Φακός Nikon 70 - 300 VR

I

iMAX 3D

Guest
Φακός Nikon 18 - 200 VR, με μεγάλο zoom, ελαφρώς μεταχειρισμένος, σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του, μόνο 400 ευρώ.

Nikon AF-S 70-300mm f/4.5-5.6 G VR


Ο AF-S VR 70-300 f/4,5-5,6G IF-ED είναι ένας υπερ-τηλεφακός zoom υψηλής απόδοσης, που έχει σχεδιαστεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών ψηφιακών SLR και SLR φορμά 35mm. Προσφέρει zoom 4,3x με εύρος 70-300mm (105-450mm σε DX Nikon D-SLR) και διαθέτει γυάλινα στοιχεία ED (πολύ χαμηλής διασποράς), που εξασφαλίζουν κορυφαία οπτική απόδοση. Αυτός ο φακός ενσωματώνει το σύστημα απόσβεσης κραδασμών δεύτερης γενιάς της Nikon (VR II), που επιτρέπει ευέλικτη φωτογράφηση στο χέρι, σταθεροποιώντας την εικόνα στον ισοδύναμο βαθμό της χρήσης μιας ταχύτητας κλείστρου που είναι τέσσερα στοπ ταχύτερη, σε σύγκριση με ένα συμβατικό φακό (όπως καθορίζεται από τη δοκιμή απόδοσης της Nikon). Ο αθόρυβος μηχανισμός (SWM) και η εσωτερική εστίαση (IF) εξασφαλίζουν γρήγορη και αθόρυβη εστίαση, ενώ το στρογγυλεμένο διάφραγμα εννέα λεπίδων κάνει τα στοιχεία εκτός εστίασης να συνδυάζονται ομαλά, προκειμένου να παραγάγουν αρμονικά φόντα φυσικής όψης.




    • Ζoom 4,3x υψηλής ισχύος με εύρος 70-300mm. Ισοδύναμο με 105-450mm, όταν χρησιμοποιείται με μηχανή D-SLR φορμά DX.
    • Ο αθόρυβος μηχανισμός (SWM) επιτρέπει τη γρήγορη αυτόματη εστίαση με γρήγορη και εύκολη εναλλαγή μεταξύ αυτόματης εστίασης και χειροκίνητης λειτουργίας.
    • Ο σχεδιασμός IF (εσωτερική εστίαση) για σταθερό μήκος φακού και μη περιστροφικό μπροστινό στοιχείο παρέχει τη δυνατότητα χρήσης κυκλικών φίλτρων πόλωσης και εξαρτημάτων φλας που τοποθετούνται στο φακό.
    • Το VR II προσφέρει την ισοδύναμη σταθερότητα μιας ταχύτητας κλείστρου που είναι 4 στοπ ταχύτερη (όπως καθορίζεται από τη δοκιμή απόδοσης της Nikon). Η κανονική λειτουργία αντισταθμίζει τους κραδασμούς από το κράτημα στο χέρι και η ενεργή λειτουργία μειώνει τους κραδασμούς μηχανικής αιτίας.
    • Δύο γυάλινα στοιχεία ED ελαχιστοποιούν τη χρωματική απόκλιση σε όλο το εύρος zoom, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή ανάλυση και αντίθεση.
    • Επιλογές εστίασης - Αυτόματη με προτεραιότητα χειροκίνητης λειτουργίας και Χειροκίνητη μόνο.
    • Το στρογγυλό διάφραγμα εννέα λεπίδων κάνει τα στοιχεία που βρίσκονται εκτός εστίασης να αναμειγνύονται μεταξύ τους αρμονικά, για φόντο με φυσική όψη.
    • Μέγεθος εξαρτήματος φίλτρου διαμέτρου 67mm (μη περιστροφικό).
 
Last edited by a moderator:


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.494
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top