Βραδυ "Αυτοκινηση" στις 33 στροφες !!!

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
5 Δεκεμβριου στις 33 στροφες στο Caravel ο μοναδικος Μακης Σαλιαρης οργανωνει μια βραδυα αλα Αυτοκινηση style . Εκτος απο το γενικοτερο Design που παραπεμπει σε εκεινες τις εποχες ο Μακης αποφασισε να δεσει την βραδυα με τους δυο πριγκηπες Djs εκεινης της εποχης ...τους δυο Δανδηδες της μουσικης τον Piero Ravini οπου παρολο Ιταλος καθε αλλο παρα Ιταλο επαιζε και θα παιξει, ενω ο jimy Argys ανεκαθεν ηταν γνωστος για τις Αμερικανικες επιλογες του απο τις πολυ χρυσες εποχες της πραγματικης Disco, μουσικη της γενιας και της καστας του Studio 54.

Ειναι προφανες οτι και το Ιταλο απο μονο του υπηρξε μια σχολη οπου εκτος απο καθαρα εμπορικα παιχτηκαν και αλλα κομματια που αξιζαν οπως αντιστοιχα η εποχη αυτη γεννησε πολλους καλους Dj που αφησαν εποχη και το δικο τους σημαδι στην μουσικη Βιομηχανια .

Δεν ειναι καθολου παραξενο οτι σημερα ολα τα remix / reedit που γινονται ειδικα δουλειες του LLvega και του Morales ειναι χτισμενες στην Αμερικανικη σχολη και οχι στην Ιταλο .

Αναμενεται αν ειναι μια μοναδικη βραδυα οπου εαν οι πληροφοριες μου ειναι σωστες θα ερθει και η ωρα που θα παιζουν και οι δυο μαζι με τεσσερα Technics MKII 1200 .

Κατα την αποψη μου θα ειναι ενα σημειο μοναδικο θα παιχτουν απιστευτες μουσικες αλλα και πολυ καλη τεχνικη απο τους δυο ζωντανους θρυλους της εποχης εκεινης

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

http://www.33strofes.gr/events.html
https://www.facebook.com/jimmy.argys
https://www.facebook.com/piero.ravini
https://www.facebook.com/33StrophesDiscoteque
 


east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Πραγματικα δεν εχω ιδεα αλλα εχει σημασια ??? εγω προσωπικα για να ακουσω ξανα εναν τετοιο συνδυασμο και 50 ευρω να ηταν η εισοδος δεν θα το σκεφτομουν ουτε για αστειο . Ειναι κατι μοναδικο φυσικα αυτη ειναι η δικη μου αποψη .
Υποθετω οτι θα εχουν καποια νορμαλ εισοδο τυπου 10 ευρω με ποτο

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 



Μηνύματα
277
Reaction score
254
Η ιδεα ειναι super!!! Με την ευκαιρια αυτη να εκφρασω και την επιθυμια μου.....ας παει ο Σαλιαρης 'η αλλος στην Αυτοκινηση διπλα στο ΥΓΕΙΑ, να την γεμισει με 20 crown, sub, ρομποτικα και να ξαναγινει club και οχι liveαδικο που το εχουν 3 χρονια τωρα. Αδικο γι αυτο το κτισμα των τρελων DB.
 

Μηνύματα
1.876
Reaction score
6.395
Αυτόν τον παλιόγερο τον Piero, δεν μπορώ να θυμηθώ που τον άκουσα τελευταία φορά. Στο Ακρωτήρι ή στο San Lorenzo/Prison/Ειρηνικός κτλ...

Όταν όμως λέμε Jimmy Argis, εννοούμε τον δικό μας τον Argi;;;
 



east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Γιαννος ...προφανως οχι,ο Πιερρο οταν η αθηναικη νυχτα καταργησε τις μεγαλες πιστες επαιξε στην Νεα Υορκη και την Ιταλια μανατζαριζε για χρονια ομαδες Dj για διαφορα event μεταξυ αυτων και του cavo paradiso συνεργαστηκε σε καποια Dj tour και ηταν πισω σε πολλες απο τις παραγωγες του Joe T Vannelli Claudio Cocoluto και Pasta boys Εργαστηκε και ενα διαστημα για τον Αντ1 καθηγητης στις σχολες ενω επαιξε και σε πολλα Αθηναικα μαγαζια με τελευταια το Faro CApo και τον Ινδιανο ....
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
ΠΑντως να τονισω ακομα μια φορα ..αν νομιζει καποιος οτι εκει θα ακουσει Italo ειναι λαθος θεωρω δεδομενο οτι θα παιχτουν πολυ πιο ψαγμενα πραγματα ...

φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 




east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.242
Reaction score
1.107
Περασαμε μια ομορφη βραδυα ...η οργανωση του project κοστισε πολυ χρονο και πολυ κοπο αλλα τελικα εκτος απο πολυ ωραια μας δωθηκε και η ευκαιρια να δουμε παλιους καλους φιλους .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.193
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top