Linkwitz Orion

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά ακριβώς για αυτό απαιτούνται έξυπνες και δια παντός λύσεις! Έτσι λοιπόν, δίνεται η ευκαιρία στους γνώστες :wink: να αποκτήσουν -και να ξεμπερδεύουν με το θέμα οικιακός ήχος- ολοκληρωμένο (turn key) κορυφαίο 2κάναλο σύστημα, αποτελούμενο από:

HΧΕΙΑ: Linkwitz Orion (3.3.1rev.) δίπολα ηχεία ανοιχτής μπάφλας, έκαστο με 5 κορυφαίες Peerless και SEAS EXCEL μονάδες - 2Χ 10’’ Peerless Long-through γούφερ, 1X SEAS EXCEL 8’’mid και 2Χ SEAS EXCEL 25mm MILLENIUM tweeters.

ΚΡΟΣ: Linkwitz Orion Analog Signar Processor (3.3.1rev.) ενεργό εξωτερικό κρος αποτελούμενο από 2 ξεχωριστά κανάλια, έκαστο με δική του τροφοδοσία τύπου Salas με Amplimo-Plitron μετασχηματιστές.

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ: Δύο 3κάναλους τελικούς ενισχυτές HYPEX, έκαστος με 3Χ180W/4Ω UCD180HG modules με HxR Regulators και 2Χ SMPS400A180 στην τροφοδοσία.

DAC: BUFFALO II της TWISTEDPEAR με SABRE32 dac, με στάδιο εξόδου LEGATO με ρωσικούς πυκνωτές Paper in Oil, Salas τροφοδοσία στο φηφιακό μέρος, ξεχωριστή τροφοδοσία στο ψηφιακό-αναλογικό(1+2) με 3 Amplimo-Plitron μετασχηματιστές και Canare BNC 75Ω είσοδο.

PC TRANSPORT: το M2TECH HifaceTwo με 75Ω BNC έξοδο.

RACK (προαιρετικό) : σε 3 τεμάχια

ΔΩΡΟ:
- Διενέργεια όσων μετρήσεων χρειάζονται στη διάρκεια μίας ολόκληρης ημέρας (πρωί-βράδυ) για το σωστότερο δυνατόν στήσιμο του συστήματος στον χώρο σας.
- Αν είναι επιθυμητό 2xN17 2D QRD Diffusers 1mX1m και 2xRockwool 15cm Absorbers 60cmx60cm για βελτίωση της ακουστικής του χώρου.
- Μεταφορά εντός Αττικής.
- Όλα τα Interconnects(2) τύπου Mogami 2791 με επίχρυσα Νeutrik XLR μεταξύ DAC και κρος
- Όλα τα καλώδια ρεύματος (4) από Belden 19364 με Κaiser επάργυρα βύσματα.
- Καλώδια ηχείων Βelden.
- Εξαιρετικός DIY σταθεροποιητής και φίλτρο ρεύματος με 4 shuko υποδοχές.

Δηλαδή απλά έρχεστε, το ακούτε, σας αρέσει, το θέλετε, γίνεται η πληρωμή και άμεσα σας το φέρνω, σας το στήνω και…. ΤΕΛΟΣ…έχετε από τα καλύτερα ολοκληρωμένα συστήματα σε αστεία τιμή για τα δεδομένα του χώρου και δεν ξανασχολείστε…

Τιμή συνολικού συστήματος: 7990€ . Όποιος ενδιαφερόμενος μετά από ακρόαση μου υποδείξει εντός Αττικής οικιακό ολοκληρωμένο σύστημα με αρχικό κόστος...ας πούμε μέχρι 25.000€... που παίζει συνολικά καλύτερα, θα κάνω μείωση 15% στην ανωτέρω τιμή. Άλλη διαπραγμάτευση δεν γίνεται διότι το σύστημα παίζει Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α.

Φωτό λόγω βαρεμάρας δεν ανεβάζω, πέρα από μία γενική του συστήματος, μία για να φανεί καλύτερα το φινίρισμα και το ιδιαίτερο σχέδιο των ηχείων από πίσω και μία για το πώς μετράνε στην θέση ακρόασης...όποιος έρθει θα τα δει από κοντά, είναι σε άριστη κατάσταση…

:wink:

