σύνδεση ethernet και όλα καλά.
Το ξέρω πως πρόκειται σχετικά για σπάνια περίπτωση, όμως υπάρχουν κάποιοι χώροι όπου μπορεί κανείς να βρεθεί προσωρινά και να ξοδεύει πολλές ώρες, έχοντας μόνο πρίζα ethernet (π.χ νοσοκομεια) . Αγοράζοντας ένα ethernet καλώδιο μαζί με τους παραπάνω δύο ανταπτορες έχεις αμέσως Internet στο tablet.
Aυτα. Πάντως με το προσωπικό των ηλεκτρονικών καταστημάτων πρέπει κανείς να είναι αρκετά επιφυλακτικος. Σου λένε πράγματα που είναι εντελώς λάθος κάποιες φορές, από την άλλη βέβαια δε μπορείς και να τους προσβαλεις. Οπότε το καλύτερο ίσως να είναι να ψάχνει κανείς μόνος του ότι θελει .
- Καλημέρα σας, σε τι μπορούμε να σας εξυπηρετησουμε;
- Εμ, να, απλά κοιτάζω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Αν χρειαστώ βοήθεια θα σας καλέσω. Σας ευχαριστώ.
:)
 

Μηνύματα
2
Reaction score
1
ΤΟ ανταπτοράκι που αναφέρει ο φίλος πιό πάνω δοκιμασμένο σε xperia κινητά και tablets kαι δέν δουλευει.
Μαζι σε δινουν και cd με drivers αλλά πώς θα τους περάσεις στο tablet είναι άλλη υπόθεση
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.587
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top