Αγορα subwoofer μεχρι 200 ευρωπουλα...(τοσα μεινανε)

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Γεια σας παιδες

Σαν νεο μελος αν και διαβαζα το φορουμ πολυ καιρο,χωρις να εχω κανει εγγραφη και ενημερωθηκα σε αρκετα πραγματα,θα ηθελα την γνωμη και την βοηθεια σας για να επιλεξω ενα sub μεχρι 200 εουρος.....Πιστευα οτι δεν θα χρειαζοταν να αγορασω sub αλλα τα ηχεια δεν με καλυπτουν καθολου στο μπασο...Ακουω μουσικη γενικα και βλεπω και ταινιες αλλα θελω εστω με αυτα τα ηχεια να ακουω ρε παιδι μου ενα καλο ηχητικο συνολο.....Εχω καταληξει σε 3 αλλα δεν εχω ακουσει κανενα απο αυτα.Καταρχας το συστημα που καταφερα να φτιαξω μετα κοπον ειναι το εξης..:

1)Denon AVR-X1000 ενισχυτης
2)Boston Acoustics CS 260 ηχεια
3)Boston Acoustics CS 225C κεντρικο ηχειο

Τα 3 sub που εχω δει ειναι τα παρακατω..:

1)Taga Harmony TSW-90 v.3 (10αρι)
2)Koda GW-212 (12αρι)
3)Yamaha YST-SW030 (8αρι)
4)....?αν εχετε καποιο αλλο υποψιν

Σαν πιο δυνατο νομιζω οτι ειναι το Koda GW-212 αλλα πως θα παιζει....?ο χωρος ειναι περιπου 30 τετρ. ενιαιος περιπου (σαλονι-κουζινα).Διαβαζοντας καποια σχολια για τα γουφερ δεν μπορω να καταλαβω οταν λενε ''...να παιζει στα χαμηλα καλα...''δηλαδη οταν παιζει χαμηλα στον ηχο να ακουγεται καθαρα το μπασο...??ή να μην καλυπτει το μπασο τα υπολοιπα ηχεια οταν παιζουν....??
Αν μπορει καποιος να μου πει οποιαδηποτε γνωμη θα του ημουν ευγνωμων......σας ευχαριστω..!
 

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Πιστευω οτι ο χωρος σου ειναι σχετικα μεγαλος για να καλυφθει απο τα 4 6μισαρια γουφερ των ηχειων σου, ειδικα εαν η θεση ακροασης ειναι μακρια απο αυτα. Ενα 12ιντσο σαμπ θα ταιριαζε ... ριξε και μια ματια στις αγγελιες , ισως βρεις κατι στα χρηματα σου.
 

Μηνύματα
28
Reaction score
14
Δες αν μπορείς να περιμένεις λίγο, να μαζέψεις χρήματα και να πάρεις το sub της boston acoustics που είναι στην ίδια οικογένεια με τα ηχεία σου. Έτσι θα έχεις ένα low budget αλλά τίμιο σύστημα πακέτο της εν λόγω εταιρίας. Νομίζω κοστίζει ένα 250άρι. Ένα κακό sub, ειδικά σε γρήγορα μουσικά κομμάτια, θα το μετανιώσεις 1000 φορές. Το μπάσο δεν θα είναι στακάτο, γρήγορο, μουσικό αλλά ένα ενιαίο μουντό μπουμάρισμα που "λερώνει". Εκτός από τις πολύ μπάσες ηλεκτρονικές μουσικές, πάντως, νομίζω ότι τα ηχεία σου καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα είδη μια χαρά. Μπορείς δηλαδή να κάνεις λίγο υπομονή και να πάρεις κάτι λίγο καλύτερο. Το βασικό είναι να μη βιάζεσαι. Είναι ένα ακριβό χόμπι που θέλει ψάξιμο, υπομονή και πολλά ακούσματα. Αλλιώς ξοδεύονται χρήματα χωρίς λόγο.
 

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια...οντως μπηκα στο χορο και θα χωρεψω..!Ξεκινησα με ετοιμα home cinema τα οποια ευτυχως τα πουλησα και λεω ενταξει θα ριξω τα χρηματα για ενα συστημα κομματι κομματι αλλα το budget της δικης μου τσεπης ξεφυγε λιγο,οποτε λεω να παρω και ενα sub μπας και συπληρωθει το κενο.....Το sub της boston δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη και πιστευω να δενει με το υπολοιπο συστημα μιας και ειναι της ιδιας σειρας....απλα εβλεπα για το koda που δειχνει λιγο τουμπανο.....αλλα δεν θελω να χαλαει τα υπολοιπα ηχεια οσο αφορα τον ηχο...θα δουμε...ευχαριστω και παλι παντος
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.183
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top