DSCF4223.jpg

fr.jpg

dscf0861.jpg
 
Last edited:
  • Like
Reactions: vet


Μηνύματα
774
Reaction score
782
Τα ηχεια ολα τα φραγκοδυφραγκα μιλαμε!!! (Ολο το συστημα)Αληθεια σε τι τιμη παίζουν τα ηχεια?
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Χαχα...όλο με την κακομοίρα την οθόνη μου ασχολείστε...για τζάμπα που μου την έδωσαν καλή είναι...:p
Όσο για τα 25.000 ξέρω πως μπορεί να φαίνεται...κάπως... δυσκολοχώνευτο ίσως...για κάποιους...όμως κατά περιόδους έχω ακούσει πολύ πιο διθυραμβικά σχόλια από επισκέπτες μουσικούς και μηχανικούς ήχου, που δεν τα λέω διότι τότε είναι που θα...ενοχλήσω... Η προσωπική μου άλλωστε εμπειρία από ακριβά συστήματα είναι δυστυχώς συνήθως παρόμοια. Κοινώς, ομιλώ με αρκετή σύνεση και σίγουρα τιμολογώ με ακόμα μεγαλύτερη.
Εν πάση περιπτώση, έλα για έναν καφέ με την παρέα σου να μου πεις τη γνώμη σου...:drinks:
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Τα ηχεια ολα τα φραγκοδυφραγκα μιλαμε!!! (Ολο το συστημα)Αληθεια σε τι τιμη παίζουν τα ηχεια?
Τα ηχεία πάνε πακέτο με το κρος τους, το οποίο εγώ το έχω χωρίσει σε 2 κανάλια, το έχω Sala-ρει και το έχω εντάξει στο ίδιο case με κάθε 3κάναλο ενισχυτή για αποφυγή των interconnects...είναι το ιδανικό ταίρι...οπότε δεν πάνε χώρια...:)
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
ευχαριστω για την προσκληση......

εχω ακουσει τα καλυτερα....:)

αφου σαρεσουν και οι ταινιουλες και βολευει ο τοιχος παρε οθονη σταθερη η με εντατηρες
 

Μηνύματα
774
Reaction score
782
Τα ηχεία πάνε πακέτο με το κρος τους, το οποίο εγώ το έχω χωρίσει σε 2 κανάλια, το έχω Sala-ρει και το έχω εντάξει στο ίδιο case με κάθε 3κάναλο ενισχυτή για αποφυγή των interconnects...είναι το ιδανικό ταίρι...οπότε δεν πάνε χώρια...:)
Ευχαριστω για την απάντηση σου.Να εισαι καλα
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Oκ και 2,3 φωτό ακόμα (αν και από το άλλο σπίτι) για να φανεί καλύτερα το ηχείο και ήμαστε εντάξει νομίζω...
1.png 2.png 3.png

Μερικές φωτό ακόμα από το combo ORION-ASP-HYPEX...

3.jpg


2.jpg




Αν και τα έχουμε πει και από κοντά ξέρεις ότι κάνεις ένα τεράστιο λάθος που τα δίνεις... :-(
Τα ηχεία αυτά απλά δεν υπάρχουν...
Δεν πρέπει να έχει υπάρξει στο παρελθόν καλύτερη ευκαιρία απόκτησης ολοκληρωμένου ηχοσυστήματος από αυτήν εδώ την αγγελία. Ο αγοραστής θα πρέπει να κάνει εικόνισμα τον ep4nder και να του ανάβει λαμπάδα ίσα με το μπόι του, κάθε εβδομάδα.
Γι αυτό τα δίνω, θέλω να αγιοποιηθώ...:p
Mπορώ να μάθω δημοσίως γιατί σβήνονται σχόλια από την αγγελία μου και επίσης γιατί μετακινείται προς τα πίσω, ενώ προσέθεσα φωτογραφίες για να τη κάνω πιο ολοκληρωμένη μόλις σήμερα? Δυστυχώς, τέτοιες "ιδιαίτερες" συμπεριφορές λόγω από ότι φαίνεται προσωπικών θεμάτων, προκαλούν μόνο λύπηση...κρίμα...
Αν διαβάσεις τον κανονισμό που τηρείται για όλους, θα δεις οτι UP επιτρέπεται μια φορά το μήνα.
Κάθε άλλου είδους προώθηση της αγγελίας διαγράφεται.


Εμένα μου προκαλεί λύπη όταν διαβάζω μέλη που συμμετέχουν χρόνια στο forum να γράφουν μ' αυτό τον τρόπο χωρίς να σκέφτονται οτι μπορεί να κάνουν λάθος.

