WHY AUDIOPHILES ARE PAYING...




Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
Διακρίνω μιαν ιδιοψυχαναγκαστικήν βινυλοξινοψυχρασίαν. Ενεγράφης εις το aca;
οκ.. ας μην παραμένει άλλο μυστικό.. ΝΑΙ λοιπόν ο Γεώργιος έχει αποστείλει αίτηση εγγραφής στο aca η οποία εξετάζεται από το ΔΣ του κλαμπ ευνοϊκώς μετά και από την δική μου θετική παρέμβαση μιας και πλέον είναι χαϊ-ενδ..
 

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
...............................
Η αξιοπιστία στην αποθήκευση κρίνεται με την επαναληψιμότητα κατά διαδοχικές μεταφορές σε αναπαράξιμη μορφή και κατά τη διάδοση της τελευταίας.......
σοβαρευόμενος, φοβάμαι ότι πρέπει να συμφωνήσω μερικώς με τον φίλο Μπουτία, τουλάχιστον στο τεχνικό κομμάτι.. ναι, η διαδικασία του 'vinyl pressing' αν και είναι πολύ πιο κοντά στη φυσική μορφή του ήχου όντας αναλογική, δεν θεωρώ ότι είναι και ότι το καλύτερο για την αποθήκευση της μουσικής..

βέβαια, από την άλλη μεριά όσον αφορά στην αξιοπιστία, στην υλική και καλλιτεχνική υπόσταση, στην αίσθηση της ύπαρξης της φυσικής δισκοθήκης, το βινύλιο υπερτερεί έναντι των σκληρών δίσκων, που αποτελούν πλέον τις σύγχρονες αποθήκες της ψηφιακής μουσικής.. νομίζω όλοι μας βιώνουμε το άγχος της διατήρησης των δεδομένων στους σκληρούς δίσκους γι αυτό κρατάμε 2 & 3 backups..
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.346
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top