Avengers: Age Of Ultron (2015)

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Hawkeye character poster for Avengers: Age of Ultron debuts









Marvel Studios has released another character poster for the upcoming Avengers: Age of Ultron, this time featuring Jeremy Renner as Hawkeye! Check it out below.




 


loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Avengers assemble! The new trailer for Avengers: Age of Ultron is here!









Following all of the character posters for Earth’s mightiest heroes, Marvel Studios has released the brand-new trailer for Avengers: Age of Ultron which you can watch in the player below.




Το official trailer 4 που μόλις κυκλοφόρησε σήμερα και τα ΣΠΑΕΙ:

 
Last edited:

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Scarlet Witch and Quicksilver character posters for Avengers: Age of Ultron!









Marvel Entertainment (via Yahoo!) has debuted two more character poster for Avengers: Age of Ultron featuring Elizabeth Olsen as Scarlet Witch and Aaron Taylor-Johnson as Quicksilver. Check them out below!









 

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Ultron is unleashed in the latest character poster for Avengers: Age of Ultron









Marvel Studios has debuted the latest character poster for Avengers: Age of Ultron and this time it features none other than Ultron himself! Check it out below!




 

loyis7

Movies
Μηνύματα
5.310
Reaction score
4.142
Behold! The Vision character poster for Avengers: Age of Ultron









Marvel Studios has debuted the latest character poster for Avengers: Age of Ultron and this time it features none other than Paul Bettany as The Vision! Check it out below.




 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
"You know,I totally support your Avenging..."

Ο υπόγειος σαρκασμός με τη φράση που απευθύνει στον Hawkeye η σύζυγός του μπορεί να λειτουργήσει κάλλιστα και ως προς τις κριτικές ενστάσεις που θα εξέφραζε ο μέσος θεατής.

Οι ρομποτικές στρατιές εξωγήινων έχουν τώρα αντικατασταθεί από εξίσου απάνθρωπους αντιπάλους,ελεγχόμενους από μία οντότητα τεχνητής νοημοσύνης,έχουσας προφανώς χαμηλότερο...IQ σε σύγκριση με το γνωστό από έτερο κινηματογραφικό σύμπαν Skynet-εφόσον ο δεύτερος αποφάσισε να καταστρέψει τον κόσμο δίχως χρονοτριβές.Το δε όνομα Ultron-προερχόμενο από τα αυθεντικά comics- παραπέμπει έξω από το χάρτινο σύμπαν σε κάποιο θαυματουργό...καθαριστικό.Η χροιά στη φωνή του James Spader παρέχει τις απαραίτητες δόσεις γοητευτικής ανατριχίλας,ενώ οι ατάκες της μοιάζουν με παρανοϊκό καθρέπτισμα στην ψυχοσύνθεση του Iron Man.

Κατά τη γνώριμη-ή μήπως...παραγνωρισμένη;- συνταγή,βαρυφορτωμένες σκηνές δράσης εναλλάσσονται με διαλείμματα μουδιασμένης άνεσης,τα οποία επιδιώκουν -υποτίθεται- ν'αποδομήσουν τη χάρτινη ηρωική υπόσταση των χαρακτήρων,να τονίσουν τις σκοτεινές ανταύγειές τους και να προβάλλουν ηθικά διλήμματα.Σκηνή δράσης που μοιάζει να εκπληρώνει περισσότερο το ιδεώδες του σκηνοθέτη είναι η μονομαχία του γιγαντορομπότ με τον ευρισκόμενο υπό την επήρρεια παραισθήσεων Hulk.Ο δε Andy Serkis υποδύεται χαρακτήρα που δεν έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τη δράση,ερχόμαστε μεταξύ άλλων σε επαφή με την οικογενειακή θαλπωρή του Hawkeye-ελλείψει άραγε ταινίας αφιερωμένης σε αυτόν;- ενώ το ετερόκλητο ειδύλλιο που πλέκεται μεταξύ Black Widow και Hulk/Bruce Banner παραπέμπει στην Ωραία και το Τέρας,με τους δύο τους να συναγωνίζονται για το ρόλο του...τέρατος.Ο τρόπος που προβάλλεται ο Hawkeye δημιουργεί υπόνοια ότι θα έχανε τη ζωή του,οπότε ο χαμός του Quicksilver στη θέση του πρώτου προξενεί ανάμικτες έως καθόλου εντυπώσεις.Ιδίως από η στιγμή που στο σύμπαν της Marvel διατίθεται κι εξωγήινο DNA με τη βολική ιδιότητα της νεκρανάστασης...

Απολαυστικά ειρωνικές στιγμές παρέχουν οι επικλήσεις για προσοχή στο λεξιλόγιο από το φανταστικό moderator Tony Stark,οι απόπειρες από τα υπόλοιπα μέλη να άρουν το σφυρί του Thor-όπου διατυπώνεται το αίνιγμα κατά πόσον θα λειτουργούσε ένας ανελκυστήρας με αυτό μέσα- οι μετέπειτα υποδείξεις της ενσαρκωθείσας έτερης τεχνητής νοημοσύνης Vision για το άνισο ζύγισμα του σφυριού και φυσικά η ατάκα του "After all,I was born yesterday!".

Καλύτερη μεν ταινία από την πρώτη,αποτυγχάνει δε γι άλλη μία φορά να συστήσει την πολυπόθητη ΄΄ενήλικη παραμυθολογία΄΄.Δίνει την εντύπωση μεταβατικού σταδίου για το επερχόμενο "Civil War" και αδυνατεί να παρασύρει το θεατή εντός του προβαλλόμενου σύμπαντος,αφού εμμένει στη διασκεδαστική ασυναρτησία,αναγκάζοντάς τον ν'ανατρέξει στα αρχικά comics προκειμένου αυτός να εγκλιματιστεί.

Ίσως τελικά το να προκύψει από το σύμπαν των υπερηρώων ταινία η οποία να λειτουργεί αυτόνομα είναι τόσο δύσκολο,όσο και η άρση του περιβόητου σφυριού.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.337
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top