Αυτό το post, όπως και το προηγούμενο, θα διαγραφούν σύντομα,
1) Η ανάρτηση έγινε τον Αύγουστο και τώρα είναι Σεπτέμβρης, συνεπώς, άλλος μήνας!!
2) Τα σχόλια του φίλου που δεν γνωρίζω καν θεωρούνται προώθηση της αγγελίας? Δηλαδή αν κοιτάξω τώρα στις αγγελίες θες να μου πεις ότι θα δω μόνο τιμές και περιγραφές? Πλάκα κάνεις?
3) Το τελευταίο που λες έχει ιδιαίτερη αξία όχι μόνο για τα μέλη...
1. Διάβασε τον κανονισμό, ένα μήνα απο το τελευταίο post. Αν δηλαδή ανοίξει κάποιος αγγελία στις τριάντα, δικαιούται UP την πρώτη; :rolleyes: Πεντάχρονα είμαστε;
2. Ψάξε λίγο και μετά γράψε για πλάκες.
3. Αφού διαβάσεις ζήτησε συγνώμη.
Στον κανονισμό παλιά που είχα διαβάσει, είχα εκλάβει το "1 μήνα" ως ημερολογιακό. Προφανώς, δεν είναι έτσι, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη αφού εδώ είμαι όντως τελικά λάθος...συγνώμη λοιπόν όσον αφορά αυτό. Παρόλα αυτά, θεωρώ τη διαγραφή του ανεξάρτητου σχολίου από άλλο μέλος και εφόσον δεν ήταν κάτι προσβλητικό ή εντελώς άσχετο, υπερβολική, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό υπάρχει διακριτική ευχέρεια στην διαχείριση τέτοιων, αρκεί -όπως γράφετε- να είναι περιορισμένα...κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν!
Επιμένεις ενώ το σχόλιο είναι ξεκάθαρο UP και προώθηση της αγγελίας.
Αν κάτι τέτοιο συμβεί την ίδια μέρα της αγγελίας ή την ημέρα που επιτρέπεται UP και δεν είναι ξεκάθαρη προώθηση, πολύ συχνά το αφήνουμε.

Είναι όμως πρώτα απ' όλα άδικο για τις αγγελίες των υπολοίπων τις οποίες το σχόλιο πηγαίνει πίσω.
Δεύτερον, αν μείνουν αυτά θα αρχίσουν όλοι να το κάνουν και θα επικρατεί πρακτικά η κατάσταση του ελεύθερου UP αφού θα λέει οποιοσδήποτε στους φίλους του να γράψουν κάτι. Πράγμα που σήμερα γίνεται συχνά και πάντα διαγράφεται.

Για να είναι σε όλους κατανοητός ο κανονισμός και το γιατί διαγράφονται, τα σχόλια αυτά θα παραμείνουν ενωμένα στο τελευταίο post που θα παραμείνει ώστε να τα κάνω quote όποτε χρειαστεί.
Το σχόλιο μπορεί να είναι up, αλλά δεν το προκάλεσα εγώ, ούτε που τον ξέρω τον wizzy. Παρόλα αυτά καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιός είναι γνωστός με ποιόν, οπότε για προληπτικούς λόγους τα διαγράφετε όλα, ακόμα κι αν αυτό αδικεί σε κάποιες περιπτώσεις. Καλώς.
Ναι βρε zizik για τον wizzy μιλούσα...όσο για τον φίλο jaggel, τα έχουμε πει τηλεφωνικά στο παρελθόν μια φορά αν θυμάμαι καλά, ίσως να έχει έρθει και από εδώ να τα ακούσει, δεν θυμάμαι...έχουν έρθει πολλά παιδιά από διάφορα φόρουμ και δεν είναι δυνατόν να συγκρατώ τα forum name τους...αυτό δεν σημαίνει πώς έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί μου και καούρα να πουληθούν τα ηχεία μου...απλά σχολιάζουν επειδή γνωρίζουν ή επειδή τους άρεσαν...τέσπα...οκ...:hi:
Ναι βρε ep4nder αλλά μας την είπες , αμέσως το πήγες αλλού...
...μπορούμε να το συζητήσουμε αν θες...δυστυχώς έχω τους λόγους μου....
Ωπα παιδιά ένα απλό σχόλιο έκανα επειδή τυγχάνει να φτιάχνω τα ίδια ηχεία (και έχω πάρει και τους προηγούμενους ενισχυτές του ep4nder)... Αν ήταν τόσο κακό και δεν σεβάστηκα κάποιον κανονισμό τότε το λάθος είναι δικό μου...
Φιλικά πάντα!
Δεν έκανες κάτι λάθος, εσύ την εμπειρία σου κατέθεσες, απλά έτσι είναι ο κανονισμός....κι εγώ δεν τον θυμόμουν καλά τελικά σε ένα κομμάτι του...
 
