CES 2015:Ζήτω η...επόμενη ημέρα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Επόμενη σελίδα...


Η τεχνοτροπία Exakt υλοποιημένη από τη γνωστή Linn παραμετροποιεί πλήρως την απόδοση ενεργών ηχείων της ως προς την ακουστική συμπεριφορά δεδομένου δωματίου (λαμβάνεται υπόψιν μέχρι και η σύσταση των τοιχωμάτων) και θέση των ηχείων εντός αυτού.Η επεξεργασία των δεδομένων επιτελείται με διαδικτυακό δίαυλο.Στη CES 2015 παρουσιάστηκαν ο επεξεργαστής/πηγή Exactbox με τα ενεργά ηχεία Akudorik.



Σημεία των καιρών:Η Linn δεν εξέθεσε πικάπ.



Ο ψηφιακός επεξεργαστής Bacch-SP 3D επενεργεί τόσο σε διωτικές όσο και σε συμβατικές ηχογραφήσεις,επιτυγχάνοντας σημαντική ταπείνωση-κατά 32 dB- στο βαθμό διωτικής αλληλοεπικάλυψης για τα σήματα που προέρχονται από το αριστερό και δεξί ηχείο αντίστοιχα.

Παραμετροποιούνται καταρχάς τα ίδια τα ανατομικά χαρακτηριστικά ως προς το ακουστικό σύστημα συγκεκριμένου ακροατή κι εφαρμόζονται κατόπιν τα κατάλληλα ψηφιακά φίλτρα.Προβλέπονται αλγόριθμοι και για διαφορετικές θέσεις εντός του χώρου ακρόασης.Το σύστημα χρησιμοποιεί επιπλέον υπέρυθρες κάμερες,ούτως ώστε ν'ανιχνεύει ανα πάσα στιγμή τη θέση του ακροατή μέσα στο δωμάτιο και να εφαρμόζει αυτομάτως τις απαραίτητες διορθώσεις στην απόκριση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο.

Αποτέλεσμα : αδιάκοπη αντίληψη αποσαφηνισμένης ηχητικής σκηνής,αρμονικών,δυναμικών αντιθέσεων και των περιβόητων ΄΄αέρα΄΄ και ΄΄σωμάτων΄΄ έστω και αν ο ακροατής μετακινείται διαρκώς εντός του δωματίου.Μοιάζει σα να περιβάλλεται από μία ιδιαίτερη για εκείνον ηχόσφαιρα.

Το σύστημα επίδειξης στη CES 2015 περιελάμβανε τα γνωστά KEF LS50 συνοδευμένα από υποβαθύφωνη μονάδα.Το υψηλό τωρινό του κόστος (54000 $) αναμένεται να μειωθεί σε προσιτά για όλους επίπεδα άμα εξελιχθούν οι πατέντες-ή παραλλαγές αυτών- από μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών.The Future is...Minority Report.

http://www.audiostream.com/content/bacch-3d-sound

TAD Compact Evolution 1 (24000 $ + 2000 $ οι βάσεις)


Ομοκεντρική μονάδα μεσαίων-υψηλών,tweeter βηρυλλίου και μικρή μονάδα χαμηλών.Χαραμάδες στην αλουμινένια επένδυση συγκοινωνούν με...κουφάλες εγκατεστημένες ανάμεσα στην επένδυση και τα ξύλινα πλευρικά τοιχώματα της καμπίνας,περιορίζοντας-όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής- στάσιμα κύματα και ανεπιθύμητους συντονισμούς της καμπίνας.

Γένεση ενός νέου...΄΄ανδρικού κοσμήματος΄΄.
 
Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Μηνύματα
17.160
Reaction score
12.839
Μια γενική παρατήρηση .
Πολλά δεν χρειάζεται να παίζουν .Τα βάζεις για decor
Και τα πλερώνεις χρυσάφι βέβαια
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Tannoy Canterbury - Cary


Wilson Sabrina


Το ματ των 400 δολλαρίων...


Ένα Nola χωρίς...όλα τα tweeter,που έχουν γίνει συνθετικά στην ονομασία.Σαν ονόματα ισπανών γαλαζοαίματων.


Ολοκληρωμένοι ενισχυτές από την Pass Labs


Magico οδηγούμενα από ολοκληρψμένο της Hegel
 



Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Her master's voice...


Dared MARS λυχνιακός ψηφιοαναλογικός μετατροπέας - ενισχυτής


Raidho X-3


Genesis G-Force οδηγούμενα από ομόσταυλα class-D ενισχυτικά


Καλώδιο ρεύματος με τιμή 14500 $ το 1,5 μέτρο...


