Ψάχνω toshiba sy-330 pro

Μηνύματα
380
Reaction score
330
Αναζητώ toshiba sy-330 σε άριστη εξωτερική εμφάνιση και χωρίς εσωτερικές επεμβάσεις ( αυτές θα τις κάνω εγώ ) σε λογική τιμή μια που δεν είναι και το διαμάντι του HiFi ( ούτε λόγος για Hi Ehd ) . Τον αναζητώ γιατί μου αρέσει η φάτσα του και όχι τα σπλάχνα του ( έχω μια αδυναμία στο ασημί χρωματάκι ) . Επίσης μπορώ αντι χρημάτων να προσφέρω σειρά από λάμπες τύπου 12au7,12at7,12ax7,el84 και βλέπουμε . Άμα έχει ξεμείνει σε κανέναν ας στείλει μια απάντηση να επικοινωνίσουμε .Ευχαριστώ !!!!
 



Μηνύματα
380
Reaction score
330
Το έχω υποψι μου ευχαριστώ . Μόνο που ο συγκριμένος αντι να κατεβάζει την τιμή όσο πάει την ανεβάζει . Είπαμε να πληρώσουμε μιά φάτσα λόγω νοσταλγίας ( άθλιο phono και μέτρια tone control ) αλλά όχι και να πάμε και στα όρια της κοροιδίας . Τέλος πάντων ο καθένας όπως το βλέπει . Πάντως να ευχαριστήσω για άλλη μιά φορά για το ενδιαφέρον !!!!! Να είσαι καλά .
 


Μηνύματα
380
Reaction score
330
Ευχαριστώ . Τον παρακολουθώ και περιμένω να ωριμάσει ...........Απλά προτιμώ από κανένα παιδί από το forum έστω και με βλάβη ( με ενδιαφέρει η φατσούλα του και το σασσί του ) μπάς και βγούμε και οι δύο κερδισμένοι . ( ούτως ή άλλως θα φάει μετατροπή κάργα tube phono - πυκνωτές, ic κ.λ. - παραγγελία των γιών μου ) . Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ για την συμπαράσταση !!!!!!!
 

Μηνύματα
564
Reaction score
592
Σου εύχομαι να τον βρεις. Είτε όμως τον βρεις είτε όχι, από εμένα μπορείς να έχεις - δωρεάν - τον τελικό που τον ζευγαρώνει. Τον έχω παροπλισμένο εδώ και καιρό καθότι κάνει κάτι γρατσουνίσματα, αλλά εσύ που γνωρίζεις από τεχνικά ίσως μπορέσεις να τον φτιάξεις. Αν σε ενδιαφέρει, δικός σου μετά χαράς.
 

Μηνύματα
380
Reaction score
330
Πραγματικά με έχει συγκινίσει το ενδιαφέρον σας ( το εννοώ και το αποδείξατε με τις συμβουλές σας ). Επίσης η προσφορά του dimmas δεν μπορώ να την περιγράψω . Βεβαίως και με ενδιαφέρει ο τελικός είτε με κάποιο αντίτιμο ή και κάτι άλλο από μέρους μου . Dimmas στείλε αν θέλεις το τηλέφωνό σου σε pm ή θα σου στείλω και εγώ για τα πούμε .
 

Μηνύματα
564
Reaction score
592
Ώπα! Αναγκαία διευκρίνηση: Μετά από επιτόπιο έλεγχο απεδείχθη ότι ο περί ου ο λόγος τελικός δεν είναι ο 330, όπως νόμιζα, αλλά ο 335. Εννοείται βέβαια ότι η πρόταση συνεχίζει να ισχύει. Στη διάθεσή σου ...και χωρίς αντίτιμο.
Μιλάμε από αύριο και κανονίζουμε.
 

Μηνύματα
380
Reaction score
330
Οκ τα λέμε αυριο μετά τις 2 το μεσημέρι γιατί στην εργασία το κινητό αρνείται την λήψη .
 

Μηνύματα
380
Reaction score
330
Να ευχαριστήσω και από εδώ τον εκλεκτό συνάδελφο dimmas (Δημήτρη ) για την προσφορά του . Ο 335 είναι στον πάγκο και απολαμβάνει την σχετική αγάπη και περιποίηση από τον νέο μπαμπά του.
 

Μηνύματα
564
Reaction score
592
Με την εξυπηρέτηση που προθυμοποιήθηκες να κάνεις, μάλλον τελικά εγώ βγαίνω πιο ωφελημένος, αλλά τέλος πάντων. Είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι θα αξιοποιηθεί όπως του πρέπει. Όσο για τον προενισχυτή θα συνεχίσω να έχω τα μάτια μου ανοικτά και, αν βρω κάτι, θα σε ενημερώσω.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.865.443
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top