Last edited by a moderator:


Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Μπορεί να γίνει μια σοβαρή μείωση τιμής, αν βγει από το πακέτο το DAC και το HifaceTwo.
Για όλα τα υπόλοιπα λοιπόν,εκτός DAC-HifaceTwo, με όλα τα δώρα και με μία στρογγυλοποίηση, τιμή: 7.000€



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν βγουν από το πακέτο οι ακουστικές μετρήσεις μιας ολόκληρης ημέρας και ο κόπος που αυτές σημαίνουν για μένα, καθώς επίσης και ο κόπος της μεταφοράς του συστήματος, θα μπορούσα να κάνω μια νέα τελική πλέον τιμή, η οποία συνολικά δεν περιλαμβάνει πλέον: DAC, Μετρήσεις, Μεταφορά συστήματος στον νέο ιδιοκτήτη. Και είναι 6.500€.
Φυσικά ισχύει και το αρχικό ολοκληρωμένο πακέτο για όποιον το επιθυμεί και το διαλέξει.
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Ισχύουν:

1. Το "γυμνό" πακέτο στα 6.500€ χωρίς pc transport - dac - μεταφορά - μετρήσεις - στήσιμο από εμένα.

ή

2. Το "full" πακέτο στα 7.990€ με το πλήρες σύστημα (+pc transport +dac +μεταφορά +στήσιμο,μετρήσεις από εμένα).

Επίσης, ζητώ συγνώμη που δεν έχω απαντήσει όπως είχα υποσχθεί σε κάποιους φίλους που ήθελαν λίγο παλαιότερα να έρθουν να τα ακούσουν, αλλά είχα πολλές υποχρεώσεις. Τώρα μπορεί όποιος θέλει με ένα pm να το κανονίσουμε.

:thumbsup:
 
Last edited:

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Eπειδή το πιθανότερο είναι να φύγω μετά τα Χριστούγεννα για κάποιους μήνες, σε αποστολή της δουλειάς στην Ε.Ε και δεν θα είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω πιθανούς ενδιαφερόμενους, θα κάνω μια ιδιαίτερη προσφορά.
Είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία για κάποιον που θέλει ένα σύστημα που παίζει πολλές φορές τα λεφτά του κι έχει στοιχεία (σκηνή-βάθος-δυναμικά-envelopment) που δεν έχω συναντήσει ακόμα και σε πραγματικά πανάκριβα συστήματα.

Προσφέρω λοιπόν το σύστημα Linkwitz Orion - Hypex (ηχεία-κρος-ενισχυτές) με μεταφορά από εμένα στη πόρτα του νέου ιδιοκτήτη (εντός Αθήνας εννοείται), μόνο 5.500€ !!

Μέχρι 28/12 !!
Ακροάσεις ελεύθερες...
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Είναι πασιφανής -από διάφορες συζητήσεις με συμφορουμίτες- η έλλειψη μετρητών, παρά την όποια επιθυμία απόκτησης...οπότε μιας που θα λείψω καιρό ας την εξευτελίσω τη φάση να τελειώνουμε...

Για λίγες μέρες ακόμα μέχρι να ξενιτευτώ μια τελευταία προσφορά:
Linkwitz Orion - ASP - Hypex στα 4.900€

Ούτε κλάσμα της απόδοσής τους δεν βρίσκεται σε αυτά τα λεφτά...
 
Last edited:


Μηνύματα
158
Reaction score
9
Δεν έχει άδικο ο Μανος... Εμένα μου πήρε κοντά 2 χρόνια για να τα φτιαξω (και σίγουρα παραπανω λεφτά) και δεν νομίζω ότι θα το ξανα έκανα εύκολα... :confused:
 

Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Είναι μεγάλη μανούρα η σωστή κατασκευή, θέλει προσοχή και πολύ κόπο και χρόνο και σίγουρα δεν κοστολογείται αυτό...τί να κάνουμε όμως, σε κάποια φάση αλλάζουν οι συνθήκες, οι ανάγκες ή οι προτεραιότητες και τότε, κάτι που πίστευες ότι θα κρατήσεις για πάντα πρέπει να φύγει...:(
 
Last edited:


toulou

Δικαναλίδης
Μηνύματα
1.389
Reaction score
1.843
Τι να πω... (ευχαριστώ θερμά τον ep4nder που μου έδωσε ευκαιρία ακρόασης αν και είχα ξεκαθαρίσει οτι δεν θα αγόραζα) ... τέτοιο αβίαστα ανοιχτό και αληθοφανή ήχο σε αυτά τα χρήματα...

Από την άλλη τίποτα δεν μένει στάσιμο και η ζωή κύκλους κάνει. Ισως μερικά χρόνια αργότερα να υπάρχουν ακόμα καλύτερα πράγματα και από τους Ορίονες. Καλή τύχη φίλε μου...
 


Μηνύματα
2.412
Reaction score
2.566
Μια τελευταία μείωση μιας που χάρηκα...:whistling:...νέα απολύτως τελική τιμή: Linkwitz Orion - ASP - Hypex στα 4.500€ !! Μόνο για ψηφοφόρους Σύριζα...:p:D

Μέχρι ΣΚ θα είμαι Αθήνα.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.583
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top