Hegel HD12 (1400 $) ψηφιοαναλογικός μετατροπέας-προενισχυτής-ενισχυτής ακουστικών.Θα προξενούσε έκπληξη εάν μία συσκευή αυτής της εταιρείας δεν μπορούσε να οδηγήσει επαρκώς...


Ολοκληρωμένος ενισχυτής Mark Levinson No.585


Το...προσιτό ηχείο της YG Acoustics Carmel2 (24500 $) οδηγούμενο από τα γνωστά ενισχυτικά D'Agostino
 






Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Θέλουμε και άλλο...:hi:
Η απάντηση στο κουίζ της προηγούμενης σελίδας : αποσβεστικά κραδασμών με μοντέλο προβλεπόμενο μέχρι και για Apple Tablet...


Isotek Mosaic Genesis (11,995 $) : Απομονωτής-Σταθεροποιητής-Φίλτρο-Γεννήτρια καθαρού ημιτόνου.


Όσο το μέγεθος μικραίνει,η τιμή μεγαλώνει (850 -> 2800 $)...


Burson Conductor Virtuoso προενισχυτής-ψηφιοαναλογικός μετατροπέας-ενισχυτής ακουστικών


Peachtree Shift DAC-ενισχυτής ακουστικών.Επένδυση δέρματος στην ειδική θήκη προσάρτησης στο κινητό.


Cary Audio TL-300d λυχνιακός προενισχυτής-DAC- διαδικτυακός αναπαραγωγός.Τιμή μετάξύ 8-9000 $


Boulder 2120 DAC/διαδικτυακός αναπαραγωγός


Sony NW ZX-2 ... Netman. DSD,24/192,128 GB μνήμης και προαιρετικό σύστημα αυτόματης παύσης κατά την αναπαραγωγή αρχείων της...Κραλονταϊάνας.;)
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Χρηματιστηριακό σύστημα:
Ηχεία Magico Q7 (185000 $) + QSub 18 (2 18ιντσες μονάδες,ενισχυτής 6000 Watt - 36000 $)
Τελικοί Soulution 701 monoblocks (150000 $)
DAC Berkeley Audio Reference (16000 $)
Προενισχυτής Soulution 720
Server Baetis Audio
Vovox καλωδίωση
Magico MRack (50000 $ - δεν έχει γίνει λάθος στα...μηδενικά)
και μοκέτα αγνώστου προελεύσεως.
Οι μποτιές προκαλούσαν αυξομειώσεις στη λάμψη των φωτιστικών...


Rockport Cygnus (62500 $) - Dan D'agostino Momentum monoblocks (55000 $) - dCS Vivaldi


Η νέα προσιτή σειρά Sigma από την Classe


Rotel...Olympic Games: Προενισχυτής/DAC RC-1590 (1749 $).Διαθέτει υποδοχές USB από...πίσω και από μπρος(συσκευές ios),αισθητήρα Bluetooth,ξεχωριστούς και απομονωμένους μετασχηματιστές για ωηφιακά και αναλογικά κυκλώματα,εισόδους κι εξόδους XLR,όχι όμως πλήρως διαφορικά κυκλώματα.
Tελικός RB-1590 (2999 $) ισχύος 2 Χ 380 Watt σε φορτίο 8 Ohm.


Cambridge Audio 851N προενισχυτής/ψηφιοαναλογικός μετατροπέας/διαδικτυακός αναπαραγωγός.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Ενδιαφέρον έκθεμα: Mola Mola Makua (13450 $) προενισχυτής/ψηφιοαναλογικός μετατροπέας.
Οι περιεχόμενες εντός του τοπολογίες είναι υλοποιημένες εξολοκλήρου με διακριτά στοιχεία,ακόμα και στον κλάδο του DAC (δεν περιλαμβάνει ολοκληρωμένα τσιπ από γνωστές...΄΄ύποπτες΄΄ εταιρείες).

Κατά την περιγραφή του Bruno Putzeys,το σήμα στην είσοδο υποβάλλεται σε αυξητική δειγματοληψία,μετατρεπόμενο κατόπιν σε PWM με παράλληλη διαμόρφωση ψηφιακού θορύβου.Η μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό επιτελείται μέσω DAC εχόντων φίλτρα Πεπερασμένης Κρουστικής Απόκρισης(FIR) σε 32 στάδια κι ένα μονό στάδιο με φιλτράρισμα 4ης τάξης για την αναγωγή του ρεύματος σε τάση στο αναλογικό πεδίο,με ταυτόχρονη απόρριψη των παρασιτικών συχνοτικών συνιστωσών.Ο σχεδιαστής ανακοινώνει σηματοθορυβικό λόγο με πραγματική τιμή τάξης 140 dB.



