Gefen wireless for HDMI. Το ασύρματο HDMI είναι εδώ…

Μηνύματα
3.344
Reaction score
1
Απάντηση: Re: Gefen wireless for HDMI. Το ασύρματο HDMI είναι εδώ…

Σ' ευχαριστώ πολύ ,όταν λες οτι έχει μία είσοδο εννοείς οτι επειδή και το PS3 έχει μια θύρα hdmi δεν θα μπορώ ταυτόχρονα να βλέπω στην tv? και θα πρέπει να αλλάζω συνέχεια τα καλώδια?
Αν θέλεις το Playstation 3 να είναι συνδεδεμένο ταυτόχρονα μέσω της θύρας HDMI, ενσύρματα με τη τηλεόραση και ασύρματα με τον προβολέα, τότε όπως πολύ σωστά σου είπε ο "Ασυγχώρητος", :137: χρειάζεσαι ένα HDMI splitter, τον οποίο θα παρεμβάλλεις φυσικά πριν από τον πομπό του Gefen.

Αν θέλεις να συνδέσεις ασύρματα με τον προβολέα πολλαπλές πηγές, όπως δορυφορικό δέκτη, dvd recorder κτλ., τότε θα χρειαζόσουν και έναν HDMI switcher, στον οποίο θα συνέδεες όλες τις πηγές σου, και την έξοδό του θα την συνέδεες στην είσοδο του δέκτη του Gefen.

Αλλά τα πράγματα μπλέκονται πολύ. :121: Όλα τα παραπάνω, τόσο με HDMI switcher όσο και με HDMI splitter, δεν έχουν δοκιμαστεί για να διαπιστωθεί ότι δουλεύουν απροβλημάτιστα με την ευρωπαϊκή έκδοση του Gefen Wireless for HDMI.

Συνεννοήσου με τον Σκαφάτο στη PSA. Έχει και HDMI splitter διαθέσιμο, όσο και HDMI switcher μέσω του Pioneer AV ενισχυτή της PSA. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δοκιμές για το αν υπάρχει απροβλημάτιστο ασύρματο κλείδωμα μέσω του Gefen. :126:
 

Μηνύματα
3
Reaction score
0
καλησπερα..εγω θελω την εικονα της δορυφορικης να την εχω και σε αλλο δωματιο τ σπιτιου..υπαρχει καποια λυση?ειχα διαβασει για το slingbox αλλα επειδη στην ελλαδα ειμαστε πολυ πισω στισ ταχυτητες το φοβαμαι!εχετε να μου προτεινετε κατι?
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.115
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top