WD TV Personal Edition (2014)

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Από το fullhd:http://www.fullhd.gr/home-cinema/players/item/16973-western-digital-wd-tv-personal-edition.html



Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα από την WD. Τελικά αυτά ήρθαν με το TV Personal Edition. Όπως φαίνεται όμως, μόνο νέα δεν είναι...

Ένα νέο media player από την WD θα περιμέναμε να πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί από την έλευση των 4K τηλεοράσεων.

Όπως φαίνεται όμως, η WD, το σκέφτηκε αλλιώς και απλά παρουσίασε μία αναβάθμιση του TV Live, προσθέτοντας λειτουργία Miracast και νέο inteface.

Thats all!!

To TV Personal Edition, όπως ο προκάτοχος του δεν διαθέτει σκληρό δίσκο, ούτε και θύρα USB 3.0 όπως θα περίμενε κανείς, αλλά USB 2.0.

Παίζει αρχεία MKV (H.264, X.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS, MP4, M2TS , JPEG, FLAC, MP3, DTS και Dolby και φέρει Miracast για streaming από συσκευές Android smartphone & tablet.

Διαθέτει Wifi και παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Youtube, Dailymotion,Vimeo, Facebook, Twitter, Spotify, Deezer κ.α.

Σε ότι αφορά στις συνδέσεις διαθέτει έξοδο HDMI, θύρα Ethernet, οπτική έξοδο ήχου και αναλογική έξοδο βίντεο.

Στην πράξη δεν παρέχει τίποτα παραπάνω, αντιθέτως πολλά λιγότερα από ένα ενσωματωμένο media player μίας τηλεόρασης τελευταίας γενιάς.

Τιμή περί τα 90 ευρώ...

WD
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Υπάρχει καινούρια ενημέρωση για το μοντέλο του 2014:

We're pleased to offer the following updates for your WD TV media player. Updating your media player is simple. Just follow the instructions below, grab your remote and enjoy the show!

General information
Subscribers of CinemaNow will no longer be supported on the WD TV Media Player.



What's in this update?
  • Extract the four files (.BI2, .BIN, .VER, and .FFF files) to the root (top level) of a portable USB drive.
  • Connect the USB drive to the WD TV Media Player's USB port.
  • WD TV will automatically detect if there is a new firmware upgrade on the USB drive.
  • Or press HOME on the remote, and then select the Alerts icon from the Home UI.
  • Select the firmware upgrade icon, and then press ENTER.
  • You are prompted to perform the firmware upgrade.
  • Select OK on the firmware update prompt, and then press ENTER. This will restart the system.
  • After restarting, the system automatically enters firmware upgrade mode.
  • Once the update process is completed, the WD TV Media Player will restart again.
  • Once the WD TV Media Player restarts, the new firmware is automatically loaded and the WD TV Media Player is ready for use.
 

Μηνύματα
10.413
Reaction score
4.859
Λεωνιδα, μιας και δειχνεις να κατεχεις το θεμα,κανενα καλο Android box για τηλεοραση που να ειναι ταυτοχρονα και αποδεκτο média player και να εχει προσιτη τιμη υπαρχει;
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Σε προσιτή τιμή υπάρχουν πολλά.Σαν media players όμως δεν είναι και ότι καλύτερο.Ανάλογα και με τις ανάγκες του καθενός βέβαια.Τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να έχει ένα media player Φίλλιπε?
 

Μηνύματα
10.413
Reaction score
4.859
Τα βασικα, να παιζει σωστα ολα τα mkv 720_1080p με ελληνικους εξωτερικους υποτιτλους και τα avi βεβαια. Τα full HD δεν με ενδιαφερουν ουτε εξεζητημενα φορμα ηχου ενω καλο ειναι να μην κολλαει σε λειτουργιες γρηγορης μετακινησης εμπρος. Αυτο που εχω εδω και ενα χρονο κανει νερα σε ζορικες κωδικοποιησεις, ειδικα σ αυτες που κανουν μεγαλυτερη συμπιεση για να μειωσουν τον ογκο του αρχειου
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Τα android players δεν έχουν 1080p/24 ούτε auto frame rate,ενώ και η εικόνα τους δεν είναι και η καλύτερη.Προσωπική μου άποψη βέβαια.
Για φθηνό και αξιόπιστο media player τίποτα καλύτερο από το WD TV που για τα 80-85 ευρώ που κοστίζει,είναι πολύ τίμιο.
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.614
οπως τα λεει ο lesarros, ειναι η πιο προσιτη-ολοκληρωμενη λυση.Σαφως υπαρχουν καλυτερα media players αλλα αγγιζουν τριπλασιo και τετραπλασιο κοστος και παραπανω.Εκει μαλλον ειναι καλυτερα να πας σε ενα laptop με καλη καρτα γραφικων που εκτος των αλλων θα παιξει και τον ρολο του media player.
 