Mola Mola - Vivid Audio




Vivid Audio - Luxman



 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
ξέχασες την snake cables.....:p :laugh:
Και τον....΄΄Πύργο της Κολάσεως΄΄ επίσης...:focus:

Έτερο απονεμηθέν αστέρι της έκθεσης:Ολοκληρωμένος ενισχυτής Dan D'Agostino MLife (48000 $).Ισχύς 2 Χ 200 Watt επί φορτίου 8 Ohm.Τα τροφοδοτικά κυκλώματα εγκλεισμένα σε δικό τους αλουμινένιο θάλαμο στο εσωτερικό.Ενσωματωμένα Bluetooth,Airplay & DLNA,διαδικτυακός αναπαραγωγός συμβατός με ραδιοφωνικούς σταθμούς VTuner και αρχεία έως 24/192.Δεν παρασκευάζει πρωινό γεύμα,ούτε και λαμβάνει υπόψιν τη διάθεση του ιδιοκτήτη...



Ενισχυτές δικάναλοι και τρικάναλοι για εφαρμογή σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου


Μία από τις υπολειπόμενες υπηρεσίες του MLife παρέχεται χάρη σε άλλο΄΄αστέρι΄΄ της εκθέσεως :
Bang & Olufsen Beosound Moment (2195 Euro)
δικτυακός αναπαραγωγός/...προαγωγός και σύστημα διανομής μουσικής σε πολλαπλούς χώρους.Διαθέτει αποσπώμενο πίνακα ελέγχου διπλής όψης.






Ιδιαίτερο γνώρισμα του συστήματος,ο αποκαλούμενος "Τροχός της Διάθεσης" : ο επεξεργαστής ταξινομεί το σύνολο των αποθηκευμένων κομματιών και δικτυακών αγαπημένων με κριτήριο την ψυχολογική διάθεση προς την οποία αυτά συναρτώνται.Μέσω του περιστροφικού επιλογέα στην οθόνη αφής ο χρήστης δύναται να ορίσει τη διάθεση της επιλογής του σε δεδομένο χρονικό διάστημα.Εναλλακτικά,μπορεί ν'αφήσει τη συσκευή να επιλέξει η ίδια νέα κομμάτια προς μεταφόρτωση.

Εξετάζοντας επιπλέον παραμέτρους όπως ακροαματικές συνήθειες σε βάθος χρόνου,ώρα και ημέρα,η δυνατότητα Pattern Play προτείνει αυτομάτως λίστα κομματιών προς αναπαραγωγή,κατά την ενεργοποίηση με απλό άγγιγμα της ξύλινης επιφάνειας...Δεν ξέρω για τον ΄΄μεγάλο΄΄,αλλά ο ΄΄μικρός αδελφός΄΄ είναι εδώ...:D

 
Last edited:


Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.052
Reaction score
20.465


Στην εποχή που οι οθόνες touch μοντάρονται ακόμη και σε τάμπλετ των 50 ευρώ, αλουμινοχοντροκοπιά για αγράμματους φραγκάτους εβδομηνταφευγάτους, με πλήκτρα ένθεν και ένθεν της έγχρωμης οθόνης, όπως τα ATM.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
...αλουμινοχοντροκοπιά για αγράμματους φραγκάτους εβδομηνταφευγάτους, με πλήκτρα ένθεν και ένθεν της έγχρωμης οθόνης, όπως τα ATM.
Βίοι παράλληλοι : η δικτατορία του χαϊενδισμού εξελίχθηκε από την κατασκευή σαν tank,στο χειρισμό σαν τερματικό...bank.:sneaky:

Ηχεία Zellaton - ενισχυτικά CH Precision
Βινυλιακός αναπαραγωγός Sperling (όνομα σπουργίτη και θωριά χύτρας,με τον ξύλινο βραχίονα να θυμίζει περισσότερο χερούλι παρά...βέργα).
Καλώδια και διανομείς τροφοδοσίας από τη Schnerzinger (καμία σχέση με...Pussycat Dolls) και παθητικά υλικά από τη Duelund Coherent (μεγαλύτερη ΄΄μούρη΄΄ στους κύκλους του χαϊενδικού υποκόσμου από την ονομαστή Mundorf)








Το αξιοσημείωτο στην εν λόγω παρουσίαση,ήταν ότι οι μετρητές ισχύος στην πρόσοψη των τελικών έδειχναν ότι ακόμα και σε μέση στάθμη συνεχούς αναπαραγωγής που κατανάλωνε ολίγα Watt ισχύος,οι στιγμιαίες κορυφώσεις του προγράμματος απαιτούσαν εκατοντάδες Watt.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.394
Members
37.893
Νεότερο μέλος
tassos249
Top