Επισκευη Onkyo 876

Μηνύματα
32
Reaction score
0
Δυστυχως κι ο δικος μου Onkyo 876 εχει το γνωστο προβλημα με τους πυκνωτες της καρτας HDMI και εμφανιζει σημα στην οθονη μονο αφου περασει κανα δεκαλεπτο αφ' οτου τον ανοιξω εδω και αρκετο καιρο. Προς το παρον ζω μ' αυτο το προβλημα αλλα εχω την εντυπωση πως οσο παει χειροτερευει.
Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα εκαναν σαν να ακουγαν για πρωτη φορα για το προβλημα αυτο και δεν πουλανε καν την καρτα σαν ανταλλακτικο (η οποια αλλαζει ευκολα) αλλα θελουν να τους τον παω και να μου την αλλαξουν αυτοι για να παρουν και για την εργασια.
Εχω διαβασει στο διαδικτυο οτι πολλοι ελυσαν το προβλημα απλα αλλαζοντας καποιους απο τους πυκνωτες της καρτας με αλλους πιο ανθεκτικους στην θερμοκρασια.
Πηρα πριν απο λιγο στο καταστημα Πετροπουλος sound&image και ουτε λιγο ουτε πολυ ο κυριος που μιλησα μου ειπε πως οι Onkyo ειναι οτι χειροτερο κυλοφορει και να μην ασχοληθω να τον φτιαξω γιατι θα μπλεξω, εγω λεφτα θα παρω μου ειπε αλλα σε συμβουλευω πουλα τον οσο - οσο και μην ασχολεισαι ηταν τα λεγομενα του!
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε και αν καποιος εχει να προτεινει καποιο καταστημα που θα μπορουσε να αναλαβει την αλλαγη των πυκνωτων.
Αν καποιος γνψριζει κατι θα του ειμαι ευγνωμων.
 



Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.615
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top