Last edited:

Μηνύματα
10.413
Reaction score
4.859
Επειδη δεν μας παιρνει και για android player και για χωριστο media player ψαχνω να συνδυασω και τα δυο, εστω και με συμβιβασμους. Αλλωστε σε αλλους χωρους ψαχνω το καλυτερο, σ αυτον τον χωρο ψαχνω απλα εναν καλο λογο τιμης προς αποδοση, αλλωστε με την εξελιξη στον κλαδο πιστευω πως θα καλυφτω ευκολα...
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Τελικά αγόρασα ενα WD TV διότι βιαζόμουν και είδα την απάντηση του Λεωνίδα (lessaros) την ώρα που επέστρεψα απο την αγορά :) δεν πειράζει όμως διότι σκέφτομαι να το κρατήσω για την κρεβατοκάμαρα η να να το επιστρέψω πίσω.
Απο USB παίζει τις ταινίες μια χαρά και ο χειρισμός του θα έλεγα οτι είναι αρκετά εύκολος.

Μου ήρθε και η ωραία ιδέα να πάρω ενα WD my cloud 3TB για να αποθηκεύσω ολες τις ταινίες και σειρές εκεί και να μπορώ να πρόσβαση απο Η/Υ, TV κρεβατοκαμαρα , TV Σαλόνι που θα έρθει σε λίγες μέρες.
Πήρα home plag 500 αρια dlink τα σύνδεσα έβαλα και το wd my cloud στο router και θεωρητικά ολα τέλεια, αλλα ελα ντε που μόνο θεωρητικά :(
Το my cloud δεν μπορείς τελικά να το συνδέσεις απευθείας στο PC με USB και να μεταφέρεις ολα τα αρχεία, γίνεται μόνο μέσω δυκτίου με αποτέλεσμα η μεταφορά να είναι πάρα μα πάρα πολύ αργή !!! :(

Το δεύτερο κακό της υπόθεσης είναι οτι ενώ είναι τα αρχεία περασμένα με τους υπότιτλου κανονικά οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται :(
Το ίδιο όταν μπαίνω και απο το WD TV το ίδιο και απευθείας απο την TV.

Υπάρχει κάποια λύση ρε παιδιά η να τα πάω πίσω και να πάρω αλλα πράγματα?
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
από το wd tv δες στις ρυθμίσεις,επέλεξε Greek,Greek (windows),cp1253 ανάλογα πως το έχει.Υποστηρίζει πάντως ελληνικούς υπότιτλους.
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Γεια χαρα.

Θα μπορουσα με καποιον τροπο στις πληροφοριες της ταινιας να βλεπω τα Fps?

Εχει για
filesize
filetype
video_codec
audio_codec
bit_rate
Αλλα fps πουθενα.

Εχω επεξεργαστει καποια xml και εχω αλλαξει μερικα πραγματα, οπως μεγεθος, χρωμα και θεση σε καποιες πληροφοριες (οπως η περιληψη), αλλα εχω αλλαξει και καποια εικονιδια.
Ανοιξα το xml "rv_preview_browse_page" και εκει που λεει
bit_rate το αλλαξα και εγραψα Fps.. framerate κ.α συνδιασμους αλλα δεν εγινε κατι, παρα μονο να μην εμφανιζεται στις πληροφοριες το bit_rate.
Μηπως αν το εγραφα αλλιως να το εβλεπε?

Επειδη εχω καταλαβει οτι τα μοντελα της Wd ειναι στην ιδια λογικη και πανω κανω ειναι σχεδον ιδια, μηπως τo εχει κανει καποιος με αλλο μοντελο?
 


Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.457
Αναπαράγει mkv,mp4,avi τα πάντα και υπό προυποθέσεις m4v,mov,wmv στα πρώτα 2 όχι τόσο αυστηρά,σε wmv θέλει αυστηρές προδιαγραφές.
Οτι πιο τίμιο σε media player μηχανάκι έχω συναντήσει.Το πήρα αρχικά για την κρεβατοκάμαρα την περασμένη εβδομάδα και πλέον σήμερα και για το σαλόνι μου.Φθηνό και εξαιρετικό!;)
 
Last edited:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.609
Μηνύματα
2.867.809
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top