4DX Cinema

Μηνύματα
6.553
Reaction score
5.122
Ας υπήρχε εδώ, και ας έκανε και 15 ευρώ.

Το ίδιο (για μένα ακόμη περισσότερο) ισχύει για την αίθουσα IMAX. Μόνο σε IMAX νιώθω ότι δεν χαραμίζω την ταινία βλέποντάς την στον κινηματογράφο και όχι στο home cinema.
 

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Υπαρχει πιθανοτητα να ανεβω με παρεα και να μοιρασουμε ετσι τα εξοδα και να κανουμε και μια βολτα απο την ομορφη κερκινη, ομως επειδη ποτε δεν εχω περασει εκτος συνορων οδικως , χρειαζεται κατι απο χαρτια? υπαρχει καποιο χρονικο οριο παραμονης? με το νομισμα τι παιζει?
ποσες ωρες ταξιδι ειναι απο συνορα? πρεπει κατι να προσεχουμε?
 

Μηνύματα
6.553
Reaction score
5.122
1) Διεθνή ασφάλεια αυτοκινήτου (πράσινη κάρτα).
2) Στα σύνορα είτε στα γραφεία είτε και σε βενζινάδικο βγάζεις εβδομαδιαία τέλη κυκλοφορίας και κολλάς το αυτοκόλλητο στο τζάμι.
3) Στα σύνορα κάνεις και συνάλλαγμα στα ανταλλακτήρια.
4) 3-3,5 ώρες από τα σύνορα. Ο νέος αυτοκινητόδρομος είναι ακόμη υπό κατασκευή, και θα έχεις λίγη ταλαιπωρία με παρακαμπτήριους.
5) Να τηρείς αυστηρά και κυριολεκτικά τα όρια ταχύτητας, 50χλμ λέει σε κατοικημένη περιοχή, 50 να πηγαίνεις, υπάρχουν πολλοί έλεγχοι.
6) Φώτα αναμμένα μέρα-νύχτα.
7) Τίποτε άλλο, τα σύνορα τα περνάς χωρίς έλεγχο, μόνο με ταυτότητα (όχι την παλιά).
8) Μην παραλείψεις να πας στην IMAX στο Mall of Sofia, που είναι η καλύτερη αίθουσα για μένα, τόσο σε εικόνα, όσο (κυρίως) στον ήχο. Στη 4DX στο Paradise Mall θα πας για την εμπειρία του 4D. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
 
Last edited:

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
για πληροφοριες και ωρες προβολης, γιατι πρεπει να γινει καποιος προγραμματισμος, εχεις καποιο λινκ , που ισως να χρειαστει και καποια τηλ επιβεβαιωση(αγγλικα παιζουν η με τα ελληνικα θα συνεννοηθουμε καλυτερα?)
 

Μηνύματα
6.553
Reaction score
5.122
Μπορείς online να δεις το πρόγραμμα και να κάνεις κράτηση επιλέγοντας και τις θέσεις:

http://www.cinemacity.bg/en/

Οι αίθουσες που σε ενδιαφέρουν είναι:
1) Cinema City Sofia (IMAX)
2) Cinema City Paradise Center (4DX)

Όμως οι δύο αίθουσες στεγάζονται σε διαφορετικά Mall.
To IMAX στο Mall of Sofia, ενώ το 4DX στο Paradise Center.

Ως Mall, το Paradise είναι καλύτερο, αλλά η αίθουσα IMAX είναι ισχυρό κίνητρο να επισκεφτεί κανείς το Mall of Sofia. Η αίθουσα είναι αναφοράς σε εικόνα και ήχο.
Από την άλλη, το 4DX θα έχει πιο φάση για την παρέα με τα διάφορα εφέ.
 

Μηνύματα
681
Reaction score
255
http://static.euronews.com/articles/297820/606x340_297820.jpg?1422883382
Ξεχάστε τους κινηματογράφους με συστήματα 3D ή IMAX. Η τελευταία τεχνολογική καινοτομία που ακούει στο όνομα 4DX έχει στόχο και τις πέντε μας αισθήσεις και βρίσκει ήδη εφαρμογή σε βρετανικό κινηματογράφο στο Milton Keynes στα βορειοδυτικά του Λονδίνου.

Οι προβολές ξεκίνησαν στις 29 Ιανουαρίου, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, η οποία χρησιμοποιεί καθίσματα που κινούνται και ειδικά εφέ για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης στο κοινό.

«Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να διασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία αυτή ταιριάζει με το απαιτητικό βρετανικό κοινό. Έχει μεγάλες προσδοκίες και θέλουμε να τους συγκλονίσουμε με αυτές τις καινοτομίες. Η τεχνολογία 4DX είναι σούπερ. Είναι υπέροχη, είναι μια καταπληκτική εμπειρία και οι θεατές μας θα την λατρέψουν» ανέφερε ο Τζάστιν Σκίνερ, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ του Cineworld

Η αίθουσα χρειάστηκε πέντε μήνες για να γίνει. Έχει 140 θέσεις και μια κυρτή οθόνη 5,8Χ10,5 μέτρα. Εφευρέτες του νέου αυτού συστήματος είναι Νοτιοκορεάτες. Ήδη λειτουργεί σε 150 κινηματογραφικές αίθουσες σε 30 χώρες, σε όλο τον κόσμο.

«Ήταν σουρεαλιστική εμπειρία. Αυτό που βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν ότι λησμόνησα εντελώς ότι οι θέσεις κινούνταν. Αυτό προσέφερε μια νέα διάσταση στην ταινία. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να βλέπεις μια ταινία στον καναπέ του σπιτιού σου. Ήταν πολύ ωραίο» δήλωσε μια θεατής, ενώ ένας άλλος παρατήρησε:

«Οι θέσεις κινούνταν. Υπήρχαν φούσκες σε κάποια σκηνή της ταινίας. Υπήρχε καπνός μπροστά. Υπήρχε νερό εδώ κι εκεί, αέρας και αισθητήρες πίεσης. Ήταν τρελό, σαν το τρενάκι του θανάτου».

Οι προβολές σε σύστημα 4DX ξεκίνησαν για το κοινό με την ταινία «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία» την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Cineworld, στο Milton Keynes.
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.059
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top