ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ: MONTANA - MARK LEVINSON - CARY AUDIO

Μηνύματα
27.077
Reaction score
25.012
Το πρωτο στησιμο εχει γινει αλλα οι αλλαγες συνεχιζονται, εχει δρομο ακομα, τις επομενες ημερες θα γινουν διαφορες δοκιμες , υπαρχουν καποια προβληματα σε ορισμενες συχνοτητες, δεν ξερω αν μπορουν να διορθωθουν, θα αποφανθουν οι ειδικοι.
Χθες εγινε μια επιτυχημενη προσπαθεια στησιματος των ηχειων ωστε να εχουν την ιδια ακριβως αποσταση αλλα και την ιδια ακριβως κλιση σε σχεση με την θεση ακροασης. Με την βοηθεια του αλφαδιου λειζερ, τα ηχεια βρισκονται στο ιδιο υψος και εχουν την ιδια ακριβως κλιση. Μου εκανε εντυπωση οτι και το εκατοστο παιζει ρολο στο στησιμο της σκηνης.
Τι θες να πείς S? Το πάτωμά σου δεν είναι αλφαδιασμένο? άλλο ύψος είχε το ένα ηχείο και άλλο το άλλο?
Ρε συ μπάς και σου πούλησαν ένα μακρύ και ένα κοντό ηχείο? :roflmao:
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.206
Reaction score
11.481
Τι θες να πείς S? Το πάτωμά σου δεν είναι αλφαδιασμένο? άλλο ύψος είχε το ένα ηχείο και άλλο το άλλο?
Ρε συ μπάς και σου πούλησαν ένα μακρύ και ένα κοντό ηχείο? :roflmao:
Πολλα ηχεια εχουν ρυθμιζομενες ακιδες και μπορεις να παιξεις με την κλιση κυριως αλλα και το υψος.
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
τα χρωματα στους τοιχους ειναι τρια, ατσαλι, τσιμεντο, ανθρακας. Πιο αντρικο δεν γινεται ρεεεεε.
ετσι ρε μωρο μου.......βραχηκα παλι.........:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
 



Μηνύματα
9.110
Reaction score
8.905
Εχω σχηματισει την εντυπωση οτι καποιοι τελικοι θελουν τον προενισχυτη τους βρε παιδι μου. Οχι οτι παιζουν ασχημα με ντακ προ αλλα για το κατι παραπανω.
Εάν δεν μας ικανοποιεί το "ακουστικό" αποτέλεσμα που παίρνουμε.... αυτό δεν σημαίνει ότι χρειαζόμαστε προ... και ο ML είναι από τους εύκολους σε φορτίο ενισχυτές.
Τώρα εάν θέλουμε να προσθέσουμε ένα άλλον χαρακτήρα που μας αρέσει και θα μας τον προσφέρει ένας προ, αυτό είναι άλλο θέμα!
 

