Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Μηνύματα
7
Reaction score
0
καλησπερα.
εχω ενα cloud ibox.
ποιο image προτεινεται για να βλεπω και xbmc?
ευχαριστω πολυ
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
σημερα στα καλα καθουμενα εσβησαν ολα τα φωτακια και δεν ανοιγε ο δεκτης (icloud) μετα πολλα εβγαλα - εβαλα το τροφοδοτικο αναψε μονημα ενα κοκκινο λαμπακι... λεω τι επαθε στα καλα καθουμενα... μετα πολλα ειδα οτι εφταιγε το τροοδοτικο του 12V 3A και το δοκιμασα βαζοντας σπο ενα dreambox 500s 12V 2A και το αφησα ετσι... λετε να παθει τιποτα που ειναι 3Α ο κακονικος και 2Α αυτος που το εβαλα τωρα για να παιζει και πρεπει να αγορασω αμεσα ενα καινουριο ?η κανω την δουλεια μου με αυτον που ειναι 2Α?
στον θεωρητικα χαλασμενο μετρησα την εξοδο και δινει κανονικα 12.23V τι μπορει αλλο να φταιει να το κοιταξω?
ευχαριστω

καλησπέρα. Και σε εμένα έγινε το ίδιο ξαφνικά. Εκεί που έπαιζε έβγαλε μια πράσινη οθόνη και μετά μόνιμο κόκκινο λαμπακι. Τον έχω μόνο 4 μέρες. Πως το αντιμετώπισες?
 


Μηνύματα
5
Reaction score
0
πρόβλημα με cloud ibox
γεια να είμαι ποιο σωστός για παράδειγμα έκανα τώρα πάλι "φλασαρισμα" άνοιξε έκανα search τους δορυφόρους μου όλα ok μετά μόλις έκανα μια επανακίνηση ενώ άνοιξε το μηχάνημα dld δουλεύει κανονικά δεν έχει εικόνα δεν μου δείχνει tpt τον κλείνω τον αφήνω λίγο ανοίγει και ξανά κολλάει μετά και άντε πάλι τα ίδια δεν μου το είχε κάνει ποτε ξανά στο παρελθόν πρώτη φορα μου το κάνει
 

Μηνύματα
5
Reaction score
0
για να εξηγήσω τι έχει γίνει μέσα έχω image pli 4 κάποια στιγμή λοιπόν εκεί που όλα ήταν καλά κολλάει το μηχάνημα και δεν έκανε tpt πάω λοιπόν να του κάνω μια επανεκκίνηση και από τότε νεκρά άναβε το μηχάνημα έπαιρνε ip αλλά από εικόνα tpt.είπα να τον αφήσω λίγο κλειστό να κρυώσει και να τον ξανά ανάψω και όπως και έκανα μετά λοιπόν από κανένα μισάωρο κλειστό τον ανοίγω ανοίγει κανονικά το pli μπαίνει μέσα και μετά πάλι κολλάει τον ξανά κλείνω τον ανοίγω και πάλι tpt από εικόνα.σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει το image αν και το είχα βάλει από την πρώτη στιγμή που τον πήρα είπα όμως ας κάνω μια προσπάθεια και του ξανά πέρασα το pli πάλι νεκρά του πέρασα bh αλλά tpt και πάλι μήπως ξέρει κάποιος τι μπορεί να πεζή?
 





Μηνύματα
1
Reaction score
0
καλημερα σε ολους καινουριος εδω με τα δορυφορικα κολπα.
θα ηθελα να μαθω πως μπορω να αντιγραψω τα αρχεια μου μεσα απο το cloud ibox στο pc μου...
γινετε μεσω filezilla? αν ναι σε συγκεκριμενα αρχεια μου βγαζει μηνυμα 550 failed to open file Κρίσιμο σφάλμα μεταφοράς αρχείου... τι ειναι αυτο?
 

Μηνύματα
14
Reaction score
0
Παιδια επιδει σκοπευω να παρω εναν τετοι δεκτι , μπορει καποιος να μου προτεινει ποιον να παρω ,ειμαι μεταξυ cloud ibox 3 kai cloud ibox4
 


Μηνύματα
14
Reaction score
0
Επειδη στους δεκτες μετραει πολυ η υποστηριξη και το firmware κοιτα για τον Vu+ Zero
VU+ZERO,ειναι πολυ καλος σαν δεκτις απλα δεν ξερω αν υποστηρηζει MPG4 τωρα που τα περισσοτερα καναλια δορυφορικα εννοω εχουν γινει MPG4, την ειχα βολεψει μια χαρα με το Κινεζακι μου (Dreambox 500s)
 



Μηνύματα
2.883
Reaction score
114
Οταν λες mpeg-4 δεν εννοεις επιγειο tuner φανταζομαι για τα ιδιωτικα καναλια ?
Τετοιο δεν εχει αλλα μπορεις να προσθεσεις με ενα εξωτερικο usb.
Το tuner του ειναι για δορυφορικα dvb-s/dvb-s2 , mpeg-2/mpeg-4 καναλια.
Φτηνος ειναι και σιγουρα καλυτερος απο αυτους τους κλωνους.
 

Μηνύματα
14
Reaction score
0
Ναι αυτο ηθελα να μαθω φιλε μου ΤΖΟΝ, τελος θα παρω το VU+ZERO,
Jonny78 ,EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ , για την προταση, αλλιως θα ειχα παρει Icloud box.
 

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Γεια σας παιδια , μολις πηρα cloud ibox 2 , εκανα το λαθος να τον κανω update και τωρα δεν κανει τιποτα απολυτως, μονο μαυρη οθονη....εβαλα με στικακι ένα αρχειο openpli 4 αλλα και παλι τιποτα, όλα μαυρα....γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω...?
 




Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.323
Μηνύματα
2.858.541
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top