Πρόβλημα με camera iPhone 5

Μηνύματα
16
Reaction score
2
Πριν από 2-3 μέρες παρατήρησα ότι υπάρχει μια ανεξήγητη θολούρα στις φωτογραφίες. Όπως κοιτάω την κάμερα μου φαίνεται πως υπάρχει ένα πολύ μικρό σημαδάκι στο εσωτερικό του τζαμιού.
Το θέμα είναι ότι έχοντας πάρει σε 3 διαφορετικά καταστήματα μου είπαν 3 διαφορετικά πράγματα.
Ο Γερμανός είπε ότι δεν το ανοίγουν αυτοί και ότι αν πάει στην apple για να το ανοίξουν είναι ελάχιστη χρέωση 160 ευρώ ότι και να έχει (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα).
Το κατάστημα που υπάρχει στην επίσημη σελίδα της apple στο χαλάνδρι είπε οτι γίνεται αντικατάσταση της συσκευής με κόστος 290 ευρώ.
Το κατάστημα που έχει η apple στη θεσσαλονίκη είπε ότι ακόμα και για αντικατάσταση της κάμερας η τιμή είναι στα 60 ευρώ.

Προφανώς το κινητό είναι εκτός εγγύησης.
Οπότε που να το πάω για να το κοιτάξουν χωρίς να μου λέει ο καθένας ότι θέλει?
Λύνεται αυτό το πρόβλημα εύκολα?
Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφία τραβηγμένη από το κινητό για να φανεί η θολούρα.
Ευχαριστώ
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.278
Reaction score
93.717
Θα πήγαινα στην τρίτη επιλογή. Απ' όσο γνωρίζω οι συσκευές αντικατάστασης είναι refurbished και 9 στις 10 φορές βγάζουν άλλο πρόβλημα.
 

Μηνύματα
16
Reaction score
2
Αρχικά θέλω να το πάω κάπου να δουν το πρόβλημα και να μου προτείνουν κάποιες λύσεις. Οι λύσεις που μου πρότεινε το κάθε κατάστημα και έχω πει παραπάνω αναιρούν η μία την άλλη καθώς ο καθένας μου έλεγε ότι αυτό που μου έλεγαν οι άλλοι δεν γίνεται.
Οπότε ρωτώ αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο κατάστημα επίσημο ή μη στην Αθήνα (κυρίως από προσωπική εμπειρία) που να μην λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να δω και εγώ μετά ανάλογα με τις επιλογές που έχω τι να κάνω.
 


Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.865.516
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top