Kαλησπέρα σας και από εμένα.

Μηνύματα
10
Reaction score
1
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Το όνομά μου είναι Αλέξανδρος
Προτού προχωρήσω, Θα ήθελα να ζητήσω "συγγνώμη" καθώς (στην αρχή τουλάχιστον) δεν θα έχω να προσφέρω κάτι σε αυτό το φορουμ. Μιας και είμαι νέος ακόμα, θα είμαι ένας ''απλός μαθητής'' ο οποίος θα ψάχνει να μάθει ότι μπορεί από όλους εσάς τους παλαιότερους. Υπόσχομαι βέβαια να αρχίσω να προσφέρω όσο θα παλαιώνω, καθώς τα φόρουμ είναι πάντα αμφίδρομη εμπειρία.

Λοιπόν ορίστε η μέχρι στιγμής πορεία μου:
1 Όλα ξεκίνησαν με ένα απλό dvd με έναν παλιό sony και ένα σετ monitor audio r352 που μου χάρισε ο πατέρας μου.
2. Στη συνέχει προστέθηκε ένα thorens td 320mkII (το οποίο επίσης μου χάρισε ο πατέρας μου!!) ενώ ο ενισχυτής αντικαταστάθηκε με έναν yamaha a s500.
3. Σαν νέος έπεσα στην παγίδα του να αλλάζω αρκετά πράγματα γρήγορα και σύντομα τα ηχεία αντικαταστάθηκαν με ένα ζευγάρι kef r100.

Το πρόβλημα ήταν ότι ακόμα δεν ήμουν ικανοποιημένος. Οπότε αποφάσισα να κάνω μια και καλή, κινήσεις οι οποίες θα με κάλυπταν για ένα εύλογο διάστημα. Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα σύστημα με κύρια πηγή το thorens και ένα αξιόλογο αλλά σχετικά οικονομικό cd player.
Έτσι λοιπόν απέκτησα έναν electrocompaniet eci-3 ενισχυτή. Έχοντας ακούσει magnepans, αποφάσισα να πάρω τα magnepan mg12 (τα παραλαμβάνω αύριο και ανυπομονώ τρομερά πολύ). Τέλος σαν cd player αγόρασα ένα μεταχειρισμένο xtz cd100, το οποίο για τα λεφτά που το πήρα αποδείχτηκε πολύ καλό. Το cd player συνδέθηκε με χειροποίητα xlr καλώδια.

Αυτά μέχρι στιγμής. Στο άμεσο μέλλον σκοπεύω να βάλω επιτέλους και το thorens στο παιχνίδι μαζί με ένα electrocompaniet phono stage (ψάχνω να βρω μεταχειρισμένο).

Και πάλι καλώς σας βρήκα!
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.389
Reaction score
74.655
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε και καλόπαιχτα τα μηχανάκια!
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.604
Reaction score
94.500
Γεια σου Αλέξανδρε!

 




Μηνύματα
10
Reaction score
1
Σας ευχαριστώ παιδιά. Τα magnepan ήρθαν και ohhhh I finally saw the light! Πολύ ωραία για τη μουσική που ακούω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όταν στρωθούν.
 

Μηνύματα
2.064
Reaction score
1.467
οντας κι εγω νεος θελοντας να φτιαξω ενα συστημα και εχοντας διαβασει τελευταια διθυραμβους για τα magnepan τα οποια δεν εχω παει να κουσω ακομα,θελω να σε ρωτησω με αυτα τα ηχεια αλλα με αρκετα φθηνοτερα συνοδα ελεω μπατζετ πιστευεις οτι θα δουλευαν?η τοποθετηση τους ειναι απαιτητικη?αποστασεις απο τοιχους κτλ?τι μουσικη ακους κ λες οτι ταιριαζουν?
ευχαριστω
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.865.282
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top