CHARIO

Μηνύματα
30
Reaction score
14
Θα ηθελα να ευχαριστησω και να συγχαρω παραλληλα την Ultimate audio video για την αψογη εξυπηρετηση της και τον επαγγελματισμο της, επιτελους η CHARIO θα βρει μεσα στην ελληνικη αγορα μεσω της Ultimate την θεση που της αξιζει, χιλια μπραβο!!!!!!!!
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
παντα τετοια λοιπον......η αληθεια ειναι οτι το θεμα της αντιπροσωπευσης με τα προιοντα της Chario ειχε ξεφτυλιστει και δεν μπορουσες να βρεις προιοντα της που σε ενδιεφεραν,ομως τωρα ελπιζω προς οφελος των καταναλωτων να τελειωσει εδω αυτη η ιστορια!!!!
μπραβο λοιπον στην Ultimate audio !!!!
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.622
Reaction score
12.187
Καλό θα ήταν να είμαστε ποιο προσεκτικοί στις εκφράσεις μας. Ιδίως όταν αφορούν άτομα που δεν βρίσκονται πια ανάμεσα μας και ήταν πάρα πολύ σοβαροί επαγγελματίες.
Αναφέρομαι στο:...επιτελους η CHARIO θα βρει μεσα στην ελληνικη αγορα μεσω της Ultimate την θεση που της αξιζει
 

Μηνύματα
931
Reaction score
81
Και ο Κωστας αντωνοπουλος και το κοσμας hi fi μια χαρα αντιπροσωποι ηταν.Θα συμφωνησω στο οτι πρεπει να προσεχουμε τις εκφρασεις μας.
 


Μηνύματα
30
Reaction score
14
Αγαπητοί συμφορουμήτες επειδή η πρώτη μου απόπειρα αγοράς chario ήταν μέσω του πρώην αντιπροσώπου θα σας παραθέσω την εμπειρία μου και τα συμπεράσματα δικά σας, σε επαφή με το εν λόγω κατάστημα προκειμένου να προμηθευτώ ένα κεντρικό ηχείο της chario μου είπαν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο και πως θα έπρεπε να παραγγελθεί, σε ερώτησή μου δε αν πρέπει να καταθέσω χρήματα η απάντηση ήταν πως δεν χρειάζεται και θα το πλήρωνα με την παραλαβή, η οποία θα ήταν μετά από είκοσι περίπου ημέρες. Αφού παρήλθε χρονικό διάστημα 25 ημερών επικοινώνησα με την εταιρεία και μου είπαν πως υπήρχε μία καθυστέρηση λόγω τελωνείου και θα με ειδοποιούσαν αυτοί. Πέρασαν 10-20-30 ημέρες, δύο μήνες καθότι είμαι πολύ υπομονετικός χωρίς ενόχλησή τους, μέχρι που τους κάλεσα και μου είπαν πως υπάρχει πάλι πρόβλημα και πως αφού περίμενα 3 μήνες, ας περιμένω και άλλον ένα, εγώ πάλι περίμενα δύο μήνες χωρίς να βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Στράφηκα λοιπόν σε μία άλλη εταιρεία του χώρου, η οποία μου είπε πως θα επικοινωνούσε η ίδια με τον αντιπρόσωπο της chario και θα έκανε την παραγγελία αυτή, της κατέθεσα προκαταβολή 150 ευρώ και όλα οκ.Την ίδια ημέρα επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε πως το ηχείο παραγγέλθηκε μέσω του αντιπροσώπου και πως σε 20 μέρες θα είναι εδώ, τους απάντησα οκ. Μετά την πάροδο 25 ημερών και γνωρίζοντας την απάντηση του αντιπροσώπου επικοινώνησα με την εταιρεία που είχα την παραγγελία. Πάλι τα ίδια, πρόβλημα με το τελωνείο, δούλεμα στο δούλεμα και καλά εμένα αλλά και τους συνεργάτες τους?Πέρασε ακόμα 1-2-3-4-5 μήνες χωρίς αποτέλεσμα και τελικά μετά από τσακωμό της εταιρείας που μου είχε παραγγείλει το ηχείο, η απάντηση του αντιπροσώπου ήταν σ' αυτή ήταν αν δεν έχω παραγγελία 10,000 € δεν μπορώ να στο παραγγείλω στο εργοστάσιο. Δέχομαι την απάντηση αυτή, έπρεπε όμως να έχει δοθεί τόσο σ εμένα όσο και στον ενδιάμεσο από την αρχή και όχι να περιμένω ένα χρόνο για να πάρω ένα κεντρικό ηχείο. Αν αυτό είναι επαγγελματισμός εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης, θα ήταν πολύ απλό αν μου έλεγαν πως δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί πρέπει να δώσουμε παραγγελία 1000 ή 2000 ή οτιδήποτε άλλο, απλά και ξεκάθαρα, δεν θα ήταν ντροπή αντιθέτως θα εκτιμούσα την ειλικρίνεια τους και ίσως έπαιρνα κάτι άλλο. Τα συμπεράσματα φίλοι μου δικά σας
 

vlasis

Φωτογράφος!
Μηνύματα
11.718
Reaction score
7.496
Και ολα αυτα για ενα ρημαδιασμενο κεντρικο ηχειο.........σκεψου δηλαδη να πηγαινες για 5.1.........:laugh::laugh::laugh:

γνωριζα την κατασταση εδω και καιρο για το συγκεκριμενο περιστατικο μιας και ειναι φιλος το μελος dgaroufis και πιστεψτε με δεν τιθεται θεμα για την οποια εσκεμμενη κουβεντα....αν το δουν καπως......καποιοι...

δυστυχως αυτα συμβαινουν στην Ελληνικη αγορα οσο και να μην μας αρεσει ......και δεν ειναι ο πρωτος που εχει συμβει αυτο με καποια παραγγελια !

δεν ειναι λοιπον θεμα....εκφρασεων κυριοι.......
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.286
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top