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.678
Reaction score
2.726
Χαρακτηρας εισαγεται οπως και να χει, ειτε με το προενισχυτικο σταδιο ενος dac ειτε ενος προενισχυτη. Και οι τελεστικοι εχουν χαρακτηρα, τους αλλαζεις στο ιδιο dac και ακουγεται αλλιως. Η πιο "κοντινη" εννοια στην μη εισαγωγη χαρακτηρα ειναι ο παθητικος προ, αλλα ακομα και εκει υπαρχει η εσωτερικη καλωδιωση και το ποτενσιομετρο που και αυτα ακουγονται. Το ρεζουμε ειναι οτι στο τελος επιλεγεις τον χαρακτηρα που σου αρεσει, ή που εξυπηρετει το δεδομενο συστημα-χωρο, ή και τα δυο. Εχει τυχει να ακουσω dac σαν προ επανω σε τελικο σε αντιπαραβολη με προενισχυτη με το ιδιο dac επανω του σαν πηγη, οπου στο πρωτο σεταπ το ακουσμα ηταν αρκετα επιπεδο και δυσδιαστατο, με την αισθηση του βαθους να υπολειπεται. Ο προενισχυτης εδωσε επιπλεον σωμα και δυναμικα και αισθηση βαθους που ελειπε. Σε αλλο συστημα-χωρο και παρομοιο σεναριο, ο προενισχυτης εδωσε impact και "παχος" στο χαμηλο-μεσοχαμηλο σε βαθμο μη θεμιτο, αλλαζοντας την τονικη ισορροπια, με το τελικο αποτελεσμα να ειναι υπερ του dac-pro.
Δεν υπαρχει σωστη και λαθος λυση, υπαρχει η πιο καταλληλη για καθε περιπτωση. Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι πλεον με ενα καλο dac με εξοδο προενισχυσης, με ενα απολυτα λογικο κοστος μπορεις να παιξεις κατευθειαν επανω ακομα και σε ποιοτικο τελικο, με αποτελεσματα εξαιρετικα υψηλου επιπεδου, με το σωστο ματσαρισμα. Η ποιοτητα πλεον εχει γινει αρκετα προσιτη σε τιμη. Τα επιπλεον στοιχεια και οι διαφορες που μπορει να παρει καποιος στο συστημα-χωρο του, απο εναν προενισχυτη, τιθενται στην κριση του, στην τσεπη του και στο επιπεδο του συστηματος του, και αναλογα αξιολογει την χρηματικη διαφορα την οποια καλειται να δωσει για να τα αποκτησει.
 
Last edited:



rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.155
Reaction score
93.265
τα παιδακια εχνε ξεφυγει τελειως λεμεεεε.......
View attachment 43934

και το κουιζ της ημερας......ποιος ειναι ο κυριουλης που δεν φαινεται στην φωτο?????
Ευκολάκι... Αδυνάτισε εσχάτως, και επίσης εσχάτως πήρε το ΗΤ στα σοβαρά (επιτέλους)...:whistling:
 



Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
ωραια τα ντουμανια υγρων αλλα για ηχητικα ντουμανια δεν μας ειπες μασελά.....:)

για λεγε τρελοκορινθια.....
μη φοβου ....ο S δεν μασαει και να πεις οτι δεν ακουγεται το συστημα του.:dance:
 

Μηνύματα
1.641
Reaction score
139
Βλάση πέρναγα τυχαία και σε είδα,αφού προχτές είδα τον "πιστοποιημένο" και δεν μου είπε τίποτα.Για όλους έχει "κάτι" να πει εκτός απο 'σένα.Τόσο πολύ σε φοβάται; :D
Όπως και να'χει να είσαι καλά φίλε και καλές ακροάσεις.Καλορίζικο!!!

Έχω μόνο δύο ερωτήσεις/απορίες.
1) Οι λάμπες του τελικού είναι βιδωτές ή μπαγιονέτ;
και
2) Εχεις βάλει τεχνιτή ομίχλη που ενεργοποιήται με την Αλεξίου ή έχεις στοκάρει καπνογόνα;
 


vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
θελει δουλιτσα .....ισως ο συγκεκριμενος προ να θελει αλλον τελικο για να παιξει καλλιτερα...τι να πω ...
περιμενα οτι τα συγκεκριμενα ηχεια θα ειναι ποιο ευκολα στο στησιμο.....εκανα λαθος....λιγο ποιο μπροστα πηγαινα και το κεντρο πηγαινε λιγο ποιο αριστερα...κουφο πολυ αυτο γιατι πηγαινες λιγο ποιο πισω και ηταν ακριβως στην μεση το ρημαδι!!

Δεν το ακουσα με τον προιγουμενο συνδυασμο μηχανων αλλαγιατι ειμαι σιγουρος οτι θα επαιζε ποιο ισσοροπημενα....μπαααααα ειμαι σιγουρος τελικα τωρα που το σκεφτομαι!!!!

Σιγουρα τα αξεσουαρ,διαχυτες ,bass traps εχουν παιξει σοβαρο ρολο στην καλλιτερη εστιαση ,τον συγκεκριμενο ηχο στον χωρο.....ομως για το ψαξιμο του Βλασαρα πλεον πρεπει να πεσει σε συσκευες και οχι στον χωρο.....

