Γνώμες για Musical Fidelity A 3.5

Μηνύματα
885
Reaction score
883
Για να επαναφέρω το θρεντ μιας και το θέμα ακόμα με τρώει, Creek Destiny 2 ή Xindak 6200 για τα atc 11;
Και μια κατηγορία πάνω, NAD M3 ή Audia Flight two ή Cayin H80;
Θα ήθελα τη γνώμη σας και για τις δύο κατηγορίες!
 

Μηνύματα
885
Reaction score
883
Ακούω πολύ κλασικό ροκ και metal, αλλά δεν λέω όχι και σε παλιά ελληνικά ή λίγη κλασική / jazz κλπ. Δεν με ενδιαφέρει το κλασικό "δώσε μπάσα δώσε πρίμα να ροκάρουμε", αλλά θέλω να γλυκάνω ένα κλικ τον ήχο των atc χωρίς να χάσω ιδιαίτερα σε ακρίβεια.
 

Μηνύματα
683
Reaction score
295
δύσκολα θα απαντήσει κάποιος στο ερώτημά σου, ιδιαίτερα με τις προσωπικές απαιτήσεις που θέτεις...
creek, xindak είναι πολύ καλά μηχανήματα. ο xindak είναι μαλακός, o creek πρέπει όμως πρέπει να είναι ανώτερος αν κρίνω από τον 5350, οπότε μπαίνει το γούστο.
Cayin δεν είναι και πολύ μουσικό μηχάνημα (τον έχω ακούσει) μάλλον πρέπει να τον βγάλεις έξω.
ο Audia μάλλον είναι το καλύτερο και ακριβότερο μηχάνημα αλλά θα πρέπει να τον ακούσεις με τα ηχεία σου για να δεις αν αξίζει την υπέρβαση.
 

Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
το πιο ανώδυνο τεστ είναι να πας στο Location Sound που έχει τα ATC και τους XTZ και να τσεκάρεις αν κάνουν.
Δεν φημίζονται οι XTZ για την γλυκύτητά τους αλλά είναι τίμια μηχανήματα. Το συγκεκριμένο έχει και κολπάκι που τα πρώτα 50W βγαίνουν σε τάξη Α (άρα και λίγο πιο ..μαλακά) και στη συνέχεια φτάνουν μέχρι τα 110RMS στα 8Ω.

Η mf όπως λέει και ο τίτλος της, ρέπει προς το γλυκόηχο παρά προς το μονιτορ. Φωνές μπροστά, πρίμα που δεν ξύνουν, ωραία μπάσα κτλ. Τουλάχιστον το m1dac που έχω αυτό κάνει..!
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
θελω να ρωτησω αν ο creek destiny 1 ειναι καλο μηχανημα και εχει γλυκα ακουσματα !!! εως τωρα ειχα συνιθισει να ακουω ακουσματα απο magnum ia 170 , 2 epi 70 watt ( με ηχεια b&w cdm1) ωραιος συνδιασμος ,, αν και τα ηχεια λιγο αναισθητα , ο ενισχυτης τα οδηγουσε σχετικα καλα ,, τωρα εχω παρει τα B&w cdm1 -Nt (naytiloys) ta opoia o magnum δεν τα οδηγει σωστα , πολλα πριμα και καθλου σωμα στο μπασο,,.. o creek destiny 1 θα μπορουσε να τα οδηγησει καλυτερα ? καποιο πωλητες στην αθηνα μου ειπαν οτι γενικα οι ναυτιλοι ειναι δυσκολοι και θελουν ρευματα και α κλαση ενιχυτη !!! μπορει καποιος να προτεινει εγγλεζικους ενισχυτες α κλασσης στα 100 η 120 watt mexri 1500 ευρω?
 


Μηνύματα
54
Reaction score
22
Έχω τον προ και τελικό Musical Fidelity 3.2cr πάνω από 10 χρόνια. Είναι καταπληκτικοί και ο ήχος τους δεν έχει σχέση με τον κλασικό "βρετανικό" ήχο. Έχουν δύναμη, ανάλυση και γεμάτα σώματα. Στις ψηλές εντάσεις ροκάρουν άνετα και στις χαμηλές δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα. Τους παίζω με τα Wilson Benesch Arc τα οποία, νομίζω, ότι είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με τα ATC. Αν νομίζεις ότι η κατάσταση και η τιμή του 3.5 είναι καλή πάρτον και δεν θα το μετανιώσεις.
 

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
11.830
Reaction score
2.427
Μηπως πρεπει να δεις και για αλλαγη ηχειων (προς ATC 19 θα΄λεγα αφου σου αρεσει ο ηχος της);

Οσο για τους Musical Fidelity εχοντας παρει προσφατα τον Α1008, αυτο που εχω να πω ειναι οτι με...αναγκαζει να αλλαξω ηχεια (τωρα εχω τα Opera Seconda που ειναι πολυ καλα μα ...φρεναρουν τον ενισχυτη)!
 

Μηνύματα
885
Reaction score
883
Ευχαρίστως να παιρνα και τα 40άρια, όμως: δει δη χρημάτων ω άνδρες αθηναίοι...
Και για ενισχυτή δύσκολα πείθω τον εαυτό μου να εκταμιεύσω, πόσο μάλλον και για ηχεία.
 


Μηνύματα
889
Reaction score
201
NAD C370 , θα κανεις την δουλεια σου πολυ καλυτερα απο τους ενισχυτες που ανεφερθηκαν (ισως εκτος του AudioFlight), θα τον βρεις στο ebay απο 300 μεχρι 400 Ε, μακρια απο τον destiny (τον ειχα αγορασει παλια καινουργιο και τον εδωσα σε ενα μηνα)
 


Μηνύματα
889
Reaction score
201
Εχω ακολουθησει την πορεια των περισοτερων στην ηλικια μου, classic rockι μετα Jazz και τελευταια κλασσικη, σημασια εχει η ποιοτητα και οχι τοσο το ειδος. Για ροκ ο NAD ειναι οτι πρεπει και απο ρευματα και οδηγηση αλλοι ενισχυτες ουτε στο ονειρο τους. Τον εχω ταιριαξει κυριως με αγγλικα ηχεια.
 

Μηνύματα
308
Reaction score
419
Εχω τον Α3.5 .Δεν τον εχω ακουσει με τα Atc11 αλλα με τα Atc19.Ηταν καλος συνδυασμος αλλα τελικα προτιμησα τα Harbeth με τα οποια εδεσε φοβερα.Ειναι αναλυτικος και δυνατος με μεγαλη εικονα και γενικα για τα λεφτα που τον βρισκεις πολυ καλη περιπτωση.Παντως για μενα το πιο σωστο ειναι να τον ακουσεις με τα ηχεια σου και να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.309
Μηνύματα
2.858.056
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top