το ματσαρισμα δεν ειναι ποτε ευκολο να γινει αφηστε που θεωρω δυσκολο να δενει σωστα μια συσκευη προ-ντακ με δικη του προενισχυση δηλαδη, οπου ειναι καρφωμενη επανω σε εναν αλλο στερεο προ ακομα και αν απενεργοποιουμε τον προ της προ-ντακ συσκευης!

Ενω σκετος κονβερτορας επανω σε προ θεωρω οτι κουμπωνει και δενει ποιο αρτια .....

θελει δουλιτσα.......δυστυχως και λεω δυστυχως γιατι δεν ειναι εποχες για δοκιμες και λανθασμενες η βιαστικες αγορες,,,,,,αι στα διαλα πια για κριση!@!!!!!
 

Μηνύματα
22.267
Reaction score
15.542
Σιγουρα τα αξεσουαρ,διαχυτες ,bass traps εχουν παιξει σοβαρο ρολο στην καλλιτερη εστιαση ,τον συγκεκριμενο ηχο στον χωρο.....ομως για το ψαξιμο του Βλασαρα πλεον πρεπει να πεσει σε συσκευες και οχι στον χωρο.....
ειναι λαθος να ασχοληθει με συσκευες.....

εχει μεγαλες ανομοιομορφιες σε db στις συχνοτητες και καμια συσκευη δεν μπορει να το φτιαξει αυτο ...οποτε οτι συσκευη να βαλει θα ακουει αρεςμαρες κουκουναρες.....

πρεπει να ασχοληθει με τον χωρο ωστε να εχει καλυτερη καμπυλη και μετα να παει σε συσκευες που θα του δωσουν αυτο που ζηταει.....τοτε και μονο τοτε θα διακρινει τι παιζει καλυτερα και αν αξιζει τιμη/αποδοση ωστε να κανει κινηση αγορας.....

σε χωρους σαν του S ειναι απλα τα πραγματα....
 


VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Να πω και εγω κατι, το συστημα εχει στηθει προχειρα με δανεικα μηχανηματα, κυριως γιατι μας ελειψε η παρεα και οι φασεις που εχουμε κανει σπιτι μου. Το στησιμο του χωρου κρατησε σχεδον 3,5 χρονια για λογους που μπορειτε να καταλαβετε. Δεν ειμαι σε φαση να στησω συστημα ακομα απο πολλες αποψεις. Οποτε ακομη δεν εχει νοημα να λεμε αν παιζω καλα η αν εχω προβληματα. Οταν ολοκληρωθει η διαδικασια με τον τον χωρο και στησω και μηχανακια, θα εχουμε να λεμε. Μεχρι τοτε θα περναμε καλα ακουγοντας και απο ραδιοφωνο .
 

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Μηνύματα
5.678
Reaction score
2.726
Να πω και εγω κατι, το συστημα εχει στηθει προχειρα με δανεικα μηχανηματα, κυριως γιατι μας ελειψε η παρεα και οι φασεις που εχουμε κανει σπιτι μου......Μεχρι τοτε θα περναμε καλα ακουγοντας και απο ραδιοφωνο .
Τα συστηματα, τα μαραφετια, το hifi γενικοτερα, αποτελει αφορμη, και οπως εγω το αισθανομαι, αυτη η παρεα πλεον δεν χρειαζεται αφορμες για να υπαρχει και να μαζευεται, αλλα εχει ουσιαστικο λογο υπαρξης. Δε χρειαζεται ουτε dedicated rooms, ουτε μικροφωνα και καμπυλες, ουτε μηχανακια και λοιπα βοηθηματα για να γουσταρεις. Ηρθαν τα παιδια απ την Κορινθο προχτες, και γουσταραμε χωρις καμια προσπαθεια, ας ειναι καλα η χημεια. Συμφωνω 100% ψηλε μου